Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 231
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 231

Recenze (95)

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

Samuel L. Jackson o natáčení Star Wars: SLJ: I should be able to defend myself. You think I can get a purple lightsabre? George Lucas: Lightsabres are green and lightsabres are red. SLJ: Yeah, but I wanna a purple one. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele

S upřímným srdcem můžu říct, že show Grahama Nortona se mi ze všech talk-show zamlouvá nejvíc. Hosti zde působí velmi uvolněně a nebojí se zde rozpovídat absolutně o ničem, co jim přijde na mysl. K tomu velmi sympatický homo-moderátor, který vysloveně nepřehrává (tak jak to často předvádí například Conan), ale rozhodně nenudí a baví se vždy se všemi svými diváky (možná bych i řekl, že dokonce víc). Atmosférou tedy celá show působí spíše jako přátelé na pivě, vypravující si své povedené historky. Pokud máte dlouhou chvíli a nemáte chuť na sálodlouhé monology plné zoufalé nudy od rádoby vtipných hvězd, sáhnutím po "kecárně" tohohle vykutáleného chlápka neuděláte chybu. A skvěle se pobavíte. A o to v tomhle přeci jde nejvíc, ne? 90 % ()

MyFairLady 

všechny recenze uživatele

Vsetci hostia na jednej kope, casto zaujimave kombinacie (Nigela Lawson a Marilyn Manson) a nesilene (velmi vtipne!, veduce k hlasnemu smiechu - Robert Downy Jr. a Jude Law, Will Smith a Gary Barlow, Ozzy a Sharon Osbourne, Russel Crowe a jeho komentovanie ohnostroja) rozhovory. Je prijemne sledovat, ako u Grahama Nortona, ktory nevyzuziva hosti ako jednotivcov, ale ako clenov "diskusie", veci "klapnu" velmi prirodzenym sposobom. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

K této talk show jsem se dostala o něco později, předtím jsem dávala z nějakého nepochopitelného důvodu přednost americkým ale přitom tahle britská talk show patří mezi nejlepší a nejvtipnější vůbec a baví mě čím dál víc. Graham je sympaťák a působí na mě krásně vtipně, prostě mě nenudí. Díl s Robertem Downey Jr. a Judem Lawem byl naprosto bezchybný, ale takových je víc. Takže vřele doporučuju! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama