Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 4
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

PKD

Hele, je to prvotní logo. Kdo ví, jestli ho ještě nějak nezmění. Co jsem viděl, někteří si z něj na internetu už i dělali legraci. Jinak to, že se zbavují erbu, se nelze ani moc divit. Tohle je prostě podrobení Warneru. Ne navázání nějakého rovnocenného partnerství. Mnohem spíš se divím, že tam někam nevpasírovali to svoje planetu svírající déčko. I když takhle je to asi víc fér.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Taky me to uz vcera napadlo, copak asi dela, pan ovocnak? Neni totozny, s onim comicsem:)) Ale on nam to jiste politicky vysvetli, ze se WB vrati s plnou silou a rovnou se 2 black Supermany, aby jich nebylo malo. 😂

na příspěvěk reagoval Clark_Cent, Clark_Cent

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Co myslíte, bude pořád Borůvka odmítat to, že se tu děje nějaký merg? Že Warner končí? Když už zveřejnili i logo...

na příspěvěk reagoval PKD, Clark_Cent

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Jeee, to jen napis.:( Me se totiz moc libi to wb logo v ZSJL, tak jsem myslel, ze ten erb zustane. Ale samoz. je hl.,aby ty vyrobky staly za to. Jak se to bude zovati ci vypadat znak/logo, je jiz podruzne. Na 2.str. zajimave logo tez prodava. 😁

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

PKD , PKD

Tak Zaslav má určitě v plánu do důležitých pozic dosadit především svoje lidi, které si přivede z Discovery. Jestli si někoho z Warnerů ponechá, budou to především lidi, kteří mu dokážou svou hodnotu. Ze signálů co se nám pak dostávaj se minimálně dá předjímat, že spočítaný to má určitě Hamada (AT&T ho blokli z účasti na Fandomu + celkové zmražení DC Films), pozitivně to potom nevypadá ani pro Emmericha (krátce po oznámení mergeru, začal vyjednávat o možné pozici v Netflixu, proč pak asi?). Co se Sarnoff potom týče, tak info zatím nemáme. Dále potom je taky otázka, jestli je Zaslav z fleku vykopne, nebo je nechá symbolicky dosloužit jejich funkční období (jestli se nepletu Sarnoff by měl kontrakt končit s rokem 2022 a Emmerich s Hamadou to pak maj až do 2023).

 

Pokud máš na mysli, jak se bude jmenovat nová společnost až merger bude dokončen, tak to bude "Warner Bros. Discovery", nové logo už pak bylo dokonce představeno (nebo alespoň jeho prvotní verze), společně s novým mottem společnosti:
https://i.imgur.com/fcmtSGf.png
Jak se líbí? 😉

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

P.s. A jak se to tedy bude jmenovati? To ve filmu vykoukne logo WB a pod tim napis discovery, nebo jak? Sorry, ale me fakt takove hovadinky zajimaji. Tak jestli to nahodou nevis. 😁

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Proc by to taky rusil? Nema k tomu relevantni duvod. Uz aby sli vsichni zodpovedni za ten bordel do hajzlu a komplet se to vymenilo. Ale komplet, pac esli tam zustane byt jen 1 zmrd, tak to bude narusovati i nadale. Kdyz zmenu, tak od sklepa az po pudu. Jinak se nikdy nic nezmeni. A horsi uz to byti nemuze, nez je to posl. roky. Muze to byti jen lepsi. A pokud ne, tak se na ty film.comicsovky vyjebu definitivne a vratim se v klidu ke zdrojovemu materialu. Ten mi zatim nezkurvili. 

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

PKD

Ono celkově se zdá, že teď před Zaslavem mají všichni ve Warneru bobky u prdele (a aby taky ne, když brzy bude rozhodovat o tom, kdo ve svých pozicích zůstane a kdo o práci přijde).  A tak už nikdo nechce dělat rozhodnutí, které by se Zaslavovi nemusela líbit. Sice spekuluji, ale v případě Ayer Cutu mi něco říká, že to nechávají na něm i v jisté zoufalé naději, že by ho třeba mohl i zrušit. Což teoreticky udělat může. Ale upřímně co proč by to dělal. Film je prakticky hotovej, lidi ho chtějí a HBO MAX obsah potřebuje. Tak jako tak, odteď už je všechno jen na Zaslavovi.

na příspěvěk reagoval PKD, PKD

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Tak na Ayer Cut si nakonec počkáme! Jak už jsem v jedné z diskuzí zmínil DC Films bylo "zmraženo"! A bohužel, mezi zmraženými projekty je i Ayer Cut! Musíme si tak nyní počkat na příchod Davida Zaslava, a doufat, že projekt co nejdřív "odmrazí"! Teď už je to totiž jen na něm. Nikdo jiný už o tom rozhodovat nebude!

na příspěvěk reagoval PKD, woodsman

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Zůstává tak otázka kdy kde Ayer Cut tedy oznámí. Za aktuální situace se obávám, že Ayerovi nezbude nic jiného, než si to při nějaké vlastní mini Fan akci oznámit sám. Fakt ostuda, že to nemohlo být na Fandomu.  Hlavně jestli je tedy Emmerich spokojen, že dosáhl svého.

na příspěvěk reagoval PKD

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Takže definitivní. Celej Fandome byl totálně podtuněný Warnery. Neprezentovalo se nic než co jsme věděli a čekali a co prezentovat překvápka mohlo bylo velmi zrychleně uťato. Tohle za měsíc Disney+ Day totálně roztrhá.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

První dvě hodiny Fandomu za námi a zatím strašně o ničem. Warneři zřetelně nechtějí ukázat nic co se jim nehodí do krámu. Těžko říct jestli na ten Ayer Cut tedy dojde zde. Snad ještě druhá půlka překvapí.

na příspěvěk reagoval woodsman

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

woodsman

Mno nicméně otázka jestli se ho dočkáme na Fandomu, nebo až později pořád zůstává. Bohužel Emmericha nelze podceňovat.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Tak prý jediné, co už oznámení Ayer Cutu na DC Fandomu brání je Toby Emmerich, který se prý tomu snaží zuby nechty zabránit a to údajně z obavy, že by oznámení Ayer Cutu mohlo výrazně zastínit nadcházející sérii s Peacemakerem, která je pro Emmericha jednoznačně důležitější.
Kdo však s oznámením Ayer Cutu na DC Fandomu, nemá nejmenší problém je překvapivě Hamada. Jeho odůvodnění je však kouzelné. Hamada je prý totiž skálopevně přesvědčen, že až lidi uvidí nadcházející trailery na Peacemakera, vytvoří to takový hype, že to celý humbuk kolem Ayer Cutu hravě překoná. 
Tomu se panečku říká síla důvěry ve vlastní projekt. Klobouk dolu. 😂

Tak jako tak, ať už k oznámení na DC Fandomu dojde nebo ne. Ayer má prý trailer již připravený. Tak držme palečky.

na příspěvěk reagoval woodsman

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Akira777

To je tak, když jistí lidé začnou být příliš zainteresovaní v určitých projektech a začnou činit rozhodnutí spíš svými egy, než rozumem.
To je třeba i důvod proč se takové animované divizi DC daří. Protože celkově nikoho z těhle jistých lidí nezajímá a tak jí do projektů a směřování nekecají. Ega a "vyšší zájmy" určitých lidí jsou problém. AT&T si tak dobře uvědomilo, že ve vedení je třeba učinit čistku. A právě proto dostáváme merger s Discovery.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Akira777

Jo. To mam stejne. Ale zase za tu dobu, co posiraji DC, aspon vyplodili toho kulervouciho Mad Maxe, kdyz uz nic. ;-) 

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Pamatujete si jak Warneři bývavalo kvalitní studio? Já taky :D co se sakra stalo? Dříve jsme se těšili na filmy od nich, teď se většinou boojíme co zase provedou.

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD, Clark_Cent

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama