Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Zayl 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o remake v pravém slova smyslu. Kromě společného názvu a tématického zasazení, nenajdeme téměř žádné další souvislosti. Horší ale je, že tahle vyvražďovačka dojíždí na absenci zajímavého vraha, což je obyčejnej týpek v kšiltovce, přičemž vraždy samotné jsou většinou offscreen. Škoda, likvidace teenagerů může být pěkná zábava, ne však na maturitním plese s ratingem PG-13. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V rámci žánra je už odbavený halloween, valentín, piatok trinásteho, vianoce... Maturitný večierok si to skrátka pýtal... Bez inovácii, jednoducho plynúci dej... Šinie sa to v pohodovej šedivosti akú mal aj P2 či NEVIDITEĽNÉ ZLO. Prvé mordy sú síce trochu suché a týkajú sa personálu, ale minimálne polovica filmu toho veľa nekazí - obyčajnosť by nevadila, keby sa to vygradovalo... A ono sa to miesto toho zastaví, aby hrdinovia mohli oplakať pár mŕtvol a potom nasleduje nudné finále, ktoré pochováva tento film... Škoda. Téma si pýtala nonstop vraždenie pekne oblečených dievčat, nadržaných mladíkov a sem tam nejakého učiteľa... Nestalo sa... Pozrite si radšej ČIERNE VIANOCE... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí puberťáci vs. psychopatickej vrah, x-té kolo. A pro tentokrát zase velmi nudné kolo. Je totiž další z těch nudných, neinvenčních horůrků pro teenagery, který vás nemá naprosto čím překvapit. Lekačky nefungujou, vrahoun je zoufale nevýraznej a celý je to nehorázně blbý. Z námětu by přitom šli udělat docela slušný jatka, ty se ale nevyužili ani ze třetiny. A navíc tak blbý policajty jsem v hororu už dlouho neviděl. Aspoň, že těm puberťačkám to tady sluší. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka teenagerů, která ovšem neděsí ani není napínavá. Největší problém je to, že už od začátku víme, kdo je vrah - tudíž není důvod být napnutý a skákat zděšením s každý zavřením zrcadla. Pak přichází naprosto nelogické vyvražďování všech, kdo vrahovi přijdou pod ruku (tedy i naprosto nevinné pokojské) a člověk si říká: Proč? Vrah podřezává hrdla, ale nikde není ani kapka krve. Následně z několik hodin staré mrtvoly začne kapat krev. Nudnější horor jsem už dlouho neviděla. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

S původním Prom Night z roku 1980 má tenhle údajný remake společný pouze ten maturitní ples. No i tak se zřejmě dá. Dobrý slasher by měl oplývat velkou dávku krvavého nadhledu nebo alespoň přiměřeným napětím, v ideálním případě obojím. Tahle nepovedená fraška nemá ani jedno ani druhé. Veškeré napětí je doslova umláceno způsobem vyprávění, kdy přesně víte co bude následovat. Stejně zábavné jako poker s otevřenými kartami. Po nadhledu není ani stopy, tohle je totiž vážný "sriler" a umírají tu lidé, dokonce i děti. Vrah má charisma pomateného bezdomovce s vizí konce světa, chyběla mu jen cedule s nápisem: "Bůh nás zatratil, tak musím ošukat Donnu" Škoda slov, stačilo možná napsat jen ztráta času. Za prvních deset minut s nádechem téměř skutečného slasheru, jednu ubohoučkou hvězdičku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama