Reklama

Reklama

Jericho

(seriál)
USA, (2006–2008), 20 h 39 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Skeet Ulrich, Lennie James, Ashley Scott, Kenneth Mitchell, Brad Beyer, April Parker-Jones, Alicia Coppola, Pamela Reed, Bob Stephenson, Shoshannah Stern (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Dramatický seriál vypráví o tom, co se stane, když se na obzoru náhle objeví atomový hřib a uvede poklidné městečko v Kansasu v chaos. Jeho obyvatelé se ocitnou v naprosté izolaci a mohou se jen dohadovat, zda jsou jediní Američané, kteří zůstali na živu. Když jsou vyřazeny z provozu veškeré zdroje energie a možnosti komunikace, strach z neznámého uvrhne Jericho do všeobecného zmatku. Město se začne hroutit pod náporem teroru a strach i pocit zkázy probouzí v některých obyvatelích města jen to nejhorší. Ale v této době krize, kdy se citlivých jedinců zmocňuje šílenství, a na povrch vyplouvají i ta nejskrytější tajemství, v sobě někteří lidé najdou vnitřní sílu, jíž si dosud nebyli vědomi. A z těch, u nichž je to nejméně pravděpodobné, vzejdou hrdinové. V průběhu děje seriálu se objeví spiklenecké teorie. Jsou obyvatelé malého města pod palbou útoků? Nastal snad konec světa? A pokud byste přežili armagedon, jak by Váš život nejspíš pokračoval? Stálo by vůbec za to dál žit? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Něco jsem zaslech o tom, že Netflix kupuje práva od CBS.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Ze by dalsi kvalitni serial spadl do modre jako 24 hodin ?? Skoda ...

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Po pár dílech jsem to zabalil, protože mě to nebavilo. Můžete mi prosím někdo do pošty stručně, jednou větou, napsat, kdo a proč shodil ty atomovky? Dík.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

pokračovanie už asi nebude... Ten posledny diel bol pecka. Škoda :(

simmiem

simmiem (hodnocení, recenze)

Mám pocit, že až moc zajímavých seriálů (dle mého názoru zajímavých) končí předčasně. Trochu mě to mrzí, protože Jericho mě baví.

100mat

100mat (hodnocení, recenze)

Škoda že si to neudrželo tu falloutovskou radiaci a atmosféru. Ale co už. Texas, fuck yeah!

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Až letos jsem to oběvil a moc mě to chytlo, škoda, že se to přestalo natáčet :(.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Je to vyborny serial, akurat sa pomalsie rozbiehal. Sam som ho kedysi takmer odpisal a som rad ze som mu dal vdaka reakciam ktore slubovali zlepsenie druhu sancu.

Aknah

Aknah (hodnocení, recenze)

Ničemu jinýmu tolik nepřeju, aby se zbarvilo do červena. Jericho si to zaslouží ! Bomba seriál !

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

aspon ze to tym 7 dielom ako tak ukoncili a nenechali tomu otvoreny konec

Aldehydek

Aldehydek (hodnocení, recenze)

Originální a zajímavý námět, neokoukaní herci a jejich přesvědčivé výkony, napětí - to je JERICHO. Oceňuji, že se děj neroztahuje na příliš mnoho dílů, nesouhlasím s názory, že je jich zbytečně moc.

armada.nl

armada.nl (hodnocení, recenze)

za druhou serii. Hodně našlapaných 7 dilů. Petice pro obnovu seriálu stála zato. Škoda že asi nadobro. (pokud nekoupí licenci jiná stanice)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál je točený v duchu seriálu z poloviny devadesátých let. Prostě žádná bombastičnost, ale jen syrový příběh. Takže nečekejte tisíc postav a tisíc zápletek jako v Heroes nebo Lost. Buď se tím smíříte nebo ne.

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnocení, recenze)

Co to? CBS si na druhu sezonu pozicala sovietske kamery pouzivane este v studiu Kamarat? Staci porovnat obraz akejkolvek ceskoslovenskej inscenacie a obraz Jericha, a vyjde vam to iste. Tento serial ide na odpis, na prvom dieli je krasne vidiet ako bol spraveny doslova za 5 korun - drviva vacsina scen sa odohrava v studiovych interieroch, digitalne helikoptery boli ako z cias PlayStation 1, slubny boj so susednym mestom sa proste preskocil flashforwardom... Este to malo dobre na tomto seriali sa tvorcovia snazia utopit. 3. seriu uz prosim nie.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

2x03 - Stále skvělé, sice už jde o trochu něco jiného než v první sérii, stále však je na co se dívat

Rockwood

Rockwood (hodnocení, recenze)

Přesně tak. Já se těším až uvidím druhou sérii, zatím jsem viděl celou první a velice se mi to líbí.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Je to opravdu skvělý seriál, ale chce to vidět celé a ne to hodnotit po prvním dílu a šlus.

xtrapx

xtrapx (hodnocení, recenze)

Jericho je absolutne nejlepsi serial ze soucasnosti a tudiz i nejlepsi, co sem videl. Semtam jsou v nem sice chybky, ale to jsou asi ve vsech serialech. Nejenom, ze namet je velice zajimavy, ale hlavne by mohl byt skutecne skutecny. Kdyz se na to clovek podiva z vetsi vysky tak Prison Break nekterymi scenami pomina nesmysl a o Lostech uz ani nemluvim... Jenom by to mozna chtelo trochu ubrat na nudnych scenach vykreslujicich city hlavnich postav a pridat naznaky spojitosti politiky nebo jistych vlivnych osobnosti a terorismu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kracken

Kracken (hodnocení, recenze)

Tak už sem dodíval první sérii a musím říct že chcu vidět druhou :)

Reklama

Reklama