Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z močoviek, vyvierajúcich z podradnej časti Hollywoodu, ponukajúca približne 50% opakujúcich sa záberov, zopár príjemných záberov na prdelky v bikinách a zopár otrasných trikov. 1,5* ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Když žánr horor, thriller ani sci-fi nefunguje, tak bych k tomu přihodila ještě komedii, tam by se Útok žraloka možná ujal. Každopádně u hororu se chci bát, u thrilleru samým napětím skoro nedýchat a u sci-fi žasnout třeba nad záhadami vesmíru. Při sledování tohoto filmu jsem však nic takového nepocítila, jen jsem se občas musela pousmát nad neskutečně hloupým scénářem. (20%) ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít matroš, co tvůrci tohoto filmu. Tak stupidní scénáře, dialogy a zpracování, to snad svět neviděl. Tímto chci poděkovat Primě Max za to, že mi to naservírovala, protože k tak kvalitnímu bijáku bych se pravděpodobně jinak nedostal. Jednu hvězdu dávám za epický jump žraloka, kdy jednoho tragiherce sežral z výskoku, hned jsem mu dal titul “žrafín”. :D ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Uklimbalo mě to, až najednou slyším jek. Bloncka mne vzbudila a motivovala k tomu, abych konečně rozmrazil mrazák. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pro těch pár uspokojivých smrtí jsem tu 1 hvězdičku ponechal. Ale Malibu Shark Attack by při lepším zpracování neměl zase tolik daleko od těch uspokojivějších zástupců subžánru jako je například The Reef. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já osobně mám TV horory rád a doufal jsem, že spojení Pobřežní hlídky s EKO hororem bude sice stupidní, ale zábavný. Bohužel se tak nestalo. Přesto, že Útok žraloka nemá ani hodinu a půl, tak mi to přišlo dlouhé a těšil jsem se až to skončí. A stačilo by více mrtvol a méně šťastný nejen průběh, ale i závěr. V tomto "dnu" hororové zábavy se dá najít rozhodně mnoho lepších počinů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pobřežní hlídka vs. žralok akorát v čele není Míč Bjůkenen ale vysloužilá brutální Nikita. Toohle ultrabéčko je jen pro fajnšmekry ultrabéček a digitálních žraloků, vytvořených ve Windows 84. Hvězda za holky v bikinách, sluníčko,moře. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Cituji mou babičku: "To je tak debilní, až je to vtipný". No, je to šílená blbost, ale jsem tolerantní a ve filmové nouzi nepohrdnu i takovou slátaninou. Jako odpad označuju ty větší ptákoviny. Tady je to místy aspoň úsměvný. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Tak toto není potřeba jaksi komentovat. No zasmáli jsme se, ale jenom tomu jak je to trapně a amatersky udělané. Takže za to a za snahu uděluji 1*. Dávám 2/10 ()

newzby 

všechny recenze uživatele

Dal jsem jednu hvězdičku a to jen z důvodu, že jsem se tak dlouho nezasmál. Jinak je to stupidní film, který do Horor / Thriller má opravdu daleko. Doporučuji komentář Aluska88 dost dobrý a výstižný komentář, který objasní celý film. :) ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Jako komedie film funguje, ale jinak je to snůška nesmyslů a laciných "efektů". Trochu nechápu proč v tom hraje Peta Wilson, myslím že má na víc. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ničivá vražedná vlna popisovaná jako vodní zeď vysoká 30 metrů přirazila k pobřeží Kalifornie.“ Další žraločí film mě doslova uhranul svým originálním názvem. Zpracování však bylo podle mého očekávání velmi slabé. Obrovské logické díry, scénáristické hlouposti, špatně napsané a ještě hůř zahrané postavy, to jsou všechno kvality tohoto filmu. Také zpracování žraloků je bídné a tihle by dokonce mohli soutěžit o nejhnusnějšího žraloka ve filmu vůbec. Na druhou stranu je nutno říct, že tvůrci přišli alespoň s tsunami, která byla trochu oživením ve stojatých vodách žraločích filmů. Dále se ve filmu vyskytuje větší množství hezkých slečen v plavkách, ale bohužel jen v prvních dvaceti minutách. ()

Richie1 

všechny recenze uživatele

To není ani béčkový film, ale něco horšího. Nesmyslný, nelogický (vlna tsunami přijde, ale už neodteče a pobřeží je stále pod vodou), příšerné efekty (žraloci jsou buď k pláči nebo k smíchu), protivná uřvaná blondýna (po nějaké době jsem si už přál, ať ji konečně žraloci sežerou). A scény s řezáním žraloků ve vodě s motorovou pilou mě fakt dostaly. Ach jo, taky musím skouknout kdejakou ptákovinu. ()

Reklama

Reklama