Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

TereziaCSR odpad!

všechny recenze uživatele

Probůh tato sračka je dá ohodnotit na csfd? No absolvovala jsem sice tento pořad jen jednou (a to nechtěně), ale myslím, že to pro názornost stačí. Ani by to možná nebylo tak hrozné, kdyby to nemoderovala Bočanová s tou její afektovaností a velmi originálními postoji a polehy při moderování. Určitě si o sobě myslí, že je velmi sexy ale mně se chtělo blejt. A lidi, kteří se na toto dívají asi nejsou zcela v pořádku. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud čtete denně noviny Blesk, Aha a jemu podobné, nebo na internetu zkoumáte portály jako super.cz nebo magazin.cz. Je i tenhle pořad nejspíš pro vás. Zkrátka, co se kde šustne okolo našich českých celebrity, pomluvý, fámy, kdo s kým spí, jak berou rozchod... tak to vše se dozvíte v tomhle "pořadu". Není to ovšem nic regulérního, 3/4 lží a rádoby senzací. A hlavně, kdo má v dnešní době čas na to, aby se staral o životy zbohatlíků, kterým se stane maximálně to, že je někdo pomluví. Odpornej komerční hnus! ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Koho proboha můžou zajímat tyhle neskutečné tlachy o ničem. Celý pořad je solidní snůška hoven o lidech o kterých nemám absolutně zájem něco vědět. Každodenní ztráta 55ti minut života. Už samotný název ve mě vyvolává averzi největšího kalibru. Jako aby mi někdo bulíkoval do hlavy, že ta a ta osoba je Top Star si snad někdo dělá prdel ne, už samotné škatulkování lidí do vrstev, kde jsou obyčejní a potom jakési top star mi přijde neskutečně vulgární. Možná to někomu přejde divné, ale mě osobně fakt nezajímá na jakém večírku byl Karel Gott, co si dala k večeři Ewa Farna a čím si utírá zadek Aleš Brichta. Nehledě na to, že hosté, nebo účinkující v tomhle pořadu jsou z 99% jenom diletanti a provokatéři a nebo jse o vyhaslé osobnosti, které sáhnou po jakémkoli štěku jenom aby to hodilo nějakou korunu. Málo kdy se člověk dozví něco opravdu zajímavého o někom opravdu zajímavém. Hlavně to bude asi tím, že nikdo kdo v showbusinessu opravdu někdy něco znamenal má dost rozumu na to aby se zde neukázal. Nevím celý tenhle pořad chápu asi jako Blesk v televizi, aby na to koukali baby a mohli si o něčem povídat. ()

RAY~ odpad!

všechny recenze uživatele

Blíží se půlnoc, nemůžete spát a lhostejně měníte programy.. až narazíte na tenhle skvost, kde se Mahulena Šňupanová baví s Heidi Janků o tom, jak se málem posrala při vystoupení v DOREMI. Jó Heidi.. je jí asi 92, vypadá na 35 a podezřele často mluví o prdění a sraní. Už asi chápu proč se ji říká Heidi. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Mediální terorismus a ukazatel zmaru české publicistiky par excellence. To, že je po tomhle pořadu poptávka, je jenom důkazem zblblosti lidí a touhy občas někomu civět do soukromí, občas se vetřít mezi "báječné a bohaté", a mít pocit, že tohle je "to vono", a že jsou tomu o kousek blíž. Nechci hanět každého, kdo se v Top Staru objeví, ale faktem je, že převážná většina obsahu nám dává pocítit, zač je toho současná česká definice celebrity - někdo, kdo je známý, protože je známý, a známý je proto, že se při každé příležitosti známým dělá. Bulvární média ukazují svou "moc" nad bezduchými loutkami, které žijí jen pro svou popularitu, a mainstream ochotně naslouchá a učí se, aby odtáhl diváky zpátky k sobě. Tohle nemůže skončit dobře... Ale dost pseudofilozofie;) Občas je to jen nudné, občas ale i perverzně zábavné, třeba když Jirka Pomeje moderuje v potápěčském. A samozřejmě se nesmí zapomenout na jeho "WHOA! Catchphrase on Czech TV screen?!" veršovanou rozlučku;) Krásných 0%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama