Reklama

Reklama

GSG 9: Speciální jednotka

(seriál)
  • Česko Speciální jednotka (více)
Německo, (2007–2008), 18 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Marc Ben Puch, Bülent Sharif, Jorres Risse, André Hennicke, Florentine Lahme, Richard van Weyden, Andreas Pietschmann, Anna von Berg, Franz Dinda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Byli trénováni k dokonalosti, jsou na vrcholu fyzické zdatnosti a striktně dodržují pravidla. Muži ze Speciální jednotky, německé elitní protiteroristické organizace GSG 9, jsou připraveni čelit jakékoliv hrozbě. V každé speciální jednotce je 5 mužů, kteří jsou oddáni úkolu bojovat s hrozbou terorizmu v naší společnosti. Roste nebezpečnost teroristických skupin jak v oblasti inteligence, tak v oblasti touhy jednat - rozhodně a efektivně - tyto speciální jednotky jsou perfektně vybaveny, aby této hrozbě čelily. Musí riskovat své životy ve jménu bezpečnosti a ve prospěch společnosti - často za velmi komplikované politické situace - a po dobu výkonu služby se musí chovat čestně. Velitel jednotky musí dělat těžká, nepříjemná rozhodnutí a pak posílá své muže akce, a aby se pokud možno vrátili celí… (TV Barrandov)

(více)

Recenze (7)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

má to drobné nedostatky ale dá se na to koukat má to napětí a spád.není to vyumělkované a co si budeme dámy nalhávat na ty kluky je taky dobré pokoukání.U mě dobrý. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nápad o elitnom komande fajn ale nedotiahnutý, určite by sa malo viac popracovať na príbehu a postavách aby to ako celok mohlo viac upútať a nepôsobilo tak rozpačito rýchlo kvasene. Ale aj tak na Nemecký seriál slušné. /40%/ ()

Reklama

jiri88 

všechny recenze uživatele

Jakmile vidím v názvu filmu „speciální jednotka", smrdí to průserem. Tenhle seriál to bohužel jenom potvrzuje. Ta jednotka je tak speciální, že i člověk, který přečetl jediný článek o postupech profi speciálů, pochopí po pěti minutách seriálu, že tenhle počin je speciální jen v názvu. Totální fail, náměty jak milion jiných filmů a akčnost jako v čítance. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po 2 dieloch: dosť dobrý seriál, ktorý vsádza dosť na dialógy a premyslenosť a až potom na akciu..celkovo z novšej nemeckej produkcie, lepši nadpriemer... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pristupne len pre tych, co sa neuskrnaju od ucha k uchu uz pri citani "oficialneho textu distibutora". Hodnotenie po 1,5 epizode (sorry ze priskoro, ale dalsie pozerat nebudem. :) ). ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama