Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 3
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Doufám, že se Captain Boomerang v budoucnu střetne s Flashem. Jako člen Rogues. Ikdyž je na něj Flash asi moc OP, takže se hodí víc na Batmana.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zajímaví je že o Harley Quinn se na postavy.cz... píše jako že je "neutrální" Což mě upřímně s jejím pestrým zločiném životopisem, trochu mate... navíc, snad i párkrát zabila nevadí jí zabít znova, nejen pro svého miláčka... HQ je dosti manipulovalná a ochotně jde za každým který je aspoň trochu šílený, nebo jen zvláštní. :D

Takže "Neutrální určitě ne... Vždyď dá i Headshootovy :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

MistrMcFalk

Je tam scéna kdy tam Harleen ještě než se stala HQ zkoumá z čelevkou nějakou jeskyni.... tedy, ještě když byla normální. 

Možná tam půjde spíš o to odhalování a spojitost s Batmanem... ostatně každý člen SS se sním někdy setkal... a každý k tomu má co říct.

Společně tvoří jeden kompletní příběh. :)

na příspěvěk reagoval MistrMcFalk

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

HQ v tom případě tam má 2 flashbacky... druhý z té Jeskyně... kde poprvé poznala strach s Netopýrů. .)

 

no asi nezradí... pač v tom autě při scéně z černým stopařem.. se veze na sedle spolujezdce a ty vlasy už má. :)

na příspěvěk reagoval MistrMcFalk, CCCPrincess

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Taky si myslím že Bat se ukáže jen ve Flasbecku který bude vyprávět Harley Quinn, bude její zrod jak jí haže do ty barvi a pak ta honička kde jí Mr. J zradí, odhodí aby odvedl pozornost od sebe a Bat jí právě nese do toho auta.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel CCCPrincess smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

díky.. od tebe je to něco jako státní vyznamenání... ;)

Napadlo tě že to někdy bude přesně naopak? 

 

Jak myslíš že ten scénář bude složitej? Uvažuj, když trailer snad už všechno ukázal a zbytek si prostě domyslíš. 

Každý v tomhle filmu bude mýt svůj Flasbeck... každý. 

Bude to prostě jako v případě Deadpoola.. od konce na začátek konce. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychor

jo jo všichni už víme, že ty nenávidíš tyhle filmy a že nenávidíš celý svět, takže mi vysvětli jedno, proč seš tady potrate ? 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Bla bla bla... lalalala... popipopipoippppooooooo.... Bylo to dostatečně výstižné? 

Ano, Batman tam bude, ale jen ve formě Flashbecků... Hlavní tahoun a klaďas bude Deadshot.... a tvůj milovanej Flleck tu bude jen na okrasu... no spíš jako černý pasažér co se rád nechává vozit na cizích střechách. Můžeš mi to zkusit vyvrátit, ale jestli nemáš patřičné argumenty... PROSTĚ DRŽ PRDEL.  Ok? ;)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Deryll

To by možná znamenalo v Batmanovi, i když i těch už je nyní tolik, že se v tom divák neznalý superhrdinských filmů ztrácí. Suicide Squad je prostě jen další z filmů, kteří se chtějí svést na úspěchu původní batmanovské série, a tak je tam mezi superpadouchy zakomponován Joker. Z jakého důvodu, to nikdo netuší.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Alpha-17

Souhlasím s tebou. Ten trailer je tak špatný, že od filmu musí spolehlivě odradit i fanoušky superhrdinských filmů. A co teprve ostatní, kteří o superhrdinech nic neví a přemýšlejí, jestli tomu dát šanci. Mě tedy zklamal i Jared Leto, že na účast v této sebevražedné misi kývnul. Dává si roky tvůrčí pauzu a pak vezme největší blbost, kterou mu nabídnou.

na příspěvěk reagoval Deryll

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Alpha-17

Asi ho to zajímalo víc než pokračování Dne nezávislosti... tak asi tomu víc věří no. 

Stejně, černoch v bílé masce? Jasně že to dělá jen kuly té srandě... :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Alpha-17

jooo počkat, ty si myslíš že DeadShot je nějaký druhořadý kašpar a Suicide Squad, je cirkus ? to né, jako jo DeadShot vždycky dostal naklepáno od Batmana, ale po tom co se připojil k SS tak víc prokouknul a má obrovský charisma, vždyť ta postava je stejně tak důležitá jako Batman 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Tak jsem shlédl po několikáté trailery a tenhle film se nemůže podělat...prostě nemůže. Společně se SW nejočekávanější film roku.

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Tak už dlouho se mi nestalo, že bych nedokoukal trailer a znuděně ho vypnul dřív než skončí. Navíc u žánru, který mě zajímá. A nechápu Willa Smithse, že má tohle zapotřebí, plácat se v nějaké týmovce o zákeřných druhořadých trotlech. Už má rozhodně věk i zkušenosti na to, počkat si třeba na Supermana, Batmana, nebo co já vím, Thora. I když takové nabídky nechodí každý den, že?:-) Ale třeba jednou, kdo ví..

na příspěvěk reagoval Saraph, Yoshitsune, Yoshitsune, Prometheus69, Psychor

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama