Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Postoj mnoha lidí k tomuto seriálu může výborně doložit jeden rozhovor, který jsem kdysi absolvoval (ne doslova, ale hlavní princip zůstává): "Sleduješ Redakci?" "Ne, vždyť je to na Nově." "A víš, že tenhle seriál nevyrábí Nova, ale soukromá společnost? A je to fakt p.del (myšleno sranda)" "Tak já to okouknu." Po týdnu: "Máš pravdu, je to fakt suprový." Nova má ovšem na tomto zajímavém a pro český seriálový trh přelomově moderním seriálu také své "zásluhy": jako např. vyhození výborné a sympatické (alespoň z mého pohledu) B. Kodetové z jedné z hlavních rolí, protože prý není dostatečně sexy nebo pozastavení natáčení seriálu těsně před čtvrtou řadou, ačkoliv už byla napsaná a její přípravy byly v plném proudu. A toto Nově zkrátka nemůžu odpustit. Tento seriál jsem si totiž kupodivu oblíbil a zvykl si na něj. Pravidelně jsem se u něj bavil, relaxoval a často i chválil nevšední originální nápady. Samozřejmě ne všechny díly byly stejně kvalitní, ale vždy se na to dalo koukat. Příjemní a sympatičtí mladí herci, zápletky, které většinou zaujaly a neopakovaly se, charaktery, které se skvěle doplňovaly, hlášky, které se ujaly i ve společnosti mlaších diváků, svižný střih, vtipné dialogy, situace, které jsou mnohým z nás velice blízké... Jednoduše - na Nově nemusí dávat pouze pokleslosti typu Ordinace v růž. zahradě nebo P. štěstí, ale i kvalitní věci, jakou seriál Redakce zcela určitě je. Nezbývá než doufat, že se pokračování přece jenom někdy ještě rozjede. ()

Curfew 

všechny recenze uživatele

Platí to, co říká většina recenzentů: poměrně vtipná záležitost, pro mě osobně je v tomto směru nejpříjemnějším překvapením postava redakčního fotografa, která má sice svůj part napsaný dost figurkovitě, ale zmíněný herec, jehož jméno bohužel neznám, uhraje i situace, které ve scénáři trochu zavání fraškou. Celkově jednoznančně nejpříjemnější překvapení letošní podzimní seriálové záplavy!!! ()

Reklama

kubyno 

všechny recenze uživatele

Hodnotit asi není úplně fér - já viděl jen jeden díl (a ještě k tomu ne úplně od začátku), ale bohužel ten, který tu zmínila kleopatra a gemini. A z toho dílu na mě civěly všechny znaky té typické novovské seriálovské produkce. Takže odpad a nikdy víc. PS: Viděl jsem ještě jeden díl a v porovnání s ostatní novovskou produkcí to zas tak hrozný nebylo... ()

Hird 

všechny recenze uživatele

Druhou řadu jsem téměř nesledoval, přišla mi o dost horší než ta první. Ta mě celkem bavila. Ano, je to účelová zábava, všechno je tam moc umělé a neuvěřitelné, ať už to jsou toporné dialogy, dokonalé prostředí nebo dávno profláknuté a předem odhadnutelné dějové "zvraty", odbočky, náměty jednotlivých dílů. Ale docela hezky se na to kouká a příjemně se u toho usíná... Jsou i mnohem horší seriály, kterými se dá zabít večer... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly a naprosto mně to stačilo. Celé je to kýčovité (znělky mezi každým střihem jsou jako z telenovely), křečovité a naprosto stupidní a prvoplánovité (když už se blíží nějaký ten problém, zazvoní telefon nebo někdo přiběhne, že už je vše v pořádku - to je ale náhoda že!?). Jestli nemáme na lepší seriály, tak ať je raději nikdo netočí. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama