Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý gaskoňský šlechtic d´Artagnan přijíždí do Paříže, aby se zde ucházel o místo královského mušketýra. Zde se také seznámí s Athosem, Porthosem a Aramisem a spolu čelí hlavně intrikám kardinála Richelie... Další z nejrůznějších zpracování nesmrtelného Dumasova příběhu o třech mušketýrech, lásce, cti, intrikách, odvážných mužích a krásných ženách a putování za královninými přívěsky (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hnusný a podprůměrný film mě natolik znechutil, ale i pobavil. Jde úplně mimo děj. A to, že tam jsou kouzla a čáry, to mě úplně vyvedlo z míry natolik, že už bych to nechtěl nikdy vidět. A to že mě pobavil?No, některé scény tam stály za smích, protože znám knihu a tyto scény mi přišli absurdní. Prostě HNŮJ!!!Přístupnost:přístupný ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Můj anděl strážný dělal, co se dalo, a nejdříve šeptal, poté prosil a nakonec úpěnlivě vzlykal: "Nedívej se na to, nedívej se na to!" Ale copak já toho chudáka někdy poslechnu? Umlčela jsem ho prohlášením, že Francouzi svému národnímu pokladu přece nemohou provést nic zlého. Kdyby to byli Američané, tak jistě, ale národ, který zrodil Alexandra Dumase, přece nebude schopný takového zvěrstva. Avšak když jsem tak sledovala temné čáry zlatovlasé ďáblice, nějakým nedopatřením nazývané milady de Winter, d´Artagnana připomínajícího záporáka z levného hororu a příběh přitažený za vlasy tak, že skučí bolestí, měla jsem pocit, že se dívám na rodiče, který pomalu ubíjí k smrti vlastní dítě. Hlasitě se ptám, zda má Emmanuelle Béart tohle zapotřebí. A potichu a nesměle - protože opravdu nemám ráda poraženectví a vzdávání věcí předem, ale v tomhle případě nevidím jiné východisko - se táži, jestli by nakonec nebylo nejlepší nechat ten příběh po dvou podařených verzích (francouzské ze šedesátých a americké ze sedmdesátých let) a x nepodařených už na pokoji. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá slátanina. Staří dobří mušketýři zde měli být ozvláštněni magií a nadpřirozenými bytostmi. Někomu se to může líbit, mě to ale přijde jako kýč a nevkus, navíc příšerně provedený. Jediný klad byla zajímavá "znělka" filmu". ()

TheDarKnig odpad!

všechny recenze uživatele

uf, tak to bylo i na mně až moc. A to určitě dobře víte, že odpady dávám jen v tom nejkrajnějším případě. O to větší pak má ale cenu.. Vyhněte se tomu, jako de Winter kříži.. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Nechápu, proč to má tak málo!? Bylo to zábavné, jinak pojaté zpracování legendy o třech mušketýrech s nádechem mystičnosti v podobě hraběnky s magickými schopnostmi. Nemůžu jinak, klidně mě sežerte, ale já se bavil... ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Alexander Dumas a všichni tvůrci všech předchozích adaptací Tří mušketýrů se - pokud už jsou po smrti - musí v hrobech obracet! Sice se člověk u tohoto paskvilu zasměje té ubohosti poměrně často, ale stejně - kdo má rád předlohu, dá asi odpad! a nezachrání to ani Emanuelle Béartová (divím se, že má tohle zapotřebí). ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mnoo, kdybych si nevazil Dumasova dila, tak bych dal jednoznacny odpad, ale preci jenom film vzdalene pripominal jedinecny roman tri musketyri, vzdyt ti tri kaspari se jmenovali Athos, Porthos a Aramis, takze vzhledem k temto schodam musim dat aspon za 2, protoze film, ktery ma v nazvu tri musketyry si nezaslouzi potupu v podobe uplneho odpadu. Ale to nemeni nic na tom, ze film byl hrozny, herci byli hrozni, reziserovi se vubec nepodarilo tak znamou a toliko vyzkousenou latku zvladnout, takze by se vsichni meli stydet, ze timto poslapali dilo takoveho rozmeru. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina nechápu jak tohle mohlo někoho napadnout natočit pošpinili dobré jméno skvělých mušketýrů. No prostě se na to nedalo dívat. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Popravdě kdyby tenhle výtvor neměl nic společného s veleznámou literární předlohou, která byla již předtím mnohokrát a lépe zfilmována, možná by nebyl výsledný efekt tak tragický, jenže divák se těžko ubrání srovnání se vším, co už viděl či četl, a oproti tomu tahle fraška nemá šanci. Milady jako zlá čarodějnice.. eh, to fakt ne! :-) ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne najvacsio chybou bola opatovna produkcia tohto pribehu. Nikdy sa neoplati viac raz sparat do osieho hniezda a navyse obmena deja podla vlastneho uvazenia....predsa len vsak musim povedat ze az tak velky prepadak to nebol. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Chudák Alexander Dumas. Nechápu, jak si někdo může dovolit takhle prznit jeho dílo. To se ten chudák nezmůže na něco originálního bez toho, aby zneužíval slavného autora bezduchým dílem? ()

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza. Rádobyefektní, rádoby zajímavé, rádoby tajemné. Athos, porthos a Aramis jsou jenom 3 dřeváci, kteří mají strašnou kliku, že se k nim přidal takový borec jako d`Artagnan. A ten vypadá navíc jako Rochefort, jenom mít pásku přes oči :). Ale, na druhou stranu, ta kamera zas tak špatná nebyla... ()

Grafito odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají kliku, že Dumas už je dávno po smrti, protože jinak by je žaloval za nactiutrhání a ten soud by drtivě vyhrál.. příšerná ohavnost oproti které působí ubohoučká americká verze mušketýrů s Ch. O´Donellem jako Spielbergovský velkofilm.. jak v takový sračce mohli hrát třeba Emanuelle Béart nebo Tristan Ulloa, to nepochopím.. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Podle mě to není až tak špatné, nápad zpracovat hlavní záporačku jako čarodějnici je docela zajímavý a celkem se povedl (krom "Matrix" efektů), já jsem se u toho docela bavil... ()

Don Carlos 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za snahu - neoceňuji film, ale toho, kdo to zaplatil, protože takovou slátaninou by mi bylo líto popsat i list papíru ()

amim odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem opravdu mnoho zpracování Tří mušketýrů, ale tohle, tohle je příliš silná kávička i na mě. Zcela upřímně bych se nedivil, kdyby Dumas vstal z rakve a šel se autorům mstít - zkrátka Tfuj s velkým T. ()

Reklama

Reklama