Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný ochránce Gotham City nemá chvíli klid. Sotva se vypořádal s ďábelským Tučňákem, už má proti sobě další nebezpečné muže. Bývalý okresní zástupce Harvey Dent si říká Dvě tváře, protože má polovinu obličeje znetvořenou kyselinou a také rozpolcenou osobnost. V jednom jsou ale obě jeho poloviny zajedno - Batman musí být zničen. Milionář Bruce Wayne, který se ukrývá pod maskou Batmana, zastaví výzkum mozkových vln, prováděný mladým vědcem Edwardem Nygmou, protože ho považuje za neetický. Nygma tajně dokončí svůj vynález, kterým dokáže z lidí vysávat jejich inteligenci. Stane se z něj Hádankář, který nenáviděného Waynea neustále provokuje důmyslnými rébusy. Situace se stane kritickou, když padouši spojí síly a odhalí, že Wayne je Batman. Ani on však nezůstane v boji osamocen. Přidá se k němu mladý akrobat Dick, který chce jako maskovaný mstitel Robin pomstít smrt své rodiny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (579)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mi to připomínalo Batmanovy comicsy ze šedesátých let. Přeplácaný, barevný, bombastický a současně takový sešitově plytký s papírem šustícími scénami a panáky, mezi kterými se pohybuje jediná živá bytost, Carreyho Hádankář. Doslova si film ukradl pro sebe a Val Kilmer jen bezmocně kouká. Až budu mít náladu na starou barvami hýřící nostalgii, vytáhnu staré sešity a pustím tohle. I když asi ne, tenhle Batman navždy zůstane pohřben kdesi hluboko. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Kilmer, Jones a Carrey dělají, co můžou, aby z toho nebyla další vysokorozpočtová havárie pana Schumachera, hodná spíš jeho jmenovce Michaela, a řekla bych, že na poslední chvíli se jim ten volant podařilo strhnout do bezpečné dráhy. Tomu, aby tenhle údajně věčný Batman neskončil v propadlišti dějin, už pravděpodobně nezabrání ani oni, ale není holt každý den posvícení s Burtonem a Nolanem. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Začátek je velmi fajn. Kilmer je dobrý Bruce Wayne, resp. dobrý nástupce Wayna z předchozích filmových dílů, kde je zobrazován jako jakýsi nesmělý romantik, který se před svoji femme fatale umí klepat jak ratlík, ať už má na sobě netopýří masku nebo ne. Ale poměrně brzo to začne jít do... Nebudu chodit kolem horký kaše. Jak mám Jima Carreyho rád a vím, že dokáže "udělat" film, tak jeho Riddler je naprostá katastrofa. A to teď neberu jako srovnání s komiksovou postavou, ve filmu je prostě trapnej sám o sobě. Připomíná vykastrovanou Masku, která má alergii na dobrý fóry. Hrozně přehrává, je absolutně nevtipný a ještě k tomu se topí v pošahaným ději o mašince, která čte myšlenky a on se díky ní stává inteligentnějším či co. A druhej padouch je tu Two Face, který příjde o jakoukoliv špetku respektu asi za dvacet minut, pak se z něj stává jakýsi retardovaný uchechtaný poskok Riddlera. Tohle si opravdu tyhle dvě postavy nezasloužily. Ale ten film je dost hrozný sám o sobě. Má pár velmi dobrých scén (zvlášť zezačátku), ale mnohem víc scén špatných až vyloženě příšerných (dva díly fungovaly hrátky Bruce Wayne x blonďatá femme fatale x Batman, tady už je nadržená Kidmanka silně mimo). Takhle fakt ne. (4/10) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nedělní Studio Kamarád připomínající křiklavé kulisy korespondující s kabaretní atmosférou Gothamu, do toho tradičně se pitvořící exhibicionista Carrey, který jako by jen přešel z placu Masky a Bruce Wayne s charismatem sklenice na zubní protézu rodinného sluhy Alfréda.. Proč po tomto vložili producenti důvěru pro natočení (nakonec ještě horšího) Batmana a Robina opět do rukou Schumachera skýtá tolik otazníků, kolik jich má Hádankář na svém zeleném oblečku. Za tyto dva filmy si Joeli zasloužíš ustřihnout závěsy v ložnici a každou noc až nadosmrti svítit do okna reflektorem s netopýřím motivem.. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Schumacher to poňal po svojom a ja som myslel, že som na sado maso techno párty plnej stroboskopov a fluoreskujúcich mejkapov. Občas som aj myslel, že pozerám telenovelu točenú mobilom a že Tommy Lee Jonesa dabujú , ale i tak ma to celkom bavilo. P.S. Kde je starý dobrý Val Kilmer??? ()

Galerie (149)

Zajímavosti (58)

  • Návrh Batmobilu byl velmi kritizován. Kritici komentovali, že vypadá spíše jako obrovský penis. (ajaxx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno