Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 4
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (144)

JohnnyD

všechny recenze uživatele

Pilot: Ešte horšie, než som čakal. A to sa mi tá úvodná osemminútovka dosť pozdávala. Zo všetkého najviac sa to podobá na céčkové slashery z druhej polovice 80s. Postavy sú otrasne napísané, ešte horšie obsadené (odhad priemerný vek 26 rokov), príbeh je klišé na klišé a tie asi tri popkultúrne zmienky sú vo svete, kde sa meta-rovina filmov a seriálov stala štandardom, úplne smiešne. S pôvodnými Vreskotmi to nemá spoločné nič okrem masky. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ty oslavný komenty... No potěš koště... Série dokoukaná asi jen díky tomu, že to má jen 10 dílů a že mě fakt zajímalo, kdo je tím pod maskou. Jinak to je hodně solidní chujovina. Nehorázně blbé příběhově. To provázání minulých a současných událostí je fakt dost stupidní. Herecké výkony až na výjimky dost hrozné a chce se mi říct až otravné. Některé mordy byly fajn, občas mě mile překvapilo to, že to nebylo žádný pianko. Willa pěkná. Ale to je asi tak vše, co jde pochválit. Ty rádoby vtipný momenty, který mají jakoby zparodovat slashery, se podle mě moc nepovedly. To už radši natočte normální parodii alá Scary Movie 1 či Tucker a Dale a ne takovýto blábol. No a poslední díl a to velké rozuzlení tomu nasadilo korunu. Bože, bože. 45% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pilot dokázal navnadit, ale pak seriálový Vřískot podlehl nemoci, kterou trpí většina béčkových slasherů a to je neohrabané natahování. Jenže zatímco u filmu se to natáhne maximálně na dvě hodiny, tak tady je to na deset dílů a na to fakt nemam. Navíc tu naprosto chybějí herci, nebo alespoň herec, který by to dokázal byť jen částečně táhnout. Většina přítomných jsou buď nesympatické blbky, nebo nesnesitelní floutci. A to je společně se scénáristickou neschopností docela vražedná kombinace. Po pátém díle končím. 25% ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat... zpočátku to vypadalo velmi slibně, ale následně to přišlo - prostředí americké střední školy, žvásty o ničem (ještě jednou uslyším "I will protect her", "I need to protect her", "Because I have to protect you", tak mi pukne poslední mozková buňka, která mi zbyla z druhé serie), malicherné problémy puberťáků, hudba snad vyhrabaná z top10 young adult music chart 2015–2018, atmosféra dobrá pouze když puboši drželi hubu a nehrála hudba... vůbec netuším, jak je možné, že jsem se takhle sebetrýznil celé 2 série. Nejspíš jsem měl potřebu získat inspiraci pro nějaké sebevražedné litanie. Upřímně, byla tady tendence dát tomu malinko vyšší hodnocení na základě některých scén, ale velmi rychle jsem se rozmyslel, protože veškerý koncept by se vešel do dvou hodin kvalitního mordu. Aby to mohlo mít kvalitní seriálovou podobu, ten koncept by musel být mnohem rozsáhlejší a bylo by nutné nevkládat jej jen do posledních minut dílů a zbytek lepit sračkama, jako zbytečné nahánění, romantika, bubáci ve snu, ... Suma sumárum, první série jakž takž působila ještě v pořádku, ale v druhé sérii už toho bylo přespříliš - pod váhou času stráveném u seriálu byly otravné postavy otravnější, mizivá atmosféra mizivější, young adult music infantilnější, puberťáské romantischen problemen častější a všichni, co se museli "protectovat", se "protectovali" ještě usilovněji. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, jestli tohle byla zrovna ta "nej" zabijácká série roku. Scream mě přijde strašně ukecaná a místy dost nudí. Co by taky seriál měl nabídnout, i když jenom v deseti dílech. Musím uznat, že filmy mají "již" svoji hodnotu a tenhle seríál je "přeceňovaný"! Škoda, že ten potenciál o vrahovi v masce neprošel do dalšího pokračování (jako Scream5) a usilovalo se místo toho o "trapný" seriál! 40% *** PS: Další sérii už asi šanci nedám! ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Když na konci epizody příjde za Deionem (RJ Cyler) jeho matka k oceánu, tak je obutá. V dalším střihu už je ale bosá a obuv drží v ruce. (Duoscop)
  • V 30. minutě posledního dílu 1. série se Jake (Tom Maden) diví, že Brooke (Carlson Young) má doma pevnou linku a ptá se ironicky, jestli nežije v roce 1996. Což je rok natočení prvního filmu Vříškot (1996). (Athree)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama