Reklama

Reklama

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

  • USA Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbie) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor). Správná psychoušská jízda může začít! (Vertical Entertainment)

Diskuze

Uživatel CvokCZ smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CvokCZ

No kdybych to já měl srovnávat s tím novým animovaným seriálem, tak je tohle bez přemýšlení odpad.

Ten seriál je totiž absolutně boží! A to i přesto co teď udělali v tom posledním díle :(

na příspěvěk reagoval Ratemus, CvokCZ, CvokCZ

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

CvokCZ

mně se na tom všem líbí, jedna zásadní věc, Harley na začátku filmu a až do konce, je sama sebou. Nezmění a nepřehodnotí svůj život, že po tom všem, co podstoupila by měla dělat dobro, bojovat na té dobré straně atd, atd. Naopak okrade zbytek týmu a s Cassandrou zdrhne, to je úplně perfektní. Já vim, že v komiksech to takhle funguje, ale ve filmu mohli udělat změnu. A je to fakt super, je to oddychový film, za což sem i na jednu stranu rád, já osobně nemusím u každého filmu prožívat emoční peklo. 

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak čekal jsem podle kritiky tady mnohem ale mnohem horší podívanou ale ve výsledku takový ten film na zabití času co nenadchne ale ani nijak výrazně mě neurazil. Rozhodně existují mnohem ale mnohem horší filmy, naposled snad Ad Astra kde jsem kino fakt doslova přetrpěl a podruhé v životě reálně uvažoval, že prostě vypadnu z kina :D

Mrzí mě ale, že z toho nedokázali vytěžit mnohem víc, že si nepohráli s možnostmi jaký tenhle film mohl nabídnout a nevystihli to, proč mají fanoušci tuhle šílenou postavu rádi jako v tom novém animovaném seriálu. Škoda.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Hrozně si to snaží hrát na Deadpoola. Boření 4 stěny děj na přeskáču. Komentáře Harley pozastavující děj filmu přeáčení filmu atd, ale je to totální bída. Shlédnutí sice nelituju a párkrát jsem se zasmál a asi 3 hudební sekvence byli fajn, zbytek děs běs. Nechápu do čeho to McGregor vlez :D

na příspěvěk reagoval Králíček, ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

já fakt nevím jestli si mám zničit naději v lidstvo a kouknout se na to, ale zase jsem se dlouho nad ničím pořádně nenasrala, takže to asi někde zpirátim :D

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Btw. to hudební číslo, kde si Harley hraje na Marilyn je absolutní trash co vůbec nedává smysl.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

A tady v Birds, když Cassandra Cain říká Dinah, že je bílá zbohatlice :D nebo tak něco... tak jsem myslel, že se zabiju. :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mně se SS líbí docela dost pořád. Viděl jsem ho asi třikrát nebo čtyřikrát a jsem spokojený. Líbí se mi i Letův Joker, který tam byl dle mého tak akorát. Písničky byli absolutně super. A Will Smith s Margot to tam docela slušně táhli.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Nevím, ale přišlo mi to vtipné, ovšem celé to potom zabila scéna s kopnutim telefonu ze stojky, to bylo jak z WT Ranger

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

beba789

nejvíc divný na tom je, že mně se SS v kině fakt líbilo, ale teď když to viděl znova a mohu to porovnat s tímhle filmem, to je úplně o něčem jiném. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mám to úplně stejně hele. Po letech viděno znovu a nedalo se to. Ten, kdo tu nadává na to, že se zde Harley chová o proti SS jak puberťačka, tak tomu doporučuji se na to podívat znovu. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ze zpětného pohledu, musím uznat jednu věc, první SS je fakt špatný film. Já....já to nechápu, když sem to porpvé viděl v kině, tak se mi to líbilo a to dost :-/ 

na příspěvěk reagoval beba789

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No teď tak  po paměti. Úvodní animované představení mi přišlo zábavné. Pobavilo mě jak Helena nemohla pořád vyslovit Huntress. A pak ještě Bruce a ten bobr. A pak ještě určitě něco, ale bylo to tak otravně natočené, že si z toho už moc nepamatuji. Škoda, že tam nebylo Bruce víc, kvůli ně+mu jsem na ten film taky šel. ŘÍkal jsem si, že když jej dobře využijí může to být super. Tak bohužel no. Je to stejně zlé jako trailer. Ačkoli asi 3 hudební sekvence měli docela slušnou hudbu.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Hodně to potahal Bruce, ačkoli tam byl jenom minimum času. Celý film se pořád jen představovali postavy, který by se dalo představit v jedný větičce. Akce pořád jen o lámání končetin čímkoliv co se našlo v okolí. Ale pár vtipů se fakt docela povedlo. Asi 5krát jsewm se doopravdy zasmál, ale to co bylo mezitím byl děs běs.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

27.06.2020

Margot Robbie si zvolila pirátský život. Zahraje si hlavní roli v novém chystaném filmu ze světa Pirátů z Karibiku. Scénář k zatím nepojmenovanému filmu pak napíše Christina Hodson, která dělala s… (více)

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (více)

Reklama

Reklama