Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak bývá, některé díly byly dobré, některé ještě lepší a některé nestály za psí štěk. Ale ve směs se na to dalo koukat, objevovali se tu největší hvěždy jako Justin Bieber, Tom Selleck, Jeniffer Lopez, Jessica Alba, myslím, že trošku pozapomenutý Ted Danson nebo Patricia Richardson, známá u nás díky Kutilovi Timovi. Spoustu hvězd by jsme bez tohoto pořadu v současných pořadech, filmech, seriálech ani neviděli a je dobře, že tato talkshow šla i u nás. ()

oje odpad!

všechny recenze uživatele

"Vadí mi, když na letišti prohledávají mého syna." Tak jeď autobusem, ty krávo. I při akceptování premisi, že cílovou skupinou je opačné pohlaví, mi to případá jako nekoukatelná sra*ka. Polovina z těch individuí, které se snaží mluvit o životě, stejně nežijí v reálném světě. Tohle je ta nejhlubší stoka televizní zábavy, které bych nedal vysílací čas ani mezi 2. a 3. hodinou ranní při přechodu na letní čas. I klub hluchoněmých by s vysokou pravděpodobností vyvinul zajímavější konverzaci. ()

Reklama

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Tvrdit, že rozebírání každodenních záležitostí z hlediska žen a matek nepatří do televize, mi přijde zpátečnické, krátkozraké a omezené. To, co však předvádějí moderátorky téhle show je většinu času opravdu k pláči, a jsem si jist, že nejednu rozumnou a inteligentní ženu (natožpak feministku) naštvaly podstatně víc, než pobavily nebo poučily. 15% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Ženský drbou". Tuto památnou větu pronesl oblíbený paleontolog Dr.Ross Geller. No a o tom vlastně celá tahle talk-show je. Parta více, či méně sympatických dam si běhěm 45 minut podrbe, vyzpovídá hosty, rozdá dárky a příští týden se jede nanovo. Nebyl bych tak neúprosný, jako většina zdejších hodnotících. Někdy se to bez problémů sledovat dá. Zvlášť, když se ve studiu objeví zajímavý host. Jindy je to pro změnu bída, nuda, otrava. V jakém jsou tyhle dvě polohy poměru však nedokážu sám posoudit, jelikož jednoduše nespadám do cílové divácké skupiny a nejsem pravidelným divákem. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v polotranzu asi 3 epizody a nestačil jsem se divit. Tohle je tak čirý odpad, že to v současné převzaté produkci snad ani nejde s ničím porovnat. Rádoby feministické kydy se kupí a kupí každou minutou, muži uvrženi do role doplňku ke kabelce, kterou zřejmě sami pořídili, a k tomu drtivá většina rad a názorů tak strašně mimo mísu, až se mi z toho kýbl zvedá (f.e.: Jedna z moderátorek se strašně čílí nad tím, že ji na letišti prohledávají, ale zároveň navrhuje, aby tím procházeli všichni bez ohledu na to, že byste na letišti "zkejsli" třeba 8 hodin - když já, tak ostatní taky, děláme to přeci pro bezpečnost Jů Es Ej!). A rozloučíme se krásnou anketkou: "Ptali jsme se našich diváků, zda si myslí, že v manželství máme právo číst partnerovu poštu, SMSky a maily. 78% procent si myslí, že rozhodně ano..." "Já říkám určitě, ale manžel tedy ani náhodou..." P.S.: Jediná "snesitelná" osoba ze spolumoderátorek mi přišla svými vcelku střízlivými názory Sara Gilbert, představitelka Leslie Winkle z Big Bang Theory. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama