Reklama

Reklama

Svět pod hlavou

(seriál)
  • angličtina World under Head (více)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Psychologický / Krimi
Česko, 2017, 9 h 38 min (Minutáž: 54–60 min)

Hrají:

Václav Neužil ml., Ivan Trojan, Judit Pecháček, Jan Budař, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek, Michal Dalecký, Marie Doležalová, David Máj, Jan Plouhar (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Je rok 2016. Policista Filip Marvan (Václav Neužil) musí ukrást důkaz, aby zachránil svého bratra před mafií. Záhy ho srazí auto a on upadá do bezvědomí. Probouzí se v nemocnici v roce 1982. Jak se v minulosti ocitl? Proč? A jaká je cesta zpátky? Filip potkává svoje rodiče, několik měsíců předtím, než se má narodit. Poznává otce, kterého si z budoucnosti pamatuje jen jako zlomeného muže, který dobrovolně ukončil svůj život. Na pozadí pátrání po příčinách, které jeho rodině změnily život, je Filip nucen vyšetřovat sérii detektivních případů ve městě na severu Čech. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele SamMarlowe k tomuto seriálu (2)

Svět pod hlavou (2017) 

Tohle je fakt zajímavý projekt, na původní seriál ani jeho sequel samozřejmně nepřekoná ani nemůže. Má jeden háček tempo vyprávění je příšerně pomalé a pomalu uspává. Trojan je opět skvělý, ale ta role není úplně on, rozhodně je to vynikajcí herec jeden z mála a zvládne hodně rolí, ale bouchač uplně není, samozřejmě viděl jsem zatím jen dva díly a dost se těším na další. Edit takže již jsem to zhlédl celé a musím zvednout hodnocení na pět hvězd. Tohle se fakt povedlo. Zakončení sice trošku pokulhává, ale urověň si serial držel po celou dobu hodně vysokou i pře pomalé tempo přinesl vše co se od takto skvělé předlohy dalo na českou produkci je toto exceletní počin. ČT jen tak dál. Je celkem škoda, že to skončilo na 10 dílech, protože si myslím, že by serial i snesl několik dílů navíc. Nadruhou stranutvůrci uzavřeil skoro všechny příběhové linky sice par věcí zůstalo nevysvětlených, ale stejně toto je to výborné dílko. ()

Závadová mládež (2017) (E05) 

No s takovouhle to bude na pět hvězd pro celý serial. Úplně mi tohle vynahradilo rozvážnost prvních dílů. Skvělé jen tak dál. ()

Související novinky

25. Český lev - výsledky

25. Český lev - výsledky

10.03.2018

Předáváním výročních 25. Českých lvů provázela slovenská moderátorka Adéla Vinczeová. O hudební složku večera se postarala nominovaná muzikantka Vladivojna La Chia. Večer také narážel na současnou… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama