Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 3

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (424)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazená slátanina. The Huntsman Winter's War je vizuálně vypiplaným dílem, u kterého se ovšem zapomnělo na pevnou kostru příběhu či solidní scénář. Tím pádem zde najdeme plno nelogičností, které jsou smíchány s nepochopitelným chováním všech postav. Takže ve finále dostaneme na pohled krásné digitální omalovánky, u kterých je hledání jakéhokoliv smysluplného příběhu či scénáře jen ztrátou času. PS: Kouzelné zrcadlo jako ekvivalent prstenu moci z trilogie LOTR? Vážně? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Lovec pokračování se mi líbil obdobně jako díl první. Tempo je perfektní, akce je stylová, vizuál solidní a herecký cásting velmi lákavý ( Chastain, Hemsworth, Blunt, Theron) to je čtveřice kvalitní jako víno a dost možná nejsilnější ženská herecká sestava, za poslední dobu. Příběhově mohl být film vypiplanější, nenabídne pořádný zvrat, ale zase mi to nepřišlo účelově naivní jako Gods of Egypt či podobné fantasy napodobeniny. Bavil jsem se hezky, podobné jednohubky můžu. 75% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Sněhurka a Lovec, rozhodně nebyla žádná hitparáda, ale přesto se jednalo o slušnou fantasy, která dokázala pobavit. O to více mě překvapilo, jak špatné je toto pokračování, které působí lacině a prakticky v žádném ohledu nefunguje. Nebýt pár známých jmen, film by se v kině ani neobjevil. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Zábavné pokračování Sněhurky a lovce, ke které jsem si dlouho nacházel cestu, ale nakonec se mi tahle série líbí. Zážitek z filmu by mohl být větší, kdyby se v traileru na film neobjevily dva megaspoilery. Také se tam nachází závěrečná smrt hlavní záporačky, což je neuvěřitelné. Takže kdo chce vědět bez shlédnutí, o čem to bylo, stačí kouknout na trailer. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem si hrozně přál, aby se odhodlala k výrazně údernějšímu podání. Neměla osekávat v rámci možností PG-13, ale vzít to pořádně od podlahy. I dvojka nabízí solidní vizuální pochutiny i několik lákavých scén, ale divák znovu jen zoufale kroutí hlavou nad plochostí postav, nulovým dějem a motivy, u kterých by bylo zbytečné čekat na nějaké smysluplné rozřešení. Pokračování je tak rovněž navenek přitažlivé (už jenom ta skvostná ženská herecká sestava, která si své role dokonale užívá), ale uvnitř uhlazené a podlízavé. Možná po vzoru animovaného Ledového království tu máme dvě sestry, které spojuje nejen krása, ale i magická moc. Jenže sestřičky se odloučily (ano, mohlo za to zrcadlo, které mělo povědět, kdo je na světě nejkrásnější), ta hodnější se pomátla a nově nenávidí všechno, co připomíná lásku. Takže zatopí i našemu hrdinovi z jedničky, kterému to tak náramně jde se sekerou. Zbytek jde podle klasicky vyšlapané cestičky. Nijak neurazí, ale zdaleka ani nenadchne. Akce je slušná, ale prostě moc líbivá, aby náhodou děcka s popcornem neměla špatné spaní. Přitom ona doba byla syrová, zlá, nehostinná. A béčková. Jenže my uvidíme jen pár kapek krve. Příště prosím trio Jessica Chastain, Emily Blunt a Charlize Theron znovu pospolu v nějakém dusném erotickém thrilleru :-). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Aby mohl být snímek uveden v Indii, musel tamní distributor zredukovat milostné scény mezi Ericem (Chris Hemsworth) a Sarou (Jessica Chastain) a ze zvukového doprovodu odstranit slovo „mrcha“. (fiLLthe3DD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama