Reklama

Reklama

Taková nenormální rodinka

(seriál)
  • USA No Ordinary Family (více)
všechny plakáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(20)

Na první pohled vypadají Powellovi jako klasická americká rodinka. Ale to do doby než přežijí leteckou nehodu a získají každý nějakou superschopnost. Otec Jim získá fyzickou sílu, máma Stephanie superrychlost, 16ti letá dcera Daphne schopnost telepatie a 14ti letý syn JJ-a, který měl doposud problémy s učením se stal supergéniem. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (56)

mirak2 

všechny recenze uživatele

Pilot nemastny neslany, ale to bolo aj pri Heroes, tak hadam sa to rozbehne. Inaksie to vykrada asi vsetko, co sa vykradnut da - Fantastic Four, Lost, Heroes, atd atd. EDIT1: Po 6 epizodach sa to stale nijako nerozbehlo - 50%. EDIT2: Po prvej serii musim povedat, ze tento serial je uplna stoka. 15% za Julie Benz. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vskutku neobyčajný seriál. Maximálne neoriginálny koncept, ktorý neprekvapí, i napriek tomu mi po zhliadnutí všetkých častí neostáva nič iné, len skonštatovať, že ideálnejšie skĺbiť rodinnú a superhrdinskú tematiku so všadeprítomným odľahčeným tónom asi nešlo. Nie všetky minizápletky sú trefou do čierneho a občas moralizovanie preskočí tenkú hranicu ale bez výnimky sympatické postavy, čoraz zaujímavejší dejový progres a humor, ktorý divákovi neustále pripomína aby to nebral príliš vážne, tieto nedostatky zatieňujú. Oddychovka, ktorá snáď môže uraziť len divákov s prehnanými, či mylnými očakávaniami. Powellova rodinka by si ďalšiu šancu zaslúžila. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa mi tento seriál mimoriadne páčil. Veľmi sa mi páčili herečky, ktoré tam hrali, dialógy, dej a celkovo tá rodinka sa mi páčila. Neskôr však pribúdali podivné postavy a dej sa zamotával a to niekedy neprimerane, že to z toho urobilo len seriál o jednom pokračujúcom príbehu. Aj keď to vyzeralo poeticky a ako novšie lepšie pokračovanie rodinných seriálov, neskôr sa mi sprotivili aj tie detské postavy. Tak ako mi bolo veľa vecí na tomto seriály sympatických, tak ku koncu aj veľmi veľa tých nesympatických. Takže je to pre mňa len priemerný seriál. ()

Maslord 

všechny recenze uživatele

Na No Ordinary Family som sa po skončení / zrušení obľúbeného seriálu Heroes veľmi tešil. Spočiatku, asi prvých 10 dielov, kým ešte dochádzalo k oboznamovaniu s postavami bolo celkom vydarených. Žiaľ postupne ako sa zápletky a dej nabaľoval, začal som pociťovať amatérsku snahu o vnútenú úspešnosť. Toto sa nezmenilo s nasledujúcimi dielami a po skončení prvej série môžem s istotou povedať že ďalšiu už sledovať nebudem, pravdepodobne neprekvapí ani nepoteší. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Někdy to zkrátka i přes ideální předpoklady nevyjde. Příjemné téma, rodinné hodnoty ani skvělý casting mi nemohou zachránit seriál, který se nemůže rozhodnout, jestli bude poučovat o tom, že podvádět a lhát rodičům je MOC špatné, nebo bude rozehrávat příběh o záludných lidech ze společnosti, kterou zajímají zvláštní schopnosti. Navíc místo toho, aby s dlouhodobějšími linkami přišla i nějaká trvalejší tvář, objeví se naopak víc logických chyb a z Julie Benz se stane nejotravnější postava seriálu, což je umění. Těžké selhání tak zachraňuje Autumn Reeser jako geekovské zlatíčko Katie, která sní o Wolverinovi, na všechno má komiksovou metaforu a bez problémů si krade každou scénu pro sebe. Druhým překvapivým triumfem je Josh Stewart jako nečitelný "pozorovatel". Jeho kamenné mimické svaly a chraplavě nesrozumitelná dikce oscilují přesně mezi parodií a úmyslem a časem se pro mě právě on stal hlavním hrdinou seriálu. Nechci rodince křivdit a svádět její kvality jen na pár herců, ale pravdou zůstává, že po první a jediné sérii zůstává její celkový obraz značně rozbředlý. 50% ()

Galerie (115)

Zajímavosti (2)

  • Michael Chiklis už má so zvláštnymi schopnosťami skúsenosti. Hral totiž "kamenného muža" Thinga vo všetkých dieloch Fantastickej štvorky. (BoncheR)

Reklama

Reklama