Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Pořad o rádoby modelkách (které si vycpou silikonem prsa a párkrát se projdou po mole a už se nazývají profesionálními modelkami) a ostatních celebritách, který nemají očividně do čeho píchnout. Někdy se tam objeví reportáž, která mě zaujme, tak proto nedám odpad. Jenže to je málokdy. Většinou tam stejně pořád vidím Bartošovou a opravdu mě nezajímá, jaký má trable a nebo Hanychovou, která je slavná vlastně pro nic, stejně jako spousta dalších v českým showbusinessu. To je opravdu ztráta času. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní bahno a dementní drbárna o dementech pro dementy. Tohle snad normální člověk vůbec nemůže sledovat. Dám příklad.....nedávno ukazovali žhavou zprávu o nějaký krávě ( jméno si opravdu nepamatuju ), která si nechala zvětšit kozy a někde ji byly vidět kalhotky......co má tohle jako kurva za logiku někde vysílat. Koho to jako zajímá ???? ()

Reklama

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to možné toto? To někoho zajímá? Že by kupce bulvárních plátků? Lidi jsou zvláštní stvoření, říkám si neustále. Já rozhodně nedávám odpad z nějaké zlomyslnosti. Zkrátka a jednoduše na drbavé zprávičky o rádoby celebritách i více či méně slavných obličejích mám celkem silnou alergii; kejchám, kašlu, sotva vidím a drbu se, drbu... Takže to zkrátka letí do koše, nic víc za tím není. Asi to můj organismus nechápe a brání se tímto vcelku agresivním způsobem. Takže pardón, milá Mahuleno, Gábino, Agáto a "kdovíkdoještě", až najdete nějakou vakcínu pro mě vhodnou, prosím..., do té doby zkrátka ne! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že úlohu Mahuleny v tomto pořadu příliš nechápu, ale neberu ji jako zápor. Top Star Magazín v současné době nemá v našich televizích žádnou solidní konkurenci. Reportáže jsou poctivé, hvězdy mají prostor k vyjádření a navíc došlo k eliminaci oněch šokujících bulvárních přiznání. Překvapí i solidní nadhled. Jako psychologická sonda do života celebrit tenhle pořád nefunguje - a ani nechce, ovšem jako příjemné obohacení dne a poodhalení soukromí našich hvězdiček funguje dobře. Pro čtenáře bulváru povinnost, konečně máte možnost dozvědět se i názory druhé strany - netvrdím že pravdivé. S tímhle pořadem jsem docela spokojen. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama