Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, toto bych s klidným svědomím korunoval na nejodpornější pořad, který se mně podařilo, asi nejen, v poslední době zhlédnout. Původně jsem to zamýšlel jako recesi, přece jen považuji za svou povinnost být v kontaktu s čímkoliv, ale na tohle já vážně nemám. Podle mě tento výkvět musí zákonitě každého nasrat: Lidi, kteří se nemohou brát na Mauritiu, nemají v každém Lamborgini jednu milenku, (prostý lid), vadí jim vymaštěné výrazy a hlášky, jako: nejdalečejší místo, super super pár, nahá jsem se nevyfotila pro peníze, ale chtěla jsem to udělat pro sebe, (intelektuálové), a nakonec i ty silikonové "krasavice" kterým "strašně" vtipná moderátorka shodí garderóbu. Přimlouvám se za přímé přenosy z terárií... ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jsem v minulosti na ten porad parkrat narazil a po ocku ho kousek sledoval. Nic to se mnou nedelalo, nejak jsem to ignoroval. Vcera jsem vsak mel po praci vecer doma tak vykrakanou palici, nezvladal nic narocnejsiho, sedel bezmocne u bedny a nemel silu ani sahnout po ovladaci. Ta demence, podporena luxusni skladbou protagonistu reportazi (Krampol, modelky a hokejiste, Hanychova, Slezacek, modni policie) me naprosto paralyzovala. Zhledl jsem to cele, vcetne vsech "rostaren", ktere tam servirovali - to slovo tam zcela infantilnim hlasem pruvodkyne zaznelo asi 200 x. Chvili jsem premyslel o privolani zdravotnicke zachranne sluzby, pak jsem se vsak odvalil do luzka a prespal to. Rano jsem si, s nadeji, ze slo o nocni muru, pro navrat do reality vykloktal hubu slivovici, vdechl dve feferonky, profackal se a sel "do kolbenky". Ted s odstupem 24 hodin tento porad bez diskuzi pridavam do kategorie alternativnich vydobytku audiovizualniho postmodernismu, kam uz jsem si soukrome zaradil napr. Rande naslepo, Za kacku svlikacku nebo Okres na severu. ()

Reklama

AjfelCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Dívat se každý všední večer po zprávách na Prima family na Nahulenu a její kamarády ze světa showbyznisu. To opravdu nemusím. Dělat reportáže o tom, jak tuzemských lihovarům pomohla svou spotřebou Ivetka Bartošová zvýšit příjem nebo že Špindl se stal opět dějistěm setkání české "smetánky". To opravdu nemusím. Pryč s tímhle humusem :/ ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

„Práskni to na sebe!” – „Jasně! Už jsem třetí měsíc těhotná!” – „To je bomba! Slyšíte to? Naše hvězda X je těhotná! No není to úžasné?! Muhahaha!” . . . Tak tohle je typický nástin náplně snad kteréhokoli dílu Top Star Magazínu. Vymývárna mozků, práskání na sebe, střípky z showbyznysu. Tenhle pořad je vhodný akorát pro nenapravitelné případy a společenské drbny. 1* dávám za Mahulenu. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Osina v zadku, zahleněné televizní vysílání, zbytečné, naprosto zbytečné. Koneckonců všechno to jde do kopru, i televizní zprávy už stojí za vyliž.... jestliže se z hlavního vysílání dozvím, co se děje s Džambulkou a kolik stála svatba nějaký nány, je lepší sledovat události na internetu, tohle je jen špína. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama