Reklama

Reklama

Přešlapy

(seriál)
Česko, (2009–2010), 32 h 33 min (Minutáž: 48–53 min)

Hrají:

Filip Blažek, Zuzana Norisová, David Novotný, Jitka Schneiderová, David Matásek, Soňa Norisová, Miroslav Šimůnek, Daniel Svoboda, Betka Stanková (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Nový třináctidílný seriál Televize Prima, který sleduje životní kotrmelce tří párů ve věku okolo 30 let. Jsou vzájemně propojeni láskou a přátelstvím. Adam a Radka se teprve poznali a jejich vztah začíná. Petr a Jana mají po svatbě a snaží se o první dítě. David s Karolínou už dítě mají a uvažují o dalším. Jsou to vaši sousedé nebo kolegové z práce – mají zaměstnání, koníčky, chodí se bavit i sportovat. Seriál je o tom, co všichni prožíváme. O tom, co řešíme, nebo o tom co budeme dělat, až dorazíme domů. Může to být rozhodování mezi mateřstvím a kariérou, můžete mít pocit, že vám manžel doma nepomáhá, řešit partnerské neshody, sexuální problémy, rodinné finance, žárlivost, nevěru. Že byste šli raději na pivo než hlídat… Nebo naopak, že byste raději hlídali, ale nemáte koho. Stejně jako v životě se i v seriálu vážnější soukromé tragédie dají přežít jen díky humoru. Důležité je, že ty nejhorší rány osudu berou naši hrdinové s nadhledem, takže pak máte i vy pocit, že je všechno o něco jednodušší. Život po třicítce přece občas každému připomíná komedii plnou omylů. (TV Prima)

(více)

Recenze (173)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

mizerný rozpočet,papundeklové lokace,vyhaslí herci.sem tam nějaká dobrá hláška a pořád ještě snesitelný filip blažek.no jinak klasické české sračkovství,ale postupem času musim uznat,že v tom něco málo dobrého je,hlavně scénář má občas opravdu dobrý nápad,u některých scén sem se opravdu pobavil a vbývoj postavy Davida Matáska je takřka geniální.Škoda jen že česká seriálová tvorba komerčních televizí vypadá jako kolumbijská telenovela a lokace a režiséry vybírá parta hovad,co o filmařině vědí úplné prd. ()

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

První a druhá série koukatelné a místy i vtipné, poslední dobou už utahané... Ale stejně na to koukám, taky co jinýho dávaj v podnělí večer v tv,že? Prostě ještě pořád to nejsou VKV a Ordinace:-). Díky seriálu jsem si i oblíbila Z. Norisovou, kterou sem předtím nemohla vystát, takže to má i nějakou přínosnou hodnotu. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Bída s nouzí. Původní seriál Šest v tom (Cold Feet) neznám, ale tohle je zcela mimo mísu. Holt anglické reálie jsou na 100 % někde úplně jinde než ty české (minimálně v možnostech lidí v Anglii, příjmech, bydlení apod.). Takže mi nepřišlo, že to osciluje s problémy mými nebo mých známých 30+ v Česku. Navíc to není vtipné. Podobně Prima zprasila Ošklivku Katku, když se bála z toho udělat český seriál, a ne latinsko-americko-počeštěného kočkopsa. Jednu hvězdu dávám za Zuzku Norisovou, stačí, když se usměje a vypadá zlatě, ale to je na celý seriál sakra málo. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Na české seriálotvorectví je tohle skvost, sice tam byly chvíle, které nebezpečně připomínaly ULICoidní šílenství a RůžovouZoo, ale byly tam i chvíle kdy jsem se celkem nasmál a které se mi líbily..třeba videoklipový sestřih jednoho ze vztahů byl dle mého zvládnutý pěkně i s pěknou hudbou, jako kdyby to točil někdo jiný :)...možná kdyby to bylo celé v tomhle svižnějším stylu bylo by to mnohem líbivější. Po prvním díle za tři..uvidíme...bojím se ale, že Přešlapy přešlápnou a ušlapou se svými tvůrčími přešlapy. :)) Dodatek po třech dílech: Stále nepřešláply..ono mě to i baví :)) ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tak toto je opravdová komedie střevního věku. Tito novodobí Bakaláři, obdaření velmi slušným hereckým obsazením, jen ukazují, kam až člověka (v tomto případě herce) může dovést (v tomto případě nikoli válka) nesplacená hypotéka, Slabé, blbé, sterilní... Nejsem věkově od hlavních hrdinů příliš vzdálen, nicméně vůbec nic z toho, co mezi sebou řeší, jsem fakt nezažil. Od odpadu v mém pohledu dělí toto svěží dílko jen několik chlupů z křečka. Udělat z nesmírného množství nesmírných banalit neverending story, to už vyžaduje celého člověka. Hádejte, kolik dodá scénárista napřesrok do Turecka fezů? ()

Galerie (126)

Zajímavosti (5)

  • Po 29 letech se ve filmu objevila dětská hvězda Michal Dymek, známý z filmu Páni kluci (1975). (M.B)
  • Herečka Stanislava Bartošová se před kamerou objevila po 16leté pauze. (M.B)
  • Natáčení se spravedlivou měrou rozdělilo mezi ateliér a přirozené prostředí. (Bart)

Reklama

Reklama