Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Čekala jsem zde vlažná hodnocení, ale až tak... jo, přiznávám, tvůrci hodně vykrádali "Vřískot", ale já asi začínám mít slabost pro Davida Boreanaze :). Počítejte s tím, že zrovna ta vaše oblíbená postava asi nepřežije, ale z toho si nic nedělejte, protože konce se dožijí jenom dvě. Dala bych 4*, ale konec byl naprosto dokonalý. Celou dobu jsem si říkala, že vraždí ON. Když se ale proti jeho lásce řítí postava v masce a on ji zastřelí (tu postavu, ne svoji lásku), tak jsem si oddychla, že nevraždí ON. Že by šťastný konec? Tak tam ti dva zamilovaní sedí, objímají se a JEMU kape krev z nosu, takže jsem měla pravdu. Byl to ON. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle byla opravdu jízda. Nový přírustek do rodiny vyvražďovacích hororů se opravdu povedl. Celkový průběh filmu sice nijak výrazně nenadchne a dokonce ani vrah se svou rádoby cool maskou není nijak výrazný, pokud jej srovnáme s vrahounem z Vřískotu, ale způsob vyřizování účtů tentokrát prudce vybočuje ze stereotypu, kdy oběť nějakou tu dobu prchá a schovává se, tady pachatel vše promyšleno, zná prostředí a nikdo nemá jedinou šanci pokusit se alespoň o něco co by se podobalo útěku - snad jen hned na začátku filmu... Též valentýnská přání jsou velice povedená a to ani nemluvím o dárcích, ale to čím film nejvíce překvapí je téměř dokonalý závěr plný zvratů. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE, THEY'LL NEED DENTAL RECORDS TO IDENTIFY YOU!" --------------------- Popravde "komentár" písať ani nechcem, nemám o čom, chcel som si však uložiť hlášku vyššie, aby som neskôr v budúcne vedel, v ktorej srágorine sa objavila. Prvých desať minút som sa ale dosť bavil, keďže som si nepozrel na ČSFD poradie obsadených hercov, bol som celý čas v tom, že tu budeme mať horor s Katkou v hl. roli, hovoril som si sám pre Seba niečo v štýle: "Mmm, tak toto tu ešte nebolo, pani doktorka Heiglová v slasheri, poďme na to teda," len aby som bol o chvíľku sklamaný, že pravda je niekde úplne inde. Každopádne, Valentín nedopadol najhoršie, klasická vyvražďovačka ponúkajúca len to, čo ponúknuť dokáže – plejádu dievčat, ktorých postupne ubúda, pokusy o kreatívne smrti a jedného priečnika, ktorý nezvládol život. Takže tak. A teraz ma ospravedlňte, idem prekutrať filmografiu Charlieho ženy a pani doktorky, možno voľačo zaujímavé nájdem. ----------- (8x "som" v jednom komente, asi nový rekord) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)
  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)

Reklama

Reklama