Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 156
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 156

Recenze (95)

Hanzell 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších talk show na planetě zemi, bez debat! Všechny ostatní se můžou jít odesrat k čertu. Graham vytvořil excelentně fungující model, kde neždíme jednoho hosta po druhým a nemusí ze sebe dělat debila (sorry Conane, fakt tě nemám rád), prostě narve všechny na jeden gauč a roztočí to ve velkým stylu se všema na jednou. Pompézní grupáč s ryzým, čistým, improvizovaným humorem, který funguje. Díky bohu za to. ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Výborná show, kterou už nějakou dobu sleduju. Samozřejmě si vybírám dle hostů. Graham dokáže většinou velmi vkusně namíchat trojici hostů, kdy se minimálně dva z nich lépe znají a často tak "pustí" konverzaci jen mezi nimi. Atmosféra intervia je velmi neformální a hodně profilovaná k zábavě. Velké mínus je akorát za hudební hosty, kteří jsou z železnou pravidelností ty naprosto největší sračkoidní katastrofy z hudebně průmyslové branže. Jednou tam měl dokonce i tu fousatou buznu v ženských šatech, z čehož bylo dost nekomfortně i zrovna přítomným hostům, zejména však Bearu Gryllsovi. ()

Reklama

Pelargius 

všechny recenze uživatele

Nortona samotného nemám rád. Nesnáším jeho afektovaný smích, nesnáším jeho přiteplený hlas (o něco později jsem zjistil, že Graham je skutečně homosexuál, což mi ale zas tak nevadí), nesnáším jeho narážky na oblečení. Mnohdy ani nic neříká, hosté se baví mezi sebou, vypráví si historky, hecují se... a světe div se, ono to funguje. A funguje to moc dobře. A Norton? Stále mám teorii, že je tam jen od toho, aby uváděl a podával mikrofony.... Ále co to melu, vždyť jeho show zbožňuju :D ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o ten starý známý koncept - do show přicházejí VIP osobnosti propagovat svůj nejnovější film, knihu, pořad apod., ale díky talentu Grahama Nortona je tahle show mnohem víc. Předně hostů sedí v křesle hned několik a komunikují mezi sebou, takže vzniká uvolněná atmosféra. Norton z hostů vždy vytáhne ty nejlepší historky a navíc přidá pár vlastních vtípků. Hodně pomáhá, že jsou často namíchaní ostřílení britští komici s hollywoodskými celebritami, kde Britové drží filmové hvězdy při zemi. Graham často komunikuje s publikem, dává hostům zapeklité úkoly a nechává je pít alkohol (což se třeba v případě Marka Wahlberga moc nevyplatilo...). Jediná talk show, u které se těším na každý nový díl. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama