Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů. Nesnáším bulvár, nikdy ho nečtu, ale i přesto se ke mě něco dostává a to mě dokáže často n-srat. Já si myslím, že značná čast celebrit si svoji kariéru tězče vybudovala a nezaslouží si, aby o nich kde kdo věděl, jestli nemůžou spát nebo se jim nepostaví pinďour nebo že šli po ulici s někým jiným než ze svým manželem/kou. To je prostě hnus, velebnosti. Novinářům vzkazuju: NECHTE JE BÝT a radši se zaměřte na podvodníky, kriminálníky a jiné parchanty, o kterých by měla naše republika vědět!!!! ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud čtete denně noviny Blesk, Aha a jemu podobné, nebo na internetu zkoumáte portály jako super.cz nebo magazin.cz. Je i tenhle pořad nejspíš pro vás. Zkrátka, co se kde šustne okolo našich českých celebrity, pomluvý, fámy, kdo s kým spí, jak berou rozchod... tak to vše se dozvíte v tomhle "pořadu". Není to ovšem nic regulérního, 3/4 lží a rádoby senzací. A hlavně, kdo má v dnešní době čas na to, aby se staral o životy zbohatlíků, kterým se stane maximálně to, že je někdo pomluví. Odpornej komerční hnus! ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Mediální terorismus a ukazatel zmaru české publicistiky par excellence. To, že je po tomhle pořadu poptávka, je jenom důkazem zblblosti lidí a touhy občas někomu civět do soukromí, občas se vetřít mezi "báječné a bohaté", a mít pocit, že tohle je "to vono", a že jsou tomu o kousek blíž. Nechci hanět každého, kdo se v Top Staru objeví, ale faktem je, že převážná většina obsahu nám dává pocítit, zač je toho současná česká definice celebrity - někdo, kdo je známý, protože je známý, a známý je proto, že se při každé příležitosti známým dělá. Bulvární média ukazují svou "moc" nad bezduchými loutkami, které žijí jen pro svou popularitu, a mainstream ochotně naslouchá a učí se, aby odtáhl diváky zpátky k sobě. Tohle nemůže skončit dobře... Ale dost pseudofilozofie;) Občas je to jen nudné, občas ale i perverzně zábavné, třeba když Jirka Pomeje moderuje v potápěčském. A samozřejmě se nesmí zapomenout na jeho "WHOA! Catchphrase on Czech TV screen?!" veršovanou rozlučku;) Krásných 0%. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

kurzan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ona smutná otázka toho, že v dnešní době není v televizi ten kdo je něčím významný a něčím se proslavil, ale naopak ten kdo je v televizi se stává onou "celebritou" - člověku je z toho smutno a zároveň ho z toho bere vztek když si představí, že tohle je ona zářná budoucnost západního stylu...:((( ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama