Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

MEGAJOHN 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Zapl jsem si tv abych u ní usnul a kupodivu jsem vydržel až do konce :-). Vrahoun mě v pár místech dokonce i vystrašil (efekt kamenného obličeje, zde pomocí masky). ()

jukyn 

všechny recenze uživatele

Budete se divit,ale jako film to nebylo špatné... Je vpravda že musím dát za pravdu komentujícím podemnou,ale jsou tam i dobré momenty a hlavně jeden z nejlepší soudtracků co jsem u filmu viděl... 4* jsou zasloužené jen kvůli tomu konci a nesnaze udělat pokračování:) ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Klasický vyhladzovací hororík so všetkým, čo k tomu patrí, kopec nelogizmov v scenári, krepé dialógy, vreštiace blondky s totálnou absenciou pudu sebazáchovy, možno chýbali nejaké holé prsia, parádnic tam bolo dosť, ale atmoška bola obstojná, takže 60%. ()

dawexx 

všechny recenze uživatele

Průhlednej a hloupej rádoby horror pro teenagery. Jasně, líbilo se mi to, když mi bylo 16, ale teď už si tak maximálně řeknu, jak to tenkrát Denise Richards slušelo a tím to hasne. Herecký výkony jak ze spolku dementů, napětí jak v odpojený zásuvce a dialogy o hovně a mnohdy i bez něj. ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Velký plus za originálost vražd, ale proč proboha sakra tolik rádoby vtipných teenagerských balících hlášek? Zbytečně kvůli tomu hodnocení dolů. ()

pajuscherry 

všechny recenze uživatele

Valentine další můj velmi oblíbený horor.:) Podle mě originálně natočený, když jsem ho viděla poprvé nechtěla jsem na konci filmu uvěřit vlastním očím, že je vrahem David Boreanaz. Musím však uznat, že scénarista i režisér to vymysleli skvěle. Klobouk dolů.;) ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Slusny slasher,akorat vrazd mohlo byt ponekud vic :) a zaverecne rozuzleni znaci,ze by mela byt natocena dvojka,avsak asik od napadu padnulo,coz je i skoda..Za me tri ***,preci takovemu Vriskotu,Patku trinactymu se to nemuze rovnat,ale i tak prijemne me to zabavilo :) ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Tohle není nic jiného, než jen další napodobování klasických hororů na téma psychopat. Zaprvé se tady neobjeví nic nového a zadruhé, co se týče zpracování, je to docela odfláklé. Atmosféra je celkem slabá a někdy až nevýrazná. A i když napoprvé se to jakž takž dá, nemám potřebu se k tomu vracet. ()

Frank2 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších a nejzajímavějších hororů co jsem viděl. Celý film napínavý a svižný. Úžasný konec. Doporučuji. ()

Nediro 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka, která neurazí ale ani nijak výrazněji nenadchne. Hlavní zápletka neuvěřitelně neoriginální ( kluk se chce pomstít za šikanu někdy před dvaceti lety ), rozuzlení je též bez překvapení, i když úplný konec, který poukazuje na to, že by se mohlo natočit pokračování, možná vyrazí dech. Happy end nečekejte. ()

9HK 

všechny recenze uživatele

Klasický slasher...vrah postupně vyvražduje...všichni podezřelý..kdo má rád tuto tématiku bude nadšen.. ()

audri 

všechny recenze uživatele

Opravdu to není nic zvláštního do opravdového hororů to má daleko. Já to řadím do krváku, kterým taky je, krvavé sceny a nic víc to vypovídá o kvalitě. To co jsem dokázala docenit, byl závěr, kdy jemu začala tect krev z nosu a tím se vlastně dívák dozvěděl, kdo skutečně zpáchal všechny vraždy. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film. Konec je sice předvídatelný, ale co. Určitě to nebere takovou tu tísnivou atmosféru před vraždou. Obsazení je taky super, efekty vzhledem k roku také ujdou. Docela dobrá podívaná, ovšem chyby se najdou. ()

evelouch 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné!Na tenhle film by se měli podívat i ti, kteří horory moc nemusí. Potlesk! Akorát mě trochu mrzely nejasnosti okolo vraha- kdo tedy skutečně važdil? Dorothy,anebo Adam?! Možná bych dala pět hvězd, kdyby byl vrahem sám Jerremy Melton.Denise Richards je nejen pěkná, ale umí i celkem slušně hrát. Ve filmu jsem ocenila i Katherine Heigl. Horor bez zbytečných kbelíků krve, smrti postav nápadité,nikoli přehnané,příběh pěkný, romantické scény hezky vychytané.....Co víc si přát? ()

Jakub.Pernet 

všechny recenze uživatele

Slabí průměr .Jako v každém hororu z doby milénia na střední škole šikanován kluk kterej se pomstí za trápení který mu způsobili , zbytečně natažený film na 96 minut . stačilo by 60 minut. 3 hvězdy za herecké výkony . jinak detaily nic moc. ()

Reklama

Reklama