Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 27 h 54 min (Minutáž: 40–79 min)

Předloha:

James Patterson (kniha)

Hudba:

Chris Tilton

Hrají:

James Wolk, Nora Arnezeder, Nonso Anozie, Kristen Connolly, Billy Burke, Carl Lumbly, Isaac White, Brian Tee, Tamara Tunie, Shane Jacobsen, Han Soto (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na Zemi propukla vlna zvířecích útoků proti lidem. Jsou koordinované, zuřivé a ve většině případů smrtící. Skupina vedená zoologem Jamesem Wolkem má za úkol zjistit co a proč se děje a hlavně....jak to zastavit. (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Zjevně došly nadpřirozené potvory, tak musejí lidstvo ohrožovat chudáci zvířata. Většina ataků je debilní, tedy lidé s puškou se chovají jaksi nepochopitelně debilně - než bych lva odpráskl, nechám se sežrat? Ve jménu ochrany přírody? Polezu za čoklem s laciným plyšákem někam do temné uličky v cizí zemi? Pitomost se vrší na pitomost a já si nenechám znechutit těch pár zvířat, co mám ještě trochu ráda. Podprůměr. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Co se po prvním díle jevilo jako předvídatelná tuctovka, se v průběhu sezóny stalo velmi milým překvapením. Samotné téma sice působí přitažené za vlasy, ale zpracování je hodně zdařilé. Tvůrci se nedrží zpátky, vedlejší postavy zabíjejí jak na běžícím pásu a útoky zvířat jsou patřičně napínavé. Nesourodá skupinka hlavních hrdinů, která se snaží najít příčinu agresivního chování zvířat, má své kouzlo a zejména Billy Burke je jako obvykle k sežrání. Po výborném season finale bych další řadou určitě nepohrdla. 1. série - 80% ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím největší překvapení za hodně dlouhou dobu. Na začátku jsem si nebyl vůbec jistý jestli na Zoo mám vůbec koukat, po pilotu jsem byl trochu v rozpacích, říkal jsem si " dokoukám to vůbec" ? No a postupem času, jsem se zakoukal, oblíbil postavy a ke konci první série si říkal, že to je dobrý dobrý seriál. Ale ve 2 řadě to teprve začalo, drama se proměnilo ve scifi thriller, postavy jsem si oblíbil ještě více a když se ze světa stala postapokalyptická událost, tak jsem zoo začal milovat. No a ve 3 řadě, která nezačala nejlíp, ale postupem času se rozjela, a lidstvo už je na pokraji vyhynutí, tak je to místy tak napínavé, až člověka sere, že se to vše nedořeší v ten díl, na který zrovna kouká. Blíží se konec seriálu a stále mám rád všechny postavy a Mitche a Jamie miluji, to jsem snad ještě nezažil, že bych v seriálu měl rád všechny postavy.(krom geniality tipu Stranger Things) vždy se totiž našel někdo koho nemusíte, v Zoo ne ... no a záporák v podobě Abigail, tak to je prvotřídní pí*a, tu bodnout do krku a pootočit, ale záporáka by jste měli nenávidět. Zkrátka Zoo není nejlepší seriál, v podstatě to je takový nadprůměrný seriál a ty 4* si zaslouží .. Ale pro mě to je něco co mi sedlo a ty postavy jsem si vážně oblíbil, navíc je to fakt dobře napsaný, takže já musím hodnocení přidat a rozhoduji se mezi 4-5*. PROSTĚ JÁ TENHLE TÝM CHCI !!! / 4,5* ()

animario 

všechny recenze uživatele

Výbornej námět,kterej mohl být sice mnohem víc využitej,ale i tak je ZOO koukatelnej seriál. Mysteriózní začátek je celkem slibnej (podivný chování fauny,útoky,teorie o "vzdorný panence" apod.). Čím víc se poodhaluje problém a co za tím vším vězí,jde prvotní tajemno trochu do háje,byl bych radši kdyby se to vyvíjelo jako čistej survival-thriller a za vším stála máti příroda. Cirka v druhý třetině,po zformování týmu a odhalení možný příčiny jdou zvířata trochu do pozadí a jsou spíš takovým křovím,což je špatně. Nejnabitější je pak předposlední dvojdíl,kterej je survivalem jakým měl bejt celej seroš. A poslední díl,předznamenávající možný pokračování,je pak docela z jinýho ranku, takovej "Walking animal", kdy už nebezpečná zvířena všeho druhu běhá ulicema a čeká na kořist. Po závěru by mě dost zajímal další vývoj. Jako celek trochu rozporuplný,dobrý díly střídaj slabý,ale celkovej dojem kladnej.(3-4*). (By mě zajímalo,kdo je ta tajemná mladá samotářská bioložka uvedená v obsahu..celej obsah je úplně mimo) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už sám nápad byl super. Nejenže se zvířata´chovají nepřirozeně agresivně, ale útočí koordinovaně a ač si tvůrci museli vystačit se skromnějším rozpočtem, zvířecí ataky byly povedené, napínavé a seriál se nebál ani nějaké té krve navíc. Svižný byl i sám příběh, kdy se pětice lidí různého zaměření vydává na cestu za lékem, přičemž jim v cestě stojí nadnárodní společnost i tajné služby, které sledují vlastní cíle. A co se povedlo asi nejlépe, byl casting. Ani jednomu z herců není co vytknout a jako chlapa mě potěšila účast té hezčí Angeliky Nory Amezeder a Kristen Connolly, pro kterou mám slabost už delší dobu. Vůbec bych se nezlobil za další řadu. Už jen proto, abych se dozvěděl, co následovalo po finální scéně. 80% ()

Galerie (330)

Zajímavosti (4)

  • Pre tvorcov bolo nanajvýš dôležité, aby zvieratá pôsobili vierohodne. Na pľaci sa vystriedali dve tisícky živých zvierat. (krasomama)
  • Tvůrci původně plánovali natočit 5 sérií s dalším možným prodloužením, nakonec byl však seriál v roce 2017 po 3 sériích zrušen s otevřeným koncem kvůli nízké sledovanosti. (patrik1177)
  • Prvé, čo sa Kristen Connolly spýtala producenta po prečítaní scenára, bolo, ako natočia scény s levmi. Šokoval ju odpoveďou, že proste privedú živé levy. (krasomama)

Související novinky

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

10.08.2020

V roce 2017 Netflix uzavřel smlouvu s komiksovým spisovatelem Markem Millarem, která v podstatě streamovacímu gigantovi zajišťuje práva předělávat originální komiksy slavného spisovatele do filmové… (více)

Reklama

Reklama