Reklama

Reklama

Pátek třináctého 8

  • Česko Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po pekelném duelu s telekinetičkou Tinou v předchozím díle leží Jason pohřbený pod troskami mola na dně Křišťálového jezera. Zde jej vzkřísí elektrický výboj z porušeného kabelu a on se vydává dolů po řece hledat novou krev. Nalézá ji na výletní lodi Lazarus vezoucí třídu čerstvých maturantů na exkurzi do New Yorku, kam z nich nakonec díky jeho intervenci dorazí jen hrstka. Zbylí študáci se mu musí postavit v manhattanských docích, v metru, na Times Square i v kanalizačních tunelech pod Manhattanem. Osmé pokračování kultovní slasherové série 80. let v režii televizáka Roba Heddena. (Magic Box)

(více)

Recenze (193)

andio 

všechny recenze uživatele

Ne, tenhle díl se mi vůbec nelíbil. Herci mi lezli na nervy jaxvině - jejich výkony nebyly nic moc a dialogy naprostý neštěstí. Jason byl v tomhle dílu spíš trapnej a pod maskou vypadal jak nějakej šašek. Navíc celej film je hrozně zbytečně roztahanej a část v New Yorku měli zkrátit tak na polovinu. Prostě už to nebyla zábava, jak dva blbečci trapně utíkaj před Jasonem asi 15 nudnejch minut.. Závěrečnou přeměnu Jasona v malé dítě jsem taky úplně nepochopil (nehledě na to, co dělá toxickej odpad v kanálech New Yorku) a z jakýho důvodu je ve filmu každej takovej neskutečnej butthurt! Pro mě zatím nejhorší díl série a nebýt pár světlých momentů na začátku a potom později na lodi, byl bych uvažoval nad odpadem. 3/10 ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Hůř už se společnost Paramount s touhle sérií rozloučit nemohla.Rozkládající se Jason si to štráduje po Times Square jako by se nechumelilo,projíždí se metrem...co dodat?Snad jen scéna před hokejovou halou stojí za zmínku. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu. Atmosféra na lodi mohla být skvělá, masky jsou taky docela obstojné. Ale Jason je doslova telepat, kamkoli vylezete nebo se schováte, už tam na vás čeká. New York je na začátku liduprázdný, potom zase Jason totálně ignoruje všechny obyvatele a oni ignorují jeho (čest pár výjimkám). Samotné vraždy jsou někdy nápadité, bohužel prakticky vše mimo kameru. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jason celkem jde, ale jinak film je kokotina. Proč si alespoň jednou nedaj trošku práce a nenapíšou pořádnej scénář. 29% ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutně velké zlepšení od Pátek třináctého 5 až po Pátek třináctého 7 Nová krev. Nevím proč má tenhle film jen 46% zaslouží si víc. Jason je v tomhle filmu prostě fakt super. Příběh je taktéž super. PŘÍBĚH 100% JASON 100% HLAVNÍ POSTAVA 85% OSTATNÍ POSTAVY 90%. Pátek třináctého 8 Jason na Manhattanu si zaslouží ULOŽIT PRO BUDOUCÍ GENERACI. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Tenhle pátek je opravdu zvláštní mišmaš, obsahuje totiž spoustu hodně povedených scén (zvlášť na začátku a konci), ale taky celou hromadu blbostí a zcela zbytečných či nudných scén. Opravdu je škoda že tady není více humoru a že se Jasonovo angažmá v New Yorku nepovedlo skoro vůbec využít. Takhle mi přijde že kdyby vše zůstalo při starém na Křišťálovém jezeře, snímek by dopadl mnohem lépe. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jak je to debilní, tak mě to pobavilo. V jednoduchosti je síla. Jednotlivé smrti fakt vtipné. Tento díl je na odreagování dobrý. Většina ostatních jsou jen pro zbytečnou ztrátu času. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Osmy diel sa drzi na dobrej urovni,zmena je len v tom,ze dej sa odohrava v meste,inak nemam nejake extra vycitky,skor naopak,som spokojny...:-) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Osmičkou šla série hodně dolu, Rob Hedden jako režisér a scénárista neudělal dobrou práci, původně měl být film převážně v NY, ale nebyl budget, tak se třičtvrtě filmu odehrává na lodi a posledních dvacet minut v NY, z čehož je většina temných uliček a dvě scény na Times Square. Z filmu bych asi vyzvihl boxerský souboj s Jasonem, Jason vs thugs na Times Square a Jason a billboard, zbytek je fakt hrozná slabota. Jako příklad uvedu to, že z porouchané lodi uprostřed moře skupina přeživších dopluje na malém člunu do přístavu v NY a Jason tam doplave. Zajímavé je, že jak Pátek, tak Noční můra začaly upadat ve stejnou dobu, tj v roce 1989. 2* ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Hloupý díl. Sice název je hodně lákavý (mě to taky zlákalo, že se Jason bude plahočit po New Yorku) ale pravda je jiná...hodina filmu se děje na lodi-kde Jason zdatně sníží počet cestujících a až poté se dostane na Manhattan. Tam, chodí různými uličkami a kanály, zabije tu hrstku co nedokázal vyvraždit na lodi a pak se utopí jako malé dítko na Crystal Lake. Škoda no...úvodní a závěrečná píseň je fakt dobrá ale celkově film nestojí za moc, takže 2 **. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Jak to ten Jason dělá, že svojí lenochodí chůzí vždycky dožene své sprintující oběti? Nehorázná blbost.. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než předchozí díly, ale přesto je zde několik slušnejch momentů. Lehce komediální, hlavně joke s billboardem :) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tento pátek jistě nedopadl tak jak bychom chtěli, ale pořád to je v rámci žánru slušná podívaná. Jason řádí, krev teče, puberťáci umírají, jen to už prostě není ono, už to není jako dřív, jako předchozí díly. Bohužel atmosféra už je ta tam, ale stále je to koukatelné i přesto, že se jedná o slabší pokračování. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ziaden posun k lepsiemu. Jason vyzera este o kusok horsie ako v predchadzajucom diely, co je jedno a asi jedine plus. Okrem toho nadobudol vzacnu a nevidanu schopnost teleportovat sa co najblizsie k svojej obeti, ktora sa zmoze nanajvys na prekvapene vyocene oci. Pribeh by sa skor hodil do rodinnej dramy vysielanej nedelu poobede a Jason tu hra viac-menej len vedlajsiu ulohu. A laska zvitazi. Opat:) A vacsina deja a vrazd sa aj tak odohrava na lodi takze nazov je taky mensi oje.....klamstvo ()

Reklama

Reklama