Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Diskuze

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

sweetRozarie: já jsem uronila slzu kdesi v průběhu tý nekonečný války a v duchu uzavřela: A bojovali šťastně až do smrti...

sweetRozarie

sweetRozarie (hodnocení, recenze)

Hromino: Naprosto souhlasím, scéna, o které mluvíš, stála opravdu za to. Ale přiznejme si to, dojemných scén je v Shippudenu mnoho. Například dvojdíl 248/249, u toho nešlo neuronit žádnou slzu.

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Monoxid: Jasně! Miluju kontrasty, zvlášť když takový tvrďák dělá tak něžné papírové techniky ♥

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

TheDarKnig: To jo, to bylo hodně smutný. Ale na druhou stranu mě o to více dojalo, když se – SPOILER! – podařilo Narutovi přesvědčit Konana a Nagata o tom, jaká cesta vede k míru. Stoprocentně jedna z nejdojemnějších scén (alespoň pro mě) byla, když se Nagato obětoval, aby oživil padlé v Konoze. Nádhera. Po tomhle jsem začal Naruta jako postavu opravdu obdivovat, stejně jako ostatní v Konoze ;)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

jedna z nejdojemnějších a nejlepších scén, jakou jsem kdy v jakémkoliv filmu či seriálu viděl. http://www.youtube.com/watch?v=6-tMfaylbuY Brečel jsem jak malé dítě, jinak celý ten epilog (posledních deset minut 133. dílu) je naprosto děsivě dojemných a šíleně slzopudných.  Stále si musím říkat Sakra PROČ? Jinak v tomhle momentu mi Pein klesl v žebříčku oblíbenosti o pořádny kus :(((  


TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ahoj, nevíte někdo náhodou, jestli by se někde nedaly najít japonské titulky (ale v latince) na Naruta Shippuden? Rád bych věděl, jak vypadají psané některé věci, které říkaj.. 

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

pixelka: Jejda, ta hudba mi úplně připomněla 125. epizodu a ono Tobiho slavný: „Soon… all our goals will be achieved… and when they are, everything will be as it should... The true power of the Sharingan… this power of Madara Uchiha!” – ach, jeden z mnoha momentů v Narutovi, kdy jsem měl po celém těle husí kůži.

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

pixelka: aaaaaach to je nostalgie! Ale kde jsou ty časy... ignoruju cokoliv se stalo poté, co jsem to přestala sledovat a znovu zvyšuju hodnocení :3

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

akatsuki je jedna z nejlepších zločineckých organizací, jaké kdy byly vymyšleny.. Strašně cool (ty pláště i ti členové)

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnocení, recenze)

Naruto filmy sú dosť mimo. Po prvé: Vôbec nezasahujú do seriálu, proste akoby sa to ani nestalo.

Po druhé: Sú nanič! Ja som ich videla dosť a noazaj myslím, že už všetky, no ani jeden mi neudrel do mysli tak, že by som na en dlhšie nezabudla. Poste som po tom, čo som ich dopozerala, začínala uvažovať nad tým, prečo? Prečo pozerám vôbec Naruta, ked môžu natočiť taký film?

No a po tretie: Hm... no aha. Traileri sú super. Celkom ťa dostanú ako aj mňa pri Lost tower, kde sa Naruto mal stretnúť s Minatom, no po tom clekom nastalo sklamanie. Absolútne.

Proste seriál áno, lenže filmy nie. Jedno obrovské N-I-E.

Čisto môj názor. ;)

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

ChArLeNe: Ale můžeš z Naruta hodně přeskočit. Najdi si třeba nějaké stránky, kde máš napsáno,co je filler (ty přeskoč) a co ne a hned budeš mít 1. sérii tak o polovinu (třeba i o víc) zkrácenou :-)

Illuminare

Illuminare (hodnocení, recenze)

ChArLeNe: Lepší by bylo se podívat i na Naruta, protože to více méně na sebe navazuje.

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Shippuden priamo nadväzuje na Naruta, ale si ho môžem pozrieť aj keď som Naruta nevidela?

Illuminare

Illuminare (hodnocení, recenze)

Ano to umí ale vážně se poraní, proto ho nesměl používat. A právě proto, že se odehrávají mimo kontinuitu, můžou si tvůrci dělat vlastně co chtějí. Chapu že ti to na těhto filmech vadí, ale taky to můžeš brát jako zpestření příběhu podle mangy ne?

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

Ale on umí Rasenshuriken i bez Sage modu. Ale neumí žádný červený, zelený, ani tornado rasengan, neexistuje tam žádná steampunk technologie, duchové se prostě jen tak neformují (Zero-Tails), neexistuje tam žádné cestování časem, neexistuje způsob, jak "ukrást" kekkei genkai, stejně jako neexistuje keiton, meiton ani kōton. A jelikož se ty filmy odehrávají úplně mimo kontinuitu, tak je přítomnost Jiraiyi to poslední, co mi vadí.

Reklama

Reklama