Reklama

Reklama

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

  • USA Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbie) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor). Správná psychoušská jízda může začít! (Vertical Entertainment)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Blackhand47

v Arkham hrách hlavně ukazují, jaký je, toť jest nula. Ale v Gothamu, mi je sympatický, až moc, což je blbý, vzhledem k tomu že jde o něj. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Blackhand47

tak je to loser, zabíjí lidi kteří nejsou buď fyzicky zdatný, mu čelit a nebo útočí zezadu. Támhle dostal dávku od Man.-

Bata a Batman ho zarazil do cihlové zdi, takže jo ubožák, nejvyššího formátu. 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 Střez se Sovího tribunálu, sleduje tě celou noc i den, vládne Gothamu ze svého hřadu, jenž z žuly a vápence je jen.Sleduje, jak se bavíš, křepčíš, sleduje, jak klimbáš z únavy, zmiň se o něm, vyslov jeho jméno a zatne ti pařát do hlavy.

Anarvin

Anarvin (hodnocení, recenze)

Ten název uvádí i přímo Warner a redaktor z Hollywood Reporteru se ve studiu pro jistotu ještě jednou přeptal, jestli to je vážně oficiální název a je.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Are you f kidding me?

https://www.newsarama.com/42815-birds-of-prey-movie-full-title-centers-harley-quinn.html?fbclid=IwAR2PeKmOUfUyU1_UATGn_2r7CFc3zoquv-hHKMqnQKlmrkRDAVX-InnQddo

"The report confirms that the title indeed is Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)."

Já myslel, že Harley budou cpát všude jen v komiksu a teď to bude i ve filmech (ty to sice odstartovaly, ale...)

A zkratka tohoto filmu je tudíž BoP(AtFEoOHQ) ?? Skvělé...

na příspěvěk reagoval Ratemus

Králíček

Králíček (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já také, jedno jestli DC nebo Marvel, jen velká část pro mne byla zklamáním. U některých jsem ani tenkrát nevěděl, že jsou podle komiksu, protože to bylo ještě v osmdesátých letech a všechny komiksy jsme tenkrát neznali. Tedy zajímám se o ně pasivně, že si je pustím až vyjdou, dopředu se o ně obvykle nezajímám. Jestli tedy objevím někde něco, kde je to potřeba napsat, tak to udělám, ale hledat to nebudu.

Králíček

Králíček (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ty se hodně zajímáš o DC filmy, je potřeba ještě někam napsat podle kterého komiksu to je? Celkem to chápu, v našich podmínkách je to složitější než v USA, kde je velká tradice, ale z časových důvodů bych to nezvládal vkládat všude. Ani by mne to nebavilo, rád pomohu, jenže nesmí to být často.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Králíček

Králíček (hodnocení, recenze)

Sygauras

Ona se předpokládá znalost komiksů, což v USA je, u nás bohužel ne. Komiks Birds of Prey u nás nevychází, a vypadá to, že to ani nevadí, stejně je to naprosto předělané. Ale vychází u nás komiks Harley Quinn. Už jsem se o komiksech rozepisoval u dvou filmů, znovu se mi nechce, tak jen to, že právě nedávno vyšel díl Červené maso.

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Sygauras

Třeba nám nějaký film v budoucnu udá směr kam se Dceu vydá...beztak to bude Darkseid ale nechápu smysl Birds of Prey, sirén, SSq...v komiksech má SSq jistou úlohu a střetává se i s Ligou...možná že představí další Ligu a nakonec je všechny spojí v Trinity War. Ale já žádný směr nevidím zatím...doufám že třeba Shazam někdy bude s Ligou v nějaké události atd..

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

27.06.2020

Margot Robbie si zvolila pirátský život. Zahraje si hlavní roli v novém chystaném filmu ze světa Pirátů z Karibiku. Scénář k zatím nepojmenovanému filmu pak napíše Christina Hodson, která dělala s… (více)

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (více)

Reklama

Reklama