Reklama

Reklama

Neutečeš

  • USA It Follows (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Devatenáctiletá Jay se po příjemné chvilce na zadní sedačce auta se sympatickým mladíkem ocitne svázaná v opuštěné továrně. A mladík ji zpovzdálí opatrně pozoruje. Čeká na okamžik, kdy se objeví démoni. Na okamžik, kdy to pro něj celé skončí a pro ni naopak začne. Nekonečná noční můra. Tyto až příliš reálné přízraky jsou součástí prokletí, které si jeho oběti předávají sexem jako štafetový kolík. A pro Jay původně slibný večer nakonec skončí tím nejhorším možným způsobem. Její milenec ji uprostřed ulice vyhodí svázanou a polonahou z auta a navíc od něj převzala kletbu spojenou s pronásledováním a útoky přízraků, které s ní od této chvíle budou na každém kroku. Její život se smrskne na nekonečný a všudypřítomný strach, před kterým nemá kam uniknout. Jay se svých zjevení může zbavit jedině tak, že je předá někomu dalšímu. Podaří se jí uniknout? (CinemArt)

(více)

Recenze (636)

murkl 

všechny recenze uživatele

Pěkný film s dobrou atmosférou. Kdybych nedávno neviděl originálního Halloweena, tak bych to určitě ocenil více. Vliv Johna Carpentera byl cítit všude. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dost těžké hodnotit. Kdyby režisér vynechal ty hluchoty ve scénáři, nemuselo to být tak špatné. Pro mne je to moc ukecané a slabé. Přesto za těch několik dobrých scén jednu hvězdu udělím i když za ten konec bych neměl dávat ani to. Ale nechám, neb hudba byla skvělá. Jo a stopáž mohla být kratší. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější horor, který jsem viděl. Nápad je zde ucházející, ale zpracování škoda mluvit. A ten závěr?! WFT?! žádné vysvětlení, žádné rozuzlení, vlastně vůbec nic! Naprosto zbytečný snímek! Hodnocení: 22/100. ()

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Příjemný horrůrek na dobrou noc. Kamera supr a scénář taky. Hudba a zvukové efekty na hovno. Ve filmu mě hudební doprovod bojavých scén lezl krkem, protože se k nim prostě nehodil. Konec filmu originálni a efektní. Bohužel mě celý film rušily dvě slepice, co celý film kvokaly jak se na ten film nemůžou dívat. Tak proč kurva lezou na horror?! ()

predator.1 

všechny recenze uživatele

Další monster hodnocení " hororu ", takže jsem neodolal a musel jsem to vidět. Výsledek mého zážitku jsem vyměnil za hvězdy ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

No nečekejte, žádný masakry, ani všude krev, spíš opravdu jde o mysteriozní horůrek, kde jsou herci dokonale udělaný a výborně sehraný, strach mi nahání že si to můžeme domyslet o co vlastně tady jde, je to dokonalá past na tu holku od kamarádů aby se mohli s ní vyspat a pak jeden z nich i chodit nebo je to fakt co se tam děje, z toho mě docela mrazí a to je účel Neutečeš, aby jsme si tyhle otázky kladli a hlavně měli strach, což jim dokonale, aspoň u mě určitě vyšlo. :) 80% ()

S_Jay 

všechny recenze uživatele

Bože takové zklamání! Jsem milovník hororů, ale tohle je totální tragédie! 30 minut čekáte pak si dvě minuty říkáte vaau dobrý pak zase 30 minut čekáte pak 3 minuty vau dobrý a pak zase jen čekáte...tenhle film by se dal sestřihat do 10 min a bylo by to maso...takhle sem se v kině vážně, ale vážně nudil...a je to snad i poprvé co jsem viděl z kina odcházet lidi už v půlce filmu... :-( no nic snad si spravím chuť u Indsidious 3 :-) ()

Elephant13 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba! To bylo ale všechno, z toho taky těžili celý film. Exteriéry "města duchů" (Detroit) byly taky super. Jenže do kina se chodí na horor, proto aby se člověk bál, a já se nebál ani trochu. Proto dvě. ()

Vica 

všechny recenze uživatele

Pri zvysenej senzitivite na tmu bude s vami tento film dlho prebyvat. A v dave budete hladat a pozorovat ci sa blizi._ Atmosfera, hudba, KAMERA za 5*. Po druhom zhliadnuti jednu stahujem ze par nedokonalosti. ()

mikessc 

všechny recenze uživatele

Je to dobre natočené , zvuk ,hudba perfektná a ten záver v bazéne sa mi asi najviac páčil z celého filmu. 65% ()

Zoltar78 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu mám spoustu pozitiv, ale také jedno (ale podstatné) negativum. Film má od prvních do posledních minut úžasnou atmosféru, kterou může většina dnešních hororů jenom závidět. V souladu s elektronickou hudbou (mimochodem výbornou!) od Disasterpeace místy vytvářejí až hypnotickou atmosféru, při které na vás dýchne závan 80. let. Není zřejmé v jaké době se film odehrává, ale vším (auta, oblečení, nábytek, žádné mobily) působí jakoby vypadl přesně z téhle doby (snad jen s vyjímkou elektronické čtečky knih, která jako jediná proprieta sem nezapadá). Herci jsou vesměs sympatičtí, hrají přirozeně a chtě nechtě člověk musí vyzvihnout, že se ve většině případech nechovají hloupě jak to bývá v tomhle žánru zvykem. Hlavní myšlenka filmu je promyšlená a člověk jen může jásat, že přeci jen se dá hororový žánr oživit nějakou originální myšlenkou. Jediné negativum, které k němu mám je, že jsem se během filmu ani jednou nebál. Napínavé to bylo, to ano, ale strach mi to nenahánělo a to já od hororu čekám především. Já se rád bojím a tady mě to hodně zamrzelo, protože jinak je to film přesně podle mého gusta. Při jeho sledování jsem si vzpomněl na takové filmy jako Halloween nebo Noční můra v Elm Street. Vrátilo mě to fellingem do téhle doby a bylo to nesmírně osvěžující. Líbilo se mi to moc, ale na plnou palbu to bohužel není. ()

maniacxl 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím,ale něco je tady špatně,buď já moc fetuju nebo ten film je prostě totální sračka.Nějakej prazvláštní pokus o artovej horor,ale popravdě fakt nevím,co to mělo být.Nikdo se neráčil nic vysvětlit,třeba proč ta knedla na začátku běhala tam a zpět,jak Jamajčani za pukem(teď jsem odbočil,to víte to MS,Češi do toho...).Jasně,pochopil jsem,že jakejsi čuráček si s ní zapíchal a "něco"jí tím předal,a ona se "toho"zbaví tak,že si taky musí s někým zapíchat a stačí jen prý vaginálně.....promiňte mi to,jsem zase vulgární!To jsem si mohl pustit jen freevideo cz.,tam si taky toho dost předávají a daleko hezčí kurvičky a né taková ušmudlaná bábovka.Takže kurva,prdel,Kanada,hovna.....proč to všechno?????????Snad né proto,aby pak na střeše stál nahej šulín,kterýho měl ještě zakrytýho rozmazaným flekem,jak kdyby tam měl vyrytou reklamu na hovnocuc!Zcela zbytečný vysraný hovno.20%. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Pomalé tempo, neuvrešťaní tínedžeri, desivá hudba, mrazivé pohľady na prichádzajúcich ľudí. Veľa strašidelných filmov som za poslednú dobu nevidel, toto ma vystrašilo dostatočne a mal som zimomriavky. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Dam prumer, zas takova nuda to nebyla, parta kamaradu se nakonec docka toho ze si mezi sebou vystridaji partnery a krom stolkujiciho ducha si mozna mezi sebou vymenili i jine darecky, o kterych uz nas rezie radeji neinformovala. Ja se docela i bavil. ()

maxcold 

všechny recenze uživatele

Skvělá myšlenka, která se bohužel podvolila nějakému blbečkovi, který řekl, že to natočí pouze v případě, že utéct můžeš jen skrz vagínu nebo penisu někoho jiného...škoda ()

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama