Reklama

Reklama

Greek

(seriál)
USA, (2007–2011), 54 h 21 min (Minutáž: 42–51 min)

Hrají:

Clark Duke, Scott Michael Foster, Spencer Grammer, Paul James, Jake McDorman, Amber Stevens West, Dilshad Vadsaria, Jacob Zachar, Aaron Hill, Tiffany Dupont (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Rusty Cartwright se snaží zapadnout do společenského života na Vysoké, je chytrý, ale taky trochu "zabržděný" a to mu na kreditu moc nepřidá, ale ani jeho starší sestra, která studuje na stejné škole mu to moc neusnadňuje, no uvidíme jak se s tím Rusty dokáže poprat a vydobýt si své místo ve společenském žebříčku. (Philoun1)

Recenze uživatele Bukk k tomuto seriálu (1)

Greek (2007) 

Ten seriál je má slabost. Nepřináší nic nového, není nijak zvlášť originální, ale je tam moc fajn příběh a vysokoškolské prostředí se ještě nestalo zatím tak ohrané. Postavy se vyvíjí. Pár překvapení se za ty 4 sezóny (další plus - žádné zbytečné natahování, otevřený konec vstříc budoucím životům) taky odehrálo. Všichni mají dostatečný prostor se projevit, pohled do zákulisí tak populárních bratrstev a sesterstev není na škodu a i když ty párty nejspíš byly ukázány dost tak přehnaně, sranda u toho byla. Jen ta Casey, coby Rustyho ségra, byla většinu času otravná. Nejraději jsem měla Evana, který to uměl pěkně po**** (jak se říká lidově), ale žádné upejpání a omezování v charakterech se nekoná. Každý má svoje dobré i stinné stránky, tím tvůrci sázejí na (ne)jistotu diváka "What will happen next" a proto má seriál téměř po všechny epizody ten správný drive. ()

Reklama

Reklama