Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Je mnoho sracek v tom nasem filmovem svete, ale jen par dosahuje velikosti tohoto skvostu. Buh zehnej americe a nikite (kam az proboha muze clovek klesnout ..... ()

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

Bola raz jedna kreslená cunami, ktorá priniesla na pobrežie kreslených žralokov... Brrr! Zážitok z kategórie: To Vážne?! Listera a Shawa na nútené práce a Brehenyho už NIKDY nepustiť ku kamere. ()

Bercuss odpad!

všechny recenze uživatele

Delší dobu jsem strávil stahováním tohoto ,,filmu,, něž jeho sledováním! Cca jsem mu nedal víc jak 10 minut, protože to vážně ani nešlo! 0% ()

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

no ty vole :D Na to nemám co napsat :D... kdybych měla zbraň, tak se dobrovolně zastřelím, než toto dokoukat :D ()

lopja odpad!

všechny recenze uživatele

Ako o nicom film ale ked si date par hrusiek a mate dobru partiu tak celkom sranda ale najlepsia hlaska filmu: Svetlicu som musel pouzit na zraloka ()

Aidina odpad!

všechny recenze uživatele

Co pořád proti těm žralokům máte? Točit o nich takové slátaniny... A navíc jim ani moc nechutnáme. ()

Ajay odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň mají co vysílat na Nově :D Brutální Nikita už není brutální, je jen tlustá a hranatá. ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Strhující herecké výkony hodné špičkových pornoherců a digitální efekty na úrovni levnější počítačové hry. Pochopitelně jsem film neviděl celý (ztráta času), přesto si troufám hodnotit. Odpad je až moc mírné slovo pro tuhle sračku ()

veroniccca odpad!

všechny recenze uživatele

Děj tohoto filmu by lépe napsalo snad 5 leté dítě.. Žraloci jsou nechutně počítačový a výkony herců velice nedůvěryhodné a kýčovité... Klišé o žralokách, které je prostě hodně moc špatné. Jako napínavý thriller to nepůsobí, spíš jsem se zasmála nad podivným ztvárněním zbytečného filmu.. ()

stepma odpad!

všechny recenze uživatele

Pobřežní budka s fyzikálními vlastnostmi atomového krytu a mňamózní filmové triky. Odpadní lahůdka! ()

Johannez odpad!

všechny recenze uživatele

Už (mimochodem velmi jednoduchý, leč geniální ;-)) "oficiální text distributora" jemně naznačuje, že tady se žádné existenciální drama konat nebude... ()

Farchio odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden chlapec, jménem David Lister, a ten nemohl najít své místo mezi ostatními jeho druhu. Není divu - již od mala byl divnej. Jednoho dne, ho však napadlo, že uznání spolužáků a lásku své o 60let starší chůvy získá tak, že svůj potenciál nechá plně projevit a sálat z křesla režizéra. No, a tehdy se to všechno posralo ... největší pocta podobným snímkům by byla "odplivnout na špičky bot" všech zúčastněných! ... Neověřený zdroj nám potvrdil, že David byl s Petou Wilson nalezen mrtev, v karavanu, na zapadlém kalifornském pobřeží. Příčinou smrti byla vzájemná masturbace právě u výše uvedeného filmového odpadu! ()

altumm odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno bylo blbě, od efektů přes herecké výkony po fyzikální nesrovnalosti. Nejdříve mě to vadilo až uráželo, ale pak jsem se tomu všemu jen smál. ()

sbinda odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit po 5 ti minutách, ale více jsem nedal. Trapné, plné klišé, bez náznaku snahy. ()

Reklama

Reklama