Reklama

Reklama

Nabídka

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 9 h 41 min (Minutáž: 51–69 min)

Epizody(10)

Filmový a televizní producent Albert S. Ruddy se spolu s Francisem Fordem Coppolou v roce 1972 pouštějí do natáčení filmu Kmotr, a to navzdory četným produkčním neúspěchům a střetům s italsko-americkou mafií. (SkyShowtime)

Recenze uživatele DonBraso k tomuto seriálu (2)

Nabídka (2022) 

Byla to pořádná jízda a kdo viděl Kmotra několikrát, tak si tenhle seriál musí prostě zamilovat. I já prostě odpustim dost věcí, která tato série měla.Už v pilotu jsem psal, že Ribisi mě jako kápo iritoval a to bylo bohužel až do konce. Občas vadilo, že scény se až nezvykle opakují se stejným příběhem.Ty už tam hrát nebudeš, neboj seženu ho, odvolám tě,neodvoláš.. Chápu, klasická story, která je i v reálu, ale přesto malinko přitažený za vlasy na úkor zajímavosti a běhu seriálu jako takového.Možná bych ubral klidně i jednu epizodu, protože už to bylo i malinko zdlouhavé. Co mě překvapilo, že to mělo i někdy komediální charakter a některý scény jsou určitě do zlatého fondu. Samozřejmě ta v restauraci, kdy se poprvé vidí herci co to budou hrát a Francis se úplně blahem ušklibuje je doopravdy scéna za všechno.Casting je fakt parádní, ač ns tu jednu postavu. Příběh s mafiánama je prostě k titulu pochopitelný a dobře střídá a vyvažuje historky a hlavně práci všech těch okolo. Jasně, hlavní part tu má producent Rudyy, kterého si Teller vážně vychutnává. Je to okénko do tohoto průmyslu, který je vážně jak už bývá o penězích a určitém talentu.To vše zde dostanete dostatek. Na konci by si každý pustil Kmotra hned,jen by to u nás Skyshowtime musel mít v nabídce,i když seriál má a je to jen dobře.Jak už jsem psal pár mušek to má a jednu docela velkou masařku, ale kdo tohle vlastně s tímhle námětem natočil?Nikdo, až teď.90% ()

Místo u stolu (2022) (E01) 

Po pilotu jsem co jsem nasál tenhle majstrštyk pro fans oldies linek a pořádných kotlet ve kmotrovském hávu je bohužel největší vadou na kráse ten, na kterýho jsem se kupodivu těšil snad nejvíce. Giovanni Ribisi jako kápo jedné rodinky, který bohužel snad v každý scéně neskutečně přehrává (viděno už více dílů) a snad ještě je použit voicover. Ono i kdyby ne, tak je to snad ještě horší. Bohužel jeho linka v tomhle seriálu je až ke konci a stále si nezvyknul a to jsem v půlce. Pilot jako samotný už měl look, který neopustí a vyprávět příběh o filmu, který udělal z jednoho herce, panem hercem je paráda. Ostatní si nechám až na konečný verdikt, ale jen upozorňuji, že ta velká vada na krása my bohužel vadí pořád. Je to škoda. Film i o mafiánech a Ribisi prostě nezapadne. ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Miles Teller míří mezi mafiány

Miles Teller míří mezi mafiány

30.05.2021

Herec Miles Teller oficiálně nahrazuje odchodivšího Armieho Hammera v chystané minisérii The Offer na streamovací službě Paramount+. Ztvární postavu producenta Ala Ruddyho, který pomáhal režisérovi… (více)

Reklama

Reklama