Reklama

Reklama

Pán šelem

(seriál)
  • USA BeastMaster (více)
Austrálie / Kanada / USA, (1999–2002), 47 h 19 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Sylvio Tabet

Předloha:

Andre Norton (kniha)

Hrají:

Daniel Goddard, Jackson Raine, Monika Schnarre, Marjean Holden, Natalie Jackson Mendoza, Marc Singer, Emilie de Ravin, Lara Cox, Isla Fisher, Michala Banas (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Dar, posledný žijúci člen vymretého kmeňa Sulov, hľadá svoju milovanú Kyru, ochraňuje zvieratá, s ktorými si dobre rozumie a bojuje proti všemocným čarodejníkom a despotickým krutovládcom mýtických čias. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Všechny ty odpady a jedny hvězdy mě trochu překvapují. Kdysi jsem na tento seriál koukal (jako malý) a pamatuji si, že některé nápady v seriálu mě ovlivnily v mé tvorbě dodnes. Tomu říkám intertextualita. Sice už si příliš nepamatuji celkovou synopsi děje, ale jak říkám, pocity a vzpomínky velí "ne pod tři hvězdy" :o) ()

active_rider 

všechny recenze uživatele

no skutočne nerozumiem tomu čo tu všetci kritizujete môj oblubený serial z detských čias. zrazu každému vadí aká je to blbosť, keď sa niekto rozpráva so zvieratmai, a bije sa s bielou palicou. no a iní sa zasa sťažujete, že je to urobené cez kopirák, no prosím vás a ktorý serial podobného žanru nie je?! neverím že tento serial je horší ako polovica telenoviel čo bežia na dome. ()

Reklama

iwusha17 

všechny recenze uživatele

Keby boli všetky tri seria ako tá prvá povedala by som že seriálu naozaj nemám čo vytknúť, žiaľ nie je to tak. No napriek niektorým chybám väčšinu časti by som pozrela hocikedy. Je to hranica medzi 4 a 5 * ale prikláňam sa k 5 už len za tie akrabatické kúsky ktoré herec predvádzal (a priznávam aj kvôli jeho fyzickej kráse :D ). ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Vizuální pastva pro ženské oko. Pro tohohle spoře oblečeného ekoaktivistu mám zkrátka slabost.(Hlavní hrdina Dar, dokáže komunikovat se zvířaty a snaží se je ochránit před všemožným zlem, vlastně se snaží ochránit všechny slabé a utiskované. Seriál se orientuje na hodně nenáročné diváky , zvláště pak na jejich ženskou část, která dokáže správně ocenit Darovi kvality a to nejen ty herecké.) ()

RedEagleSK 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli homocukrouš s bambusovou tyčí a ve vedlejší roli aziat (nebo co to bylo) který vypadá jako Enrique Iglesias po třech mrtvicích. Ale ok dá se na to koukat dokud se se v seriálu nezačnou v neúnosné míře objevovat kurvy a kundy všech fareb ras a tvarů které jsou navíc všechny emancipované strong female characters zatímco každej chlap je tady vykreslován jako slaboch a přecitlivěla sračka, jinými slovy už to mělo obrysy a kontury sračkovitých moderních seriálů, což bylo pro mne neúnosné, navíc heterosexuála umí hlavný hrdina zahrát ješté méně přesvědčivě než toho drsňáka a o to větší to byla pičovina. Filmečky o zoofilovi s měčíkem byly mé oblíbené ale tenhle lehce erotickej feministickej bizár to fakt né. Divák ani jeho čurák si takhle trpět nezaslouží. ()

Galerie (28)

Související novinky

Lev, čarodějnice a druhý díl

Lev, čarodějnice a druhý díl

28.11.2006

Popularita střapaté anglické siroty s jizvou na čele a úspěch filmové adaptace legendární trilogie Pán prstenů to byly hlavní impulzy, které před před pár lety spustili mánii po všem, co by se dalo… (více)

Reklama

Reklama