Reklama

Reklama

Timeless

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 20 h 4 min (Minutáž: 42–86 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Matt Frewer, Goran Višnjič, Sakina Jaffrey, Paterson Joseph, Claudia Doumit, Hiro Kanagawa, Aiden Longworth (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Historik, voják a programátor se pustí do cestování časem, aby sledovali zločince, kteří chtějí narušit časové kontinuum. (Netflix)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (1)

Timeless (2016) 

Řada #1: Timeless má neskutečný potenciál, se kterým se zacházelo dost hloupě. Tak moc, že na to seriál dojel. Schéma "takhle to bylo" vs "takhle to upravíme+tohle je následek" měl přesně ten úder, který jsem čekal. Bohužel vydržel jen dvě epizody a pak se začalo spekulovat jak sérii natáhnout. Vše má totiž několik podstatných děr: 1) proč prostě nehopnout do minulosti a zařídit, aby se Flynn vůbec nenarodil? (vzor Terminátor). 2) proč prostě z "chodícího archivu" (epizoda šest) nedostat jméno "praotce Rittenhouse" a bylo by po problému? 3) jak se Flynn dostal k tomu debilnímu deníku? A tak by se dalo pokračovat. Celé je to postě zbytečně komplikovaně nafouknuté a díky tomu se potápí pod vlastní logikou. Řada #2: Řada #1: druhá řada trochu míchá karty, ale upřimně? přehání to. vše je zbytečně překombinované a díky tomu byl i seriál předčasně ukončen (a dvěma narychlo dotočenýma epizodama doklepnut). Fenomenální potenciál opravdu nebyl využit... ()

Reklama

Reklama