Reklama

Reklama

Přešlapy

(seriál)
Česko, (2009–2010), 32 h 33 min (Minutáž: 48–53 min)

Hrají:

Filip Blažek, Zuzana Norisová, David Novotný, Jitka Schneiderová, David Matásek, Soňa Norisová, Miroslav Šimůnek, Daniel Svoboda, Betka Stanková (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Nový třináctidílný seriál Televize Prima, který sleduje životní kotrmelce tří párů ve věku okolo 30 let. Jsou vzájemně propojeni láskou a přátelstvím. Adam a Radka se teprve poznali a jejich vztah začíná. Petr a Jana mají po svatbě a snaží se o první dítě. David s Karolínou už dítě mají a uvažují o dalším. Jsou to vaši sousedé nebo kolegové z práce – mají zaměstnání, koníčky, chodí se bavit i sportovat. Seriál je o tom, co všichni prožíváme. O tom, co řešíme, nebo o tom co budeme dělat, až dorazíme domů. Může to být rozhodování mezi mateřstvím a kariérou, můžete mít pocit, že vám manžel doma nepomáhá, řešit partnerské neshody, sexuální problémy, rodinné finance, žárlivost, nevěru. Že byste šli raději na pivo než hlídat… Nebo naopak, že byste raději hlídali, ale nemáte koho. Stejně jako v životě se i v seriálu vážnější soukromé tragédie dají přežít jen díky humoru. Důležité je, že ty nejhorší rány osudu berou naši hrdinové s nadhledem, takže pak máte i vy pocit, že je všechno o něco jednodušší. Život po třicítce přece občas každému připomíná komedii plnou omylů. (TV Prima)

(více)

Diskuze

snapporech

snapporech (hodnocení, recenze)

Po několika dílech nové série zvedám na 3*. - Oproti posledním dílům první série se úroveň rozhodně zvedla...

Sandy

Sandy (hodnocení, recenze)

Přešlapy se mi líbí a naprosto mi nevadí že je to plagiát vsazený do českého prostředí a naší doby. Bavím se každým dílem a považuji za zdařilé. Šest v tom jsem neviděl. Resp. neviděl jsem šest v tom před seriálem Přešlapy. Před chvilkou jsem se dokoukal pár dílů originálu a světe div se, strašně jsem se nudil. Nepřišlo mi to vtipné. Přišlo mi to plitké, bez energie. Pravdou je, že je to také pěkně staré, možná proto. Nevím. Každopádně Přešlapy se mi líbí a rozhodně se mi i herecké výkony nezdají špatné.

snapporech

snapporech (hodnocení, recenze)

Hodnotí se mi těžko, protože to šlo od desíti k pěti... První díly svižné a vtipné - chtěla jsem dát ****! Jenomže postupem času se díly nějak roztékaly, vtipu začalo ubývat a zavládla nuda, proto nakonec dávám **. - Dle pravidel matematiky by to možná měly být tři, jenže to nemastné neslané překrylo mé úvodní nadšení tak dokonale, že nemůžu jinak...

noizcore

noizcore (hodnocení, recenze)

Přijde mi, že spousta odpadů je jen z principu, což si zrovna tento seriál nezaslouží.

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Zhlédl jsem dvakrát necelý díl. Tvůrci si nedali moc vysokou laťku (zápletky banální a předvídatelné), ale nutno říct, že se jim jí alespoň podařilo zdolat. Snad proto seriál působí trochu méně amatérsky, než je zvykem, dialogy jsou o něco méně šroubované a má to i jistý potenciál zábavnosti - i když na můj vkus až moc povrchní.

cent

cent (hodnocení, recenze)

Na mě to furt vypadá strašně česky. Člověk zapne náš seriál a dívá se na divně natočené lidi v odporných, neosobních bytech. Není to přesný pocit, bo si nejsem úplně jistý, co všechno mi na tom vadí..

RelaxMan

RelaxMan (hodnocení, recenze)

Ať si každý říká "kdo chce co chce" , pro mně je to seriál roku ! Možná to časem ztratí kouzlo , ale po prvních třech dílech jsem maximálně nadšen ! Nebudu porovnávat s ostatními seriály , protože každý mám jinný vkus . Možná je to i tím , že je mi přes třicet a tak chápu jejich problémy . Je to totiž první seriál na českém trhu , který se tím zabývá a to mně baví .

flaschka

flaschka (hodnocení, recenze)

Pro hrona : agitační pseudoseriál Vyprávěj tomuto nesahá ani po kotníky

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Co to píše za inteligenty - hodnocení. Pro krista buďme rádi, že začali dávat něco i na Primě, na co se dá koukat a na co těšit vzhledem k ostatním produktům typu Ulic, Ordinací, VKVéček či jiných, nebo podobných hnojáren. Že jsou okopírovaný? a co? je to vtipné a výběr herců je zdařilý. Originál Šest v tom jsem viděl, až po odvysílání prvního dílu Přešlapů, je pravda, že je to slovo od slova stejné, ale pokud Prima nedostala lepší nápad, je přeci daleko lepší se pustit do předělávky sitcomu, než byla např: Ošklivka Katka. Pro mě v tomto období po seriálu Vyprávěj, nejlepší televizní počin.

Shovel

Shovel (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí druhého dílu zvyšuji hodnocení na pět hvězd... seriál má své chyby, ale ve srovnání s ostatními českými seriály je skvělý a zaslouží si to... nechápu nízké hodnocení...

type_B

type_B (hodnocení, recenze)

trochu se divím zvýšení hodnocení, mně nepřišly scénky, kt. jsem viděl, ani trochu vtipné. růže v zadku a celé vyvrcholení milostného trojúhelníku se mi zdály nesmírně křečovité a hloupé. možná, že je to výkonem herců a stylizací celé scény, nevím, něco mi prostě nesedělo. spousta lidí tvrdí, že Ulice je horší než Přešlapy, ale to je podle mého názoru omyl.

Gemini

Gemini (hodnocení, recenze)

Prima možná někde přiznala koupi licence, ale drtivá většina propagace o tom "taktně mlčela". A to ani nemluvím o tom, že "koupě licence neznamená slepé kopírování". Dávám Přešlapům férovou šanci - ostatně viz můj komentář, pokud má někdo problém - ale lhát se přece nemá:)

cent

cent (hodnocení, recenze)

To jsem nevěděl. S Cold Feet se to samozřejmě srovnat nedá, ta jedna (asi) série, co jsem viděl, byla perfektní..

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Ono když někdo prakticky slovo od slova zkopíruje báječný bristký seriál "Šest v tom/ Cold Feet", tak se nedivte, že v porovnání se současnou televizní tvorbou mohou "Přešlapy" působit svěže.
Jen HANBA televizi Prima, že se ve znělce ani ve svých reklamních materiálech nepřiznává k zakoupení licence na "Cold Feet" a "Přešlapy" prezentuje jako svoje dítko!

Kryton

Kryton (hodnocení, recenze)

Mě to celkem pobavilo a to mi dnes není dobře a ležím doma SICK.

type_B

type_B (hodnocení, recenze)

jo, ale Ulice je lepší. mnohokrát. já se teda moc nesmál. scéna s růží v zadku mi teda nijak vtipná nepřišla. spíš extrémně trapná

cent

cent (hodnocení, recenze)

Ano, nečekal jsem nic, ale celkem pobavilo. Ovšem na to, abych se díval pravidelně, je to pořád málo.

flaschka

flaschka (hodnocení, recenze)

Musím uznat, že v porovnání s nováckou Ordinací je to dokonce chvílemi i zábavné.

type_B

type_B (hodnocení, recenze)

Tak tenhle seriál jsem vůbec nezaznamenal... že bych se dneska na kousek podíval? Teda fotogalerie a obsah moc nelákají...

Reklama

Reklama