Reklama

Reklama

Inujaša - Season 1

(série)
Japonsko, (2000–2004), 66 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Rumiko Takahaši (komiks)

Hudba:

Kaoru Wada

Hrají:

Kappei Jamaguči, Sacuki Jukino, Ai Kobajaši, Hóko Kuwašima, Ken Narita, Ken'iči Ogata, Mamiko Noto, Akihiko Išizumi, Bin Šimada, Činami Nišimura (více)
(další profese)

Epizody(167)

Obsahy(1)

Romantická komedie o dívce jménem Kagome, která se v den svých patnáctých narozenin dostane začarovanou studnou do japonského středověku, kde se seznámí s Inuyashou, napůl člověkem a napůl démonem, s nímž, a posléze i s dalšími po cestě získanými přáteli, putují krajem, aby posbírali všechny střípky kouzelné perly, z nichž každý může způsobit v rukou zlé bytosti katastrofu. Seriál obsahuje mnoho střetů moderního světa se středověkým, složité vztahy velkého množství postav od milostných po nenávistné, a v neposlední řadě mnoho situačního humoru. (Glutexo)

(více)

Diskuze

tejuczka

tejuczka (hodnocení, recenze)

Musím říct, že Inuyasha byl má první anime, kterou jsem kdy viděla (tenkrát) a musím říct, že jeho OST a celkově humor, nebo i příběh mě baví doteď a ráda vzpomínám na doby, kdy jsem jako malá sedávala do noci a koukala se na díly na Animaxu. Škoda, že už to v televizi nebývá a na kanále Animax (nebo jak už se to jmenuje dneska) vystřídaly Animáky jakési reality show a podobné sračky...

Japoncům se to poselství a hodnoty příběhu musí nechat. Jsou na to machři :)

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Edhelharn: A navíc to má jen 26 dílů, což by mohlo znamenat, že to bude mít i nějak smyslupně rychle ubíhající děj :)

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Na seriál sa kvôli jeho dĺžke síce nechystám ale zato som zistil ze ma fakt dobrý ost, miestami aj krásny :/-

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Docela mě překvapilo, že i něco tak nekonečného jako Inuyasha dokázalo skončit. Manga sice pokračuje ještě asi třikrát dál než anime, ale příběh opravdu skončí..)

Reklama

Reklama