Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Definitivní transformace z pohádkověji laděného prvního Naruta na více dospělejší, napínavější a temnější pokračování. Aneb smrti bolí více, souboje ještě více navyšují divákovo hladovění po dalších epizodách a při monumentální hudbě s působivými chorály mi občas naskakuje husí kůže. Že se z ubulené Sakury stane schopná a umírněnější kunoiči - to bylo moje tajné přání už od prvních epizod, co jsem tuhle fúrii poznal, a proto se mi náramně ulevilo, když se vyplnilo. Přihoďte k tomu ještě zajímavé nové postavy, napínavý děj slibující díky Akacuki náležitě vyvedené zvraty a máte pokračování už tak velmi dobrého seriálu, které nejen že na svého předchůdce více než důstojně navázal, ale v lecčem jej i předčil. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál, který existuje!! Je v něm všechno! Naděje, láska, přátelství, nenávist, pomsta, víra, vlastenectví, ochráncovství, síla bojovat, něčemu věřit, učit ostatní.... Předávat svět z generace na generaci... Optimistický seriál, který občas není klišoidní, neni pro malé děti, kde umírají hlavní hrdinové... trošku... Seriál kde budete milovat záporné postavy stejně jako ty kladné. Seriál ve kterém jsou geniální bojová střetnutí! Obrovský úžasný svět plný napětí, akce, srdceryvných smutných scén, ale i těch, u kterých se budete ještě dlouho potom smát! Kdo neviděl, neudržel svou pozornost, tak o HOOOODNĚ přišel a nemá absolutní právo tenhle seriál hodnotit! Mé hodnocení je pevných 100%, absolutně jeden z nejlepších a nejgeniálnějších seriálů! ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem nevěřil, že se tohohle někdy můžu dočkat. Uběhlo s původním Narutem téměř 350 dílů čekání na to, až se z něj něco stane a konečně je to tu. Nikdy bych nečekal, že tohle řeknu, ale Shippuuden je jedno z nejpropracovanějších a nejpromyšlenějších anime, jaké jsem kdy viděl a opravdu se i přes ten dlouho trvající stereotyp vyplatí na to koukat. Je fakt až skoro neuvěřitelné, jak moc to autoři promysleli na 8 let dopředu. Jediný nedostatek jsou celkem trapné fillery a docela nudné vedlejší děje spojující hlavní příběh, ale myslím, že to patří ke každému anime a proto mi to nijak neovlivní hodnocení. Opravdu mistrovská práce, klobouk dolu. U nejnovějšího 166. dílu jsem neměl daleko k srdeční zástavě, snad už ani nejde popsat, jaké je to naprosto dokonalé anime. ()

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Masterpiece. Ve světě anime najdete určitě spoustu lepších titulů, ale pokud si Naruta oblíbíte a pominete jednoduší průvodní zápletku budete žasnout jak je vše kolem propracováno do detailu a dokáže svým příběhem motivovat nespočet lidí. Animace je zde dost přelomová a určitě oceníte její postupnou gradaci společně se skvělou hudbou. ()

PainM8 

všechny recenze uživatele

Konečně trocha napětí pramenící ve skrýši Akatsuki. Čekal jsem celých 220 dílů Naruta, než začal Shippuden a vyplatilo se to. Hned v první sérii je naservírováno několik epických bitev. Anime také prošel změnou od dětského k teenagerskému až dospělému, jak příběhem, tak drsnými scénkami s trochou krve. Jelikož je to věc stále se vyvíjející, tak nelze dělat předčasné závěry, ale rozhodně si to řadím na první místo v oblíbených seriálech a myslím, že to tam i zůstane na pěkně dlouho. Myslím, že není nic lepšího, než si každý čtvrtek poslechnout krásný japonský jazyk v kombinaci se skvělým soundtrackem, který je vždy trefně tématický. Boje dosáhly neuvěřitelné úrovně a příběh se stal natolik fascinujícím, že kdyby mi někdo řekl, ať přestanu sledovat Naruta, nedokázal bych to za žádných okolností. Jedinou nevýhodou jsou fillery, které někdy příjemně potěší, ale někdy se táhnou moc dlouho a je to jen komerční využívání anime, aby nedohnal tak rychle mangu, ale nic nekomerčního asi dnes neexistuje, tak jsem s tím smířen a koukám i na fillery. Slavnostně oznamuju, že toto je nejlepší anime a zaslouží si 100% hodnocení. Sugoi ! ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Ichiraku rámen, kam chodí Naruto jíst, je reálné místo ve městě Fukuoka, které najdeme na ostrově Kjúšú. (3T)
  • Předlohou pro postavu Rocka Leeho byl Bruce Lee. Oba slaví narozeniny 27. listopadu. (P. J. D.)
  • Naruto skočil od monumentů hlav Hokage přímo do vesnice, ale pád nebyl viděn a Naruto žije, přitom je jasné, že spadl z výšky minimálně 50 metrů. (PainM8)

Reklama

Reklama