Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 208
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 208

Recenze (95)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o ten starý známý koncept - do show přicházejí VIP osobnosti propagovat svůj nejnovější film, knihu, pořad apod., ale díky talentu Grahama Nortona je tahle show mnohem víc. Předně hostů sedí v křesle hned několik a komunikují mezi sebou, takže vzniká uvolněná atmosféra. Norton z hostů vždy vytáhne ty nejlepší historky a navíc přidá pár vlastních vtípků. Hodně pomáhá, že jsou často namíchaní ostřílení britští komici s hollywoodskými celebritami, kde Britové drží filmové hvězdy při zemi. Graham často komunikuje s publikem, dává hostům zapeklité úkoly a nechává je pít alkohol (což se třeba v případě Marka Wahlberga moc nevyplatilo...). Jediná talk show, u které se těším na každý nový díl. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Nejlepší "chat show", jakou jsem kdy viděla. Zhlédla jsem všechny díly, některé i víckrát. Naprosto skvěle koncipovaná show, ve které se doplňují méně i více známé celebrity. Graham je vynikající moderátor, miluji jeho hlášky, grimasy a ten jeho smích... no luxusní. Kam se hrabou trapné amícké talk show. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ta atmosféra je fakt šíleně nakažlivá. Chemie mezi hosty ve většině případů funguje na jedničku a já netrpělivě vyhlížím nové díly. Občasné zapojení z publika pořadu jen přidá a samotný Graham je přirozený a nenucený, což má za následek i uvolněnost show. Jediné, co mě občas zamrzí je to, že při větším počtu hostů se na některé dostane méně. Ale s tím se holt musí počítat. ()

NickSloterSG 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 10 celých dílů a hodně scének a oproti jiným TV Show či v USA hodně oblíbených "Nočních" show, kde kvalita často pokulhává, musím uznat, že GN show mě pokaždé!!! rozesmála od začátku do konce. A že přichází často s nějakýma novinkama, které jsou neočekávané a velice vtipné, dělá z jeho pořady ten nejlepší v této oblasti. ;) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama