Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 1
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Mě se Jai Courtney jako Boomeranang zamlouval. Škoda, že ho tam bylo tak málo, a bumerangy vůbec nepoužíval. Jinak to s tím jednorožcem bylo dost trapný.

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jenže oni prostě jsou idioti :D Ať si vypadají, jak chtějí. Já jsem rád, že Ultimate Edition BvS vyšla, protože těch 30 minut navíc z toho dělá o třídu lepší film. Kdyby nějaká prodloužená Ayerova verze Suicide Squad měla podobný efekt, tak proč ne. Každopádně by si Warneři měli srovnat v hlavě, co vlastně chtějí produkovat, protože jestli se každej DC film bude zkracovat nebo dokonce přetáčet, tak by nemělo cenu na ty filmy (respektive jejich vykastrované verze) chodit do kina.

 (hodnocení, recenze)

Dobrý film....já si nemůžu stěžovat a jsem rád, že jsem navštívil kino. Nejlepší byl stejně Diablo :)

na příspěvěk reagoval Lenina666

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

doufám že prodloužená verze nebude...protože to už by fakt vypadali WB jako naprostí idioti, kecat do filmů, mít slabé výsledky, potom říct že to byla v kinech vlastně demo verze a následně udělat prodlouženou verzi která by měla zachránit tržby? at jdou do hajzlu, jestli chtějí dělat demoverze at to raději nedělají vůbec

na příspěvěk reagoval dragon94, higuain, JazzCZ

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Mně právě Diablo přišel hned po Harley a Floydovi nejlepší člen... pak už byli takový ti nic moc a nejhorší byl Boomerang.

Enchantress bych ani nechtěl. Jistě byla zajimavá, ale bylo by to takový blbý.

Trošku zápasím s dilematem jestli si přeju, aby byla prodloužená verze tohoto filmu. Už jen z toho důvodu, že by to pak dělalo podobně u všech dalších filmů a to já nechci. Ať nám raději dávají kompletní film než prodloužené verze.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

dragon94

To by pak bylo docela mizerné obětování, když by se pak vrátil. Pro mě nejhorší člen týmu. Já doufám, že se vrátí Enchantress.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Přece jen šlo pouze o výbuch... A on sám vybuchoval hodněkrát v minulosti... oheň by ho zranit neměl..

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Beztak po tom co zemřel "pyroman" tak je ta skupina o 50% slabší proti JL :D

na příspěvěk reagoval dragon94

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Byl to dobrý film, ale bylo poznat, že vystříhali milion scén, což je škoda. Za to opět může Warner Bros. Doufám, že vyjde prodloužená verze. Nejhorší je, že byly asi jenom 3 scény s Jokerem. :(((

Naprosto ale překvapil Deadshot, čekal jsem nejhorší, ale dostal jsem nejlepší. Harley byla také skvělá, ale ostatní tam skoro nebyli. Captain B. hodil jenom jeden bumerang :(( Ale cameo Flashe bylo skvělé na maximum. Naoak Batovo bylo nanic.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Camulator

Amanda byla boží. Né že né, ale nebavila mě tak jako ostatní. A ano máš pravdu udělala by si děvku klidně i z prezidenta o to víc se mi líbilo jak jí v potitulkové scéně zklaplo potom co řekl Bruce.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

martess

Crooc... byl i v Útok na Arkham... a byl i ve hře. 

Naopak v Animáku bylo těch neznámých postav trochu víc... :D

chápu že tam není ten Škorpion.. pač by to v podstatě byla jen provokace ohledně Panthera... :)

na příspěvěk reagoval martess

martess

martess (hodnocení, recenze)

Ja som doteraz poznal len sharka a popravde ten sa mi zdal zaujímavejší ... Ale to je nepodstatné myslel som skôr bežného diváka čo ma aspoň základný prehľad. A kto sa vôbec zaujíma o postavu ktorá vyzerá ako obri vykal a za celý film je jeho prejav len vrčanie? Ako môjmu kamarátovi sa páčil lenze môjmu kamarátovi sa tiež páči deawo a tiež bol v kine opitý takže tak

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

martess

No Killer croc, pokud někdo zná Batmana tak zná i jeho.... víceméně. V nejnovějších komiksech už dávno není velkým záporákem, teď je na tom jako Deadshot.

martess

martess (hodnocení, recenze)

Ok pochopím že deadshot a Harley... Ale načo im bude rick flag, croc alebo katana? Nie len že to nie sú nejaký známi herci ono to nie sú ani známe postavy a ich smrť mohla mať vo filme veľká krát svoje miesto a tým pádom by to sedelo svojmu menu. Videli ste útok na arkham? Tam boli tie postaví omnoho zaujímavejšie a aj tak ich skoro všetky pozabíjali lebo sa to volá suicide squad a nie survival squad. A dúfam že pokračovanie nebude lebo pokračovania takýchto filmov zvyknú končiť veľmi trápne. Ja som spokojný(celkom) s tým čo je ale čo ja viem všeličo je možné

na příspěvěk reagoval Akira777, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

martess

Pokud nemyslíš ty hlavní dva.... tak ne, proto se tomu přece říká Sebevražedná mise... čekám že se konce dožijou tak dva.. :D

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

dragon94

Nejde o to, že je tam málo Jokera, jde o to, že je ho tam málo, protože skoro všechno, co s Jaredem natočili, tak vystřihli. Zůstal jenom základ nutný pro děj. Snad se dočkáme Ultimate Edition... I když nevím, nevím...

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

To je pořád Harley sem, Deadshot tam. Ale Amanda Waller, kurva! Přesně taková zákeřná vypočítavá pragmatická mrcha jako v komiksu, ta kdyby chtěla, tak si udělá svoji děvku klidně i z pana prezidenta, parádní a věrná adaptace. To byla postava jak víno, až jsem si ke konci říkal, že jestli ji zabijou, tak tomu bez váhání napálím odpad.

na příspěvěk reagoval Sweat55, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ten film je bomba né že né. Správná letní popcornovka, ve které kraluje Harley a Deadshot. Nechápu jak si někdo může stěžovat na málo Jokera, protože já měl pocit, že se tam objevoval poměrně dost často a když už né on tak jeho sms atd. Mimochodem byl super... takovej správnej psychopat.

Film má spoustu luxusních a vymazlených momentů a spoustu špatně podchycených momentů a hlavně hodně slaej příběh jehož začátek je velice pochybný. Celý film je v podstatě jedna jediná mise. Lovestory mezi Jokerem a Harley byla skutečně super. Postavy zábavné, až na Bomeranga, kterej byl strašně nudnej a nezapadal k ostatním a vůbec nic celej film nepředvedl.

Co mě zklamalo bylo zobrazení Batmana a Flashe. Bylo to strašně prkené a chaoticky střižené, že jsme si je ani nemohli užít.

4* 78%

na příspěvěk reagoval TwoFace, Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

martess

ale to bylo přece jasné, celkem neznámí ksichti, žádné celebrity, to je jasný že umřou jen tihle a další si nechají do příštích filmů....to jsem tušil tak nějak už od trailerů........

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama