Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 27 h 54 min (Minutáž: 40–79 min)

Předloha:

James Patterson (kniha)

Hudba:

Chris Tilton

Hrají:

James Wolk, Nora Arnezeder, Nonso Anozie, Kristen Connolly, Billy Burke, Carl Lumbly, Isaac White, Brian Tee, Tamara Tunie, Shane Jacobsen, Han Soto (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na Zemi propukla vlna zvířecích útoků proti lidem. Jsou koordinované, zuřivé a ve většině případů smrtící. Skupina vedená zoologem Jamesem Wolkem má za úkol zjistit co a proč se děje a hlavně....jak to zastavit. (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ono to působí tak, že za scénáristickým stolem sedí lidí kteří mají talent napsat rafinovaný vtip nebo záživný dialog, ale už jim dělá problém napsat ucelenější tvar o rozsahu celé jedné série. Tím spíš, když základní premisa tohodle seriálu je tak padlá na hlavu, že snažit se to udržet v jakš takš seriózní formě je téměř nadlidský výkon. Ve výsledku to není ani pro vegany mazlící se s delfínama, ani pro steakožrouty, ani pro romantiky, ani pro milovníky absurdního humoru... Je to taková pouliční směska která není ani kočka ani pes, trochu smrdí, není moc roztomilá, ale člověk je stejně tak nějak zvědavý jakou neplechu na sousedovic dvorku napáchá... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Zjevně došly nadpřirozené potvory, tak musejí lidstvo ohrožovat chudáci zvířata. Většina ataků je debilní, tedy lidé s puškou se chovají jaksi nepochopitelně debilně - než bych lva odpráskl, nechám se sežrat? Ve jménu ochrany přírody? Polezu za čoklem s laciným plyšákem někam do temné uličky v cizí zemi? Pitomost se vrší na pitomost a já si nenechám znechutit těch pár zvířat, co mám ještě trochu ráda. Podprůměr. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím největší překvapení za hodně dlouhou dobu. Na začátku jsem si nebyl vůbec jistý jestli na Zoo mám vůbec koukat, po pilotu jsem byl trochu v rozpacích, říkal jsem si " dokoukám to vůbec" ? No a postupem času, jsem se zakoukal, oblíbil postavy a ke konci první série si říkal, že to je dobrý dobrý seriál. Ale ve 2 řadě to teprve začalo, drama se proměnilo ve scifi thriller, postavy jsem si oblíbil ještě více a když se ze světa stala postapokalyptická událost, tak jsem zoo začal milovat. No a ve 3 řadě, která nezačala nejlíp, ale postupem času se rozjela, a lidstvo už je na pokraji vyhynutí, tak je to místy tak napínavé, až člověka sere, že se to vše nedořeší v ten díl, na který zrovna kouká. Blíží se konec seriálu a stále mám rád všechny postavy a Mitche a Jamie miluji, to jsem snad ještě nezažil, že bych v seriálu měl rád všechny postavy.(krom geniality tipu Stranger Things) vždy se totiž našel někdo koho nemusíte, v Zoo ne ... no a záporák v podobě Abigail, tak to je prvotřídní pí*a, tu bodnout do krku a pootočit, ale záporáka by jste měli nenávidět. Zkrátka Zoo není nejlepší seriál, v podstatě to je takový nadprůměrný seriál a ty 4* si zaslouží .. Ale pro mě to je něco co mi sedlo a ty postavy jsem si vážně oblíbil, navíc je to fakt dobře napsaný, takže já musím hodnocení přidat a rozhoduji se mezi 4-5*. PROSTĚ JÁ TENHLE TÝM CHCI !!! / 4,5* ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Neskutečně nevyrovnaný pilot, jehož potenciál se nedá vyčíslit. Zásadním problémem jsou postavy. Nefandíte jim, nepřejete jim nic pěkného ani bolestivého, prostě s nimi pouze proplouváte a neskrývaně fandíte zvěři. To na co se všichni těšili se ovšem nedostaví. Tempo, napětí, gradace ani útoky nejsou tím čím se zdály z promo materiálu. Uvidíme s čím tvůrci vyrukují příště, akorát by to chtělo přidat na plyn. Nejlínější pilot letní sezóny. 65% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Jaképak by to asi bylo, kdyby si zviřátka řekla "a dost!" (© by Dolores Jane Umbridge) a rozhodla se spojit síly za účelem podrobení lidí? Na to se pokouší odpovědět seriál Zoo. Nepřiznané guilty pleasure se většinu času pohybuje v rovině příjemně béčkové atmosféry starších hororů, a díky rychlému tempu tak nestíhá nudit, kvůli dost možná nejhorším seriálovým dialogům ever ovšem až příliš často sklouzává do vyložené trapnosti. Ty tři si to urve, uvidíme, co přinese potvrzená druhá sérka. ()

Galerie (330)

Zajímavosti (4)

  • Tvůrci původně plánovali natočit 5 sérií s dalším možným prodloužením, nakonec byl však seriál v roce 2017 po 3 sériích zrušen s otevřeným koncem kvůli nízké sledovanosti. (patrik1177)
  • Pre tvorcov bolo nanajvýš dôležité, aby zvieratá pôsobili vierohodne. Na pľaci sa vystriedali dve tisícky živých zvierat. (krasomama)
  • Prvé, čo sa Kristen Connolly spýtala producenta po prečítaní scenára, bolo, ako natočia scény s levmi. Šokoval ju odpoveďou, že proste privedú živé levy. (krasomama)

Související novinky

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

10.08.2020

V roce 2017 Netflix uzavřel smlouvu s komiksovým spisovatelem Markem Millarem, která v podstatě streamovacímu gigantovi zajišťuje práva předělávat originální komiksy slavného spisovatele do filmové… (více)

Reklama

Reklama