Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčata Chad a Mindy přežily řádění tajemného vraha ukrytého pod maskou ducha v městečku Woodsboro. Ve snaze zapomenout na tyto tragické události se všichni čtyři přestěhují do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá to ale dlouho a objeví se nový a ještě brutálnější vrah v masce Ghostface a jejich životy jsou opět v ohrožení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 5

Recenze (355)

claudel 

všechny recenze uživatele

A zase Vřískot a pořád dokolečka dokola a mně to stejně nevadí a pořád mě to baví. Inovace jsou nezbytné, takže i tento díl přináší jisté novinky, abychom mohli sledovat posun v čase od prvního dílu až do současnosti. Bohužel jsem četl a viděl detektivek fakt hodně, Vřískotů a podobných hororů a thrillerů taktéž, takže mě nějaké "překvapivé" zvraty a rozuzlení napadnou hned v zárodku a to jsem vždy trochu zklamaný. Ale i tak fajn a Jenna Ortega k sežrání. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"We have to finish the movie. - Who gives a fuck about movies!" Přesně před rokem jsem si užil krásnou nostalgickou jízdu s mojí oblíbenou hororovou značkou. Pro Vřískota mám zkrátka slabost a na jeho výlet do New York city jsem se těšil. Zaprvé musím říct, že tleskám tvůrcům, že se jim tohle povedlo uvařit během jednoho roku. Obvykle tyhle rychlokvašný končí strašným průšvihem. VI naštěstí ne a dopřává nám další krvavou jízdu plnou děsivého vraha s maskou ducha a mrazivým hlasem Rogera Jacksona. Proboha nekoukejte na to s dabingem! Ten hlas je prostě boží. Ze starší trojice se nám vrací jen Monika. Teda Gale (Courteney Cox), ale zmínka o Sidney naštěstí nechybí. Taky se nám vrací oblíbená Hayden Panettiere, která přežila tehdy start nové trilogie. Vřískot VI vlastně nehraje moc na jistotu, zkouší nové prostředí a nostalgicky vrací strunu osudu nejen na předchozí díl, ale opět i na začátek. Svatyni já prostě kvituji. Ale já jsem prostě nezapomenutelný nostalgik. Vraždy jsou tentokrát skutečně brutální a tvůrci zase posouvají laťku výš. Hlavně jsou skutečně děsivé a mrazivé. Scéna s brokovnicí byla skvělá. Za mě je Vřískot VI velmi povedeným sequelem, který krásně uzavírá celou značku a já tvůrcům děkuji za ten kolotoč. Ale možná už bych si přál, aby tohle bylo poslední vřískání. V dobrém se má přestat a linky osudu se uzavřeli. Nechceme tohle dojit donekonečna ne? Co kdyby se to příště nepovedlo... (88 %) ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„UKÁŽU SVĚTU, CO JSTE DOOPRAVDY ZAČ. LHÁŘKY A VRAŽEDKYNĚ. POTRESTÁM VÁS...“   Celkem rychle se to rozjíždí, o zábavu se stará týpek s maskou – ať už jí má nasazenou kdokoliv. Ty dvě kikiny se zase snažej, aby ten příběh vypadal věrohodně… Místy je to pitomý, ale co vlastně čekat od týhle franšízy? Snad jen Courtney Fox! P.S.: Ale bavilo mě to víc než poslední Evil Dead.   ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o první díl, ve kterým se neobjevuje Sidney Prescott v podání Neve Campbell, hlavní hrdinka původních čtyř snímků režírovaných Wesem Cravenem. Nedohodla se studiem na honoráři. 2.) Marketingová kampaň také zahrnovala pohyb osob v kostýmu „Ghostface“ po městě, což vedlo k volání vyděšených lidí na linku 911. 3.) Thx za titule „NUM71“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Výměna prostředí za anonymní New York prospěla ale nebyla plně využita. Tato frančíza už je víceméně na úrovni Rychle a zběsile a fanouškům určitě sedne a pobaví minimálně stejně jako předchozí díl. Jako horor bohužel nefunkční, vyvrcholení skoro až sebe parodické ale herecky na úrovni a technicky stále slušné a násilím už skoro na úrovni slasherů. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Už to trochu začíná smrdět nastavovanou kaší, a i když vraždy jsou v sérii pořád tak nějak sexy, samotná mytologie zabíjení je bohužel spíš k smíchu. A nepomáhá ani protentokrát hrozně předvídatelný vrah, jelikož kruciální twist scéna prostě tahá za oči. Příště už to chce totální změnu scénáře, a vlastně možná i žánru. Jaký hororový přívlastek nahradí slasher? Survival někde v hlubokých lesích? To bych si nechal líbit. [Netflix] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (31)

  • První film ze série Vřískot, který byl natočen mimo USA, jelikož natáčení probíhalo v Montréalu v Kanadě. Točilo se od 9. června 2022 do konce srpna 2022. (HanzoBureshi)

Související novinky

Sedmý Vřískot vítá staré známé

Sedmý Vřískot vítá staré známé

12.03.2024

Kolem vřískající série bylo v nedávných měsících poměrně velké rušno. Poslední Vřískot 6, jenž měl premiéru zhruba před rokem, v kinech vydělal slušné peníze, stejně jako jeho předchůdce pátý díl,… (více)

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

22.11.2023

Zajetá a komerčně úspěšná hororová série je ve velkých problémech. Třiatřicetiletá herečka Melissa Barrera, hvězda posledních dvou dílů populární hororové řady Vřískot, totiž dostala vyhazov z… (více)

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

14.04.2023

Studio Universal v současnosti chystá několik projektů, jimiž by rádo navázalo na své zajeté a osvědčené značky. Jedním z nich je tento týden oznámený a blíže nespecifikovaný příspěvek do světa… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno