Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že seriály by se zde měly hodnotit po sériích. Dala bych klidně i 5 hvězd za díly, kde byla Kodetová! Seriál byl netradiční s dobrými herci, vztahy mezi lidmi zajímavé a prostředí redakce pro mě osobně velmi lákavé. Poté následoval krutý pád, kdy jsem se už ani nechtěla dívat, jak celá "věc" vlastně dopadne. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné osvěžení českého seriálu po všech těch Pojišťovnách. Je dobře, že se u nás začaly točit seriály podle zahraničního formátu. Potěší jak známé tváře (Matásek, Šteindler, Batulková), tak i mladí, ale nadaní herci (Novotný, Zach, Ployhar). Zpočátku mě rozhodila výměna Barbory Kodetové za Martinu Válkovou, ale začínám si zvykat. Zároveň si myslím, že by zvláštními hosty neměly být pouze tváře Novy. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Proc se da Redakce I a dalsi pokracovani pouze hodnotit dohromady ? Vzdyt to vubec nejde. Prvni dily me opravdu prekvapily, ze je Nova jeste schopna vyprodukovat neco rozumneho. A pak prisela druha serie, stupidni dil s jadernou elektrarnou a prostitutkama, Kodetova ochazi .. prakticky z dilu na dil klesl serial do odpadu. Nekdo se musel v produkci zblaznit. ()

Džej Ár 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných českých seriálů poslední doby jsem byl schopen shlédnout všechny tři dosud proběhnuvší díly, a to dokonce bez pocitu znechucení. Navíc, i přes průhlednost některých zápletek, jsem se docela bavil. Strhávám jednu hvězdičku za druhou řadu, která už je mnohem horší, nepravděpodobné zápletky, rádoby "celebrity" v každém díle... no fuj.... ()

Hird 

všechny recenze uživatele

Druhou řadu jsem téměř nesledoval, přišla mi o dost horší než ta první. Ta mě celkem bavila. Ano, je to účelová zábava, všechno je tam moc umělé a neuvěřitelné, ať už to jsou toporné dialogy, dokonalé prostředí nebo dávno profláknuté a předem odhadnutelné dějové "zvraty", odbočky, náměty jednotlivých dílů. Ale docela hezky se na to kouká a příjemně se u toho usíná... Jsou i mnohem horší seriály, kterými se dá zabít večer... ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno