Reklama

Reklama

Krásný ztráty

(pořad)
Talk-show
Česko, 2000, 498x25 min

Kamera:

Martin Čech

Hudba:

Michal Prokop

Účinkují:

Michal Prokop (moderátor), Aňa Geislerová, Pavel Kuka, Tereza Brodská, Richard Krajčo, Dan Bárta, Květa Fialová, Vladimír Dlouhý, Vilma Cibulková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Už od února roku 2000 vítá každý týden Michal Prokop diváky České televize při sledování pořadu, jemuž název dala jeho dnes už dvacet let stará písnička V baru jménem Krásný ztráty s textem Pavla Šruta. V únoru toho roku byli prvními hosty Michala Prokopa politik Jan Ruml a modelka Jaroslava Rytychová. Spoluautorem celé koncepce pořadu je Jan Lacina, který je i spoluautorem scénářů, má na starosti výběr a kontakt s jednotlivými hosty, spolu s Michalem Prokopem dávají dohromady dvojice a spolu hledají spojovací nit mezi jednotlivými vybranými barovými „návštěvníky“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Prokopa má raději ve Framus Five :-) ! Jako moderátor ujde, ale jako hudebník byl lepší. Ne každý host mi sednul a někdy byli hosté co se týče témat tak roztříšteni, že jednotlivé díly působily značně nekonzistentně. Krásný ztráty nebyl mnou vyhledávaný pořad, ale občas jsem nějakou tu noční hodinu když host zaujal setrval před obrazovkou. * * * ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

neviděla jsem zrovna moc dílů, ale ty co jsem viděla, mi přišly vždycky brutálně krátké a zbytečně ustříhané...mihlo se tam tolik zajímavých lidí, kteří by mohli mluvit hodiny a víc do hloubky (a to teď nemyslím ani herce ani sportovce, který mají svoje kecací pořady, úsměvy, 13. komnaty a jiný estrády)... ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Milan Lasica — Jiří Stránský Vlasta Chramostová a Vlastimil Třešňák, František Filip  Radůza s Šimonem Ornestem  Karel Šíp Jaroslavem Uhlířem  Jiří Tichota (Spirituál kvintet) — Radoslav Gipsy Banga  Krásný ztráty Hadrbolcová-Issová ()

Ronee 

všechny recenze uživatele

Keďže sa rada rozprávam so zaujímavými ľuďmi alebo rada počúvam zaujímavých ľudí, tak sa rada pozerám aj na túto reláciu. Nie všetci hostia ma vždy zaujali, ale páči sa mi, že je to urobené na princípe "spomíname," na minulé časy - aspoň sa niečo nové dozviem a je super vidieť, ako ľudia menia názory (o čom boli presvedčení v mladosti, dnes vidia úplne inak). Najviac som sa smiala na diely, do ktorého bol pozvaný bývalý narkoman a policajt z protidrogového oddelenia. Ale zvučka mi naháňa strach! ()

patroklos odpad!

všechny recenze uživatele

Michal Prokop by se pořadům tohoto ražení neměl věnovat. Jako moderátor je ještě horší než zpěvák. Šťourat se ve věcech minulých nemá cenu, zvláště tímto způsobem, kdy se k němu chodí někteří lidé očišťovat od své minulosti, která úplně čistá není... Pokud se podíváte například na "Úsměvy", odejdete od televize s mnohem lepším pocitem... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Podobný pořad již Michal Prokop v letech 1998 až 2000 připravoval pro televizi Prima. Jeho název byl Nic ve zlým a byli do něj zváni lidé, jimž společenský vývoj po listopadu 1989 změnil život. (Kmotr76)
  • Řada rozhovorů byla vydána též knižně. První publikace vyšla v roce 2004, druhá o dva roky později v roce 2006. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Související novinky

Americký Oldboy

Americký Oldboy

16.04.2005

Juhokórejský temný thriller OLDBOY od uznávaného režiséra Chan-wook Parka, ktorý po svete pozbieral najrôznejšie prestížne ceny vrátane Veľkej ceny poroty v Cannes, bude mať (ako to už býva) … (více)

Reklama

Reklama