Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

ElChe 

všechny recenze uživatele

Naruto je anime s obrovským potenciálem, bohužel tvůrci anime se asi rozhodli, že pošlou celý příběh i s jeho postavami do kytek. Začátek Shippudenu byl poměrně slibný a navazoval na zdařilé dílo Naruto, co se ovšem začalo dít od Peinova vpádu do Konohy nemá snad obdoby. Tvůrci se neustále snaží "vylepšovat" původní historii o příšerné fillery, které snad nemají konce. Oproti manze, která je výborná si tedy anime stojí velmi špatně. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to líbí, mnohem více než předchozí Naruto. Postavy jsou víceméně vyspělejší, umí více "cool" technik a tak nějak už znají cestu, po které se mají vydat. Jediné s čím nejsem 100% spokojena, je nová hudba, v předchozím Narutovi přece jen byla o několik řádů lepší. Ale nevadí, budu koukat dál, neb, jak už jsem pravila, tenhle Naruto pomalu vykvétá, aby se mohl stát Hokagem. :-) btw. 91 dílů jsem měla shlédnutých za týden a to ještě jsem musela chodit do školy; to já se jen asi naparuju XoD (Kdosi mě nakazil....) ;-) ~~ 10. 1. 2010 - teď byly dobrý díly, souboje Jirayi a Peina, Sasukeho a Itachiho... Tyhle díly opravdu stojí za to dívat se na Naruta :-) ~~ 6. 4. 2010 po filleru s Utakatou, jehož začátek byl dobrý, ale konec - jak to tak bývá u fillerů - nestál za nic, tu zase začíná manga, kdy se člověk prostě musí těšit. Trénink s žabkama, útok na Konohu, Painova minulost, Danzou hokagem, souboj se Sasukem... prostě teď to bude jen nadupaný... ^^ ~~ 6. 12. 2013 Před nějakou dobou jsem si dala s Narutem pauzu, ale teď jsem se k němu opět vrátila a dala si tak 40 dílů najednou (s tím, že jsem přeskočila fillery). Pořád mě to baví, ale už se těším na konec, navíc jsem si jistá, že brzy přijde (brzy v porovnání s tím, kolik let už má Naruto za sebou). ()

Reklama

Alfmen 

všechny recenze uživatele

Dle mého mnohem lepší a dospělejší (tedy, občas) než původní série, kterou jsem si ovšem také plně užíval. Pěkně rozjetý příběh a několik zvratů, ale to se od takovéhle nekonečné skoro-telenovely musí čekat. Jediná negativa, jež sráží hodnocení o jednu hvězdu, jsou fillery, kterých je snad tak dvakrát víc než v původním Narutovi, a také neustálé opakování scén. Neříkám, že není dobré si nějakou již dávnou scénu zopáknout, ale tohle se mi zdá už opravdu moc. Polovina dílu jsou vzpomínky a tak. Hodnoceno po cca dvě stě dvaceti dílech (Setkání pěti Kagů a poslání Naruta na S-misi). ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Shippūden je daleko lepší než ta série, na kterou navazuje. Opět se můžeme setkat s kvantem skvělých postav, výborně vymyšlených soubojů a ještě lepším soundtrackem než v minulé sérii. Vše je perfektní, vše krásně šlape, dokud nedojde na souboj "Naruto vs. Pein". Od této části anime už to jde jenom z kopce. Příběh začíná být čím dál víc absurdní, neustále se to natahuje, i přesto že je Narutova tématika dokonale vyždímaná. Celá série začne bobtnat nicneříkajícími fillery, hlavní postava je rok od roku větší dement, a korunku tomu dává Sakura, která se od akademie v podstatě vůbec nezměnila, čili neustále je to stejná kravka... Ale co, prachy to rejžuje, tak proč nepokračovat (v další destrukci). PROBOHA, ZASTAVTE TO UŽ NĚKDO! ()

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Uplynuly 3 roky a Naruto se vrací v ještě nabušenější formě. Shippuuden je dospělejší, vážnější, technicky i příběhově propracovanější a navíc emocionálně ještě intenzivnější. Původní Naruto zpětně působí jako dokonalý předkrm, který nás seznámil s postavami a jejich vazbami a rozběsnil divákovi chutě na hlavní chod, jímž Shippuuden bezpochyby je.. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Stejně jako u japonského dabingu, i v případě anglického dabingu mluví Naruta žena. V japonském případě se jedná o Yuko Takeuchi, v angličtině propůjčila Narutovi hlas americká herečka Maile Flanagan. (Hromino)
  • Ichiraku rámen, kam chodí Naruto jíst, je reálné místo ve městě Fukuoka, které najdeme na ostrově Kjúšú. (3T)
  • Kakashi během scény, ve které čte přes noc svou knihu, nemá na svém levém rameni tetování Anbu. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama