Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hádejte se se mnou jak chcete, ale já jsem tenhle seriál fakt v televizi každý den úpěnlivě před Hvězdnou bránou sledoval, bylo to mé takové okénko do světa dinosaurů, a to já rád, a popravdě nechápu co na něm lidé vidí tak moc špatného, já na to fakt koukal hodně rád. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kravina na entou. Je mi líto, že Jurský park pana Spielberga má podobně tragické následovníky. Škoda, že velké většina filmů o dinosaurech jsou stejné jako všechny dinosauří seriály hrozné hlouposti a patrný potenciál je na využit natolik, že uspokojí děti předškolního věku... Herci ani efekty nejsou vůbec dobré a celé to zachraňuje "vložení" na víkendové ráno, kdy opravdu nikdo intelektuálně na výši tohle nebude sledovat. I když ta Jennifer O´Dell... ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k těm seriálům a telenovelám, co dnes běží se jedná o poměrně záživné dílko. Poměrně charismatičtí herci ( a především herečky ) a sem tam zajímavý příběh. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Aj keď pilot pôsobil (vďaka peknej výprave a výborne obsadeným postavám) nádejne, samotný seriál sa čoraz častejšie čľapkal v bahne ničomnosti. Nevraviac o zlomovom dieli, v ktorom niekoľko hlavných postáv zareve a na ich miesto neprídu žiadne nové (!!!). Celkový dojem nie je vyložene katastrofálny. Hlavne na sobotňajšie dopoludnie je to ako stvorené. Pričom fanúšikovia seriálu Príbehy z Južných morí si prídu na svoje, keďže i tu hrá párik snov Blakely / Snow. Osobne sa mi nepáčilo, ako sem scenáristi ustavične ťahali akési národy náhornej plošiny; vôbec sa to do tohto príbehu nehodí. A nie, v Doyleovej ani nie 200 stránkvej knižnej predlohe žiadna žena nie je. Ani Tarzanka. Ani... Po dobrom rozjazde to skončilo rovnako mizerne a brakovo, ako herkules s Kevinom Sorbom. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Různých adaptací sci-fi Sira Arthura Conana Doyla jsem viděla už několik a co mě nejvíc zklamalo je, že ani jedna z nich nedosahovala alespoň průměrné kvality. A přitom kniha je velice dobrá, čtivě napsaná a má poutavý příběh. Ale to, co s ní provádějí filmaři (ať už televizní nebo "celovečerní"), to je naprostá katastrofa. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

No tak takhle nějak si představuju poplivání symbolů dobrodružných akčních sci-fi. Příběh, který se nemůže rohoupat kam vlastně chce směřovat, lecky podivné kostými a ještě podivnější scénáře. Z těch X dílů co jsem viděl mohu zcela oprávněně říct, že mýtus dinosurů je zde prezentován jedním obrovským dinosauřím lejnem, do kterého když šlápnete, hodně pomalu se dostáváte ven. Jasně že sázka na skoro nahou blondýnku leckdy vychází, ovšem dokáže ona sama utáhnou pajdavý děj? Kdepák! Jedna velká nuda, od první do poslední minuty. A když už se konečně něco ze začátku začne tvářit trochu obstojně, pokoněj to stupidním koncem. Nejen telenovelami jest živo peklo filmové a televizní tvorby. ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Tie dobrodružno-akčno-histroricko-archeologicko-neviemaké seriály sú poslednou dobou ako cez kopírák, len hlavní herovia sa ináč volajú a majú iný ohoz. Ten zbytok je tá istá nuda, klišé, úbohosť. Občas rozmýšľam čo isté skupiny vedie k tomu, aby točili podobné shity stále a stále dookola. Či to je vážne len vidina zárobku. Lebo já mám vážne pocit že to funguje tak, že sa scénárista a režisér stretnú v nedeľu v krčme na pive dohodnú tri časti dopredu a za týžden to natočia. A bubáky sa sypú. Veď ľudia musia mať v neďeľu doobeda niečo pustené. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jako mladší jsem na to koukala strašně ráda,ten svět dinosaurů se mi prostě nehorázně zamlouval.Navíc bloncka Veronika byla nějakou dobu mým vzorem:)) ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Moje pravidelná dávka napětí, ha ha, když mi bylo asi 14 let a strašně se mi líbil představitel lorda Roxtona. Tento seriál se skutečně věrně drží předlohy, jsou tam duchové, přízraky, ještěří lidé, někdy dokonce i dinosauři. Ale zábava dobrá, herci fajn, tak co. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Další z Novácko/markýzáckých béčkových nud na všední odpoledne/nedělní dopoledne. Ještěže se tam vyskytují docela slušné baby. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Protože jsem zvyklá obědvat u TV a jednu dobu v mou stravovací hodinu neběželo nic zajímavějšího, než právě tahle patlanina, tak jsem pár dílů viděla. Typově mi tenhle seriál přijde trochu podobný "Hvězdné bráně" - skupina lidí s jasně danými odlišnými charaktery má v jednom kuse nějaké zcela nereálné potíže, které řeší svými zbraněmi a "důvtipem". Ale něco tomu chybí oproti "Stargate": MacGyver. Jinak řečeno, žádná z postav mě nebavila, nikdo mě nezaujal, nikomu jsem nefandila, tedy mě u téhle fantaskně-dobrodružné splácaniny nic nedrželo. Budu hodná a dám 2* - 31%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

No ovšem Ztracený svět, který mě provázel celé jedno léto na naší komerční TV stanici. Dalo se na to koukat především díky všudypřítomné akci a dvěma pěkným herečkám. Dobrý seriál pro mladší publikum, já se tenkrát bavil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najobľúbenejších seriálov môjho detstva. Veronica Layton (Jennifer O'Dell) mi pomohla prežiť pubertu. Veľmi dobrý seriál s dinosaurami, ale je pravda že dnes tie efekty vyzerajú neskutočne odporne a amatérsky. Pamätám si však, že vtedy som seriál pozeral so strachom v očiach. Vidieť ale polonahú amazonku v zničených šatách mi vždy pomohlo poraziť strach a dopozerať to do konca. Postavy boli zaujímavé a obľúbil som si ich viac. Nemal som rád len starého chrena profesora Challengera. Spomínam si dokonca že som mal rád aj úvodnú znelku. Ešte dnes vo mne spôsobuje veľa spomienok na seriál. Niekedy je človeku ľúto za týmito seriálmi našeho detstva. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tenhle seriál jsem jako puberťák mohla každý den. A klidně bych se na něj podívala znovu. A až se dokoukám, půjdu si na zahradu do ořechu postavit taky takový pěkný dům. ()

Reklama

Reklama