Reklama

Reklama

Rick a Morty

(seriál)
  • USA Rick and Morty
Trailer 1
USA, (2013–2024), 28 h 57 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Chris Parnell, Sarah Chalke, Jess Harnell, Phil Hendrie, Maurice LaMarche, Echo Kellum, Gary Anthony Williams, Rob Paulsen, David Cross, B. Harrison Smith (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(79)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je jeden z mých nejoblíbenějších animovaných seriálů a je hned několik důvodů, proč je tomu tak. Hned ze začátku bych pochválil animaci, která je nádherná a nejspíš dá spoustu práce. Také mě velice překvapil příběh, který jsem nečekal až tak dobrý a humor je zde též skvělý a několikrát jsem se pobavil. Rick a Morty je pro mě takový mix South Parku a Návratem do budoucnosti a ve finále to tvoří kombinaci, která funguje a baví sledovat. Doporučuji. 1. série - 9/10 2. série - 9/10 3. série - 9/10 4. série - 9/10 5. série - 9/10 Celkový verdikt: 9/10 ()

stanlyOu 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar South Parku ktorý nechce až tak riskovať čo sa týka prístupnosti. Humor ale perfektný, určite nie pre každého a bláznivejšiu záležitosť nájdete ťažko. Väčšina sérií 8/10. Piata je jediná trochu slabšia ako celok. 6/10 ()

Eaton_Hunt 

všechny recenze uživatele

Budu možná na někoho hodně kritizovat, ale Rick a Morty jsou nadhodnoceny, nejsou tak unikatní jak se seriál prezentuje, tím vůbec nechci říct, že to nemá žádnou kvalitu ba naopak hromada závaby kolem paradoxů a různých jiných scifi myšlenek. Je to takové spojení Family guy a Futuramy (ano toto spojení jsem viděl několikrát v komentářích, ale je dobré přirovnání) akorát v novém kabátku pro dnešní dobu, jenom se snažím napsat, že to není nic nového, co neznáme. Zábávné to je nápady to má a ještě zajímavé vypravování, ale potom se to stejně vrátí ke starým kolejím. 8/10 ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

Jako nic ve zlém ale tenhle seriál my příjde z mého pohledu dost nadhodnocení a důvod proč tomu tak je jsou epizody tohohle veledíla a jo uznávám že co se týče humoru a narážek na popkulturu tak rick a morty rozhodně nezaostávají a kadence humoru je místy dost šílená a zábavná ale bohužel co se týče jednotlivých dílu tak i když v některých se člověk dokáže dobře pobavit tak v jiných mě zase dost strhaly svojí nezáživností a nudou což poněkud kazí celkový dojem, dále co my celkem vadilo ze začátku tak je animace která je jednoduší ale po pár dílech jsem si na ní zvykl ale dopředu říkám že nemusí sednout každému co ale musím uznat tak je to že je celkem nápaditá a autorům tak dává určité možnosti jak se vyblbnout tak že kreativita rozhodně nechybí a musím uznat že některé díly jsou vážně originální a nápadité co se do barevností týče, dále co my taky moc nesedlo tak jsou postavy jak hlavní tak i vedlejší všichni se tu chovají doslova jako kokoti tak že nějaké sympatie si k ním hledat jde dost těžko a já jsem měl někdy co dělat abych danou epizodu vůbec dokoukal a jediné plus je to že jednotlivé díly mají okolo 22 minut tak že naštěstí my to celkem utíkalo, tak že ve výsledku je pro mě tenhle seriál takový lehký nadprůměr který dokáže občas zabavit když zrovna nemáte na co koukat. ()

Petr.St 

všechny recenze uživatele

Super blaznivej seriál s prohlouplym klukem a geniálním vědcem závislým na alkoholu :-)))) neco mezi Simpsonama a South Parkem. ()

zpek 

všechny recenze uživatele

Ustráchaný Morty a obscénny Rick, svojsky kontrujú bláznivé neduhy fantastických dobrodružstiev, ktoré sú tak šialené a tá animácia je tak účinná, že som proste musel vidieť viac a viac dielov, aby som zhliadol obrovsky využitý potenciál všetkých tých absurdných situácií, ktoré sa vyrojili, no.. darmo oponovať.. Ak si udrží toto zbesilé šialené tempo aj do ďalších sérií, tak nebanujem a náruživo gratulujem.. A ak by sa dala oplzlosť tohto diela vystihnúť jedným skečom tak by som vsadil na reklamu na cereálie ()

Gamine 

všechny recenze uživatele

Seriály moc nesleduju, tohohle jsem zatím viděla jen 2 díly, ale bavila jsem se královsky. Něco tak ujetýho jsem dlouho neviděla. Tady se může stát naprosto všechno a stejně pak zírám s otevřenou pusou. ()

Davule 

všechny recenze uživatele

Tak to je nálož! Futurama byla skvělá a svého času přinesla spoustu ujetých nápadů ale tohle.. tohle předčilo veškerá má očekávání. EDIT 17/2/2017: GIVE US SEASON 3!! ()

weca 

všechny recenze uživatele

Alkáč Rick je pro mě po boku Cartmana nejzábavnější animovanou postavou v historii. Parádní seriál! Snad se dočkáme ještě alespoň jedné série. I´m Mr. Meeseeks, look at me! ()

Supa35 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, 1. sezónu jsem projel asi za dva dny a nejlepší mi přišel 9. díl, ale všechny mají něco do sebe. 2. sezónu jsem jenom načnul, ale už teď se mi líbí. Doporučuji, kdo má rád futuramu nebo simpsony určitě se do toho zamiluje. :D BTW: 3. sezóna už je za rohem! ()

TurboMaster 

všechny recenze uživatele

zkouřili jsme se s kamarádem, zaplatili si Netflix, vybrali tento seriál...a málem jsme to nepřežili. Humor je tak neuvěřitelně absurdní a graduje do tak nesnesitelné intenzity, že jsme se chvílema oba dusili smíchy. Mimo ty opravdu extrémně šílené seriály (jako Mr. Pickles nebo Superjail!) jsem nic podobného nikdy neviděl. ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Nemám co napsat. Hltám každou novou epizodu. Nemůžu ještě procentuálně hodnotit, to si počkám až kam se doletí ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

21.09.2020

V poněkud komornějším duchu byly letos rozdávány prestižní televizní ceny Emmy. Kvůli opatřením nedošlo tentokrát na živé publikum a moderátor Jimmy Kimmel se tak s většinou nominovaných bavil pouze… (více)

Reklama

Reklama