Reklama

Reklama

Pátek třináctého 8

  • Česko Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po pekelném duelu s telekinetičkou Tinou v předchozím díle leží Jason pohřbený pod troskami mola na dně Křišťálového jezera. Zde jej vzkřísí elektrický výboj z porušeného kabelu a on se vydává dolů po řece hledat novou krev. Nalézá ji na výletní lodi Lazarus vezoucí třídu čerstvých maturantů na exkurzi do New Yorku, kam z nich nakonec díky jeho intervenci dorazí jen hrstka. Zbylí študáci se mu musí postavit v manhattanských docích, v metru, na Times Square i v kanalizačních tunelech pod Manhattanem. Osmé pokračování kultovní slasherové série 80. let v režii televizáka Roba Heddena. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

cariada 

všechny recenze uživatele

Po děsné 7 je tohle zase už starý dobrý Pátek. Jason zase nák ožije tentokrát elektrikou a tak jede na luxusní lodi se studentíkama na výlet. Než dojedou do cíle cesty ,tak jich na živu moc nezbude(co taky jinýho s nima) Na můj vkus je Jason až příliš chytrý, vždy to bylo spíš takový tupý monstrum, tady občas provede náklý ten kousek, který by jste od něho neočekávali. vraždy už jsou zase pěkný a je na co koukat. Jen jsem nák nechápal toho lodního proroka, co tam uklízel, že věděl, že Jason přijde a , že umřou (jak to mohl vědět?) A propo přišlo, mě že na té lodi je strašně málo personálu, na to jak ta lod byla velká a vybavená. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Úspěch, ani tenhle díl to u mě nedotáhne pod 3*. Z jezera opět vstalý, nesmrtelný a nesetřesitelný Jason se plaví do NYC, na lodi plné maturantů! Má to ale dva háčky - první, ta loď tu sežere více času než samotný New York, a druhý - než se pak děj konečně přesune na Times Square, uplyne 20 minut v liduprázdných smetištních docích, no a hned vzápětí zase rychle zmizne do kanálového finiše. Holt nebyly prachy. A taky je Jason při průchodu velkoměstem překvapivě přátelský a vůbec nemasí civilisty všude kolem. Celkově ale na 80's slasher ještě tak tak nadprůměr, hlavně že tu není zamotaná žádná iritující psychoblabla sračka jako posledně. Jen bych to přejmenoval na 'Jason cestuje na Manhattan'. 6/10. ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

Pochopte že je to odpad!ale scéna kdy se Jason prochází po Manhattanu se může stát jen tam.Však co?Kolem mě projde nějaký maník se zkrvavenu sekerou(nebo co to bylo viděl jsem to dávno)a hokejovou maskou na tváři a když se každým dílem rozkládá taky pěkně smrdí.Co je mi potom?!Vytmívačka o kterou bych si neopřel ani kolo... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejhorší díl celé téhle série! Jason je super postava, ale dementní chování ve stylu supermana (kdy to nejspíš posral scénárista a rejža)??! Jednou je Jason tady, obět utíká jak vzteklá (on si v poklidu našlapuje) a hned je před ní, se mi opravdu nelíbilo!!! A další milník filmu je, že od prvopočátku nám tvůrci servírují Jasona se zdravým okem vlevo a pravým deformovaným, zde tomu je však obráceně!!! Ano, musí se to brát s rezervou, je to jen horor, ale tohle klišé neberu nikde a tvrdě trestám v hodnocení!!! 25% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní sešup o třídu dolu. Jason už nevypadá tak skvěle jako v sedmém dílu, který považuji za vrchol jeho vzhledu. Není to tak napínavé jako předchozí části. Smrti tak nápadité jako v uplynulých dílech. A ostatní postavy samozřejmě nejsou nijak zajímavé. Nelogičnost přítomná u ostatních filmů je už zde za hranou céčkovosti, takže mé doporučení zní vyhnout se osmé části obloukem. Bohužel. Na hranici jedné až dvou hvězd. 45% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (17)

  • Kane Hodder (Jason) se v závěrečné scéně po vypití několika džbánů vody na povel pozvracel. Nejednalo se o speciální efekt. (Dinsberg)
  • V závere, keď sa Jason (Kane Hodder) dostane na Manhattan, je možné si všimnúť na jednom z mrakodrapov obrovský plagát k filmu Batman (1989). (Jello Biafra)
  • S délkou 100 minut se jedná o nejdelší díl původní série, kterou distribuovala společnost Paramount Pictures. (Stocki)

Reklama

Reklama