Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Recenze (151)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem ukecala Alíka ať kouká na filmy z kategorie 300 nejhorších se mnou, nebo tedy částečně ukecala - mrkne se mnou na horory v tomto žebříčku hrůzy. A musím uznat, že píčovina o které rákoska ví, že je píčovina dokáže nasrat podstatně méně než jinej druh příšerných filmů. Takže jsem čekala totální krávovinu - dostala jsem jí, čekala jsem hezké kozičky - byly tam, digisharka jak ze starý hry - byl tam, hromadu digi krve a celkově sračku co se snaží pobavit , když je člověk zhulenej - povedlo se. Rozhodně to není dobrej film a zcela určitě ho nechci vidět znova, ale oproti Babovřeskám to bylo veledílo a já dám za každou žralokovu kebuli jednu hvězdičku...Nebo ne...jednu za žraloka a jednu za sexy holky a zjištění, že mám namakanějšího a mnohem chytřejšího týpka než byl ten mamrd co s tím proteiňákem snad i píchal. PS - Carmen Elektrizuje stále více než o polovinu mladší čubky i když s jednou tou čičinou co ukáže kozičky (ta co je má menší) si mohla střihnout lesboidní scénu a dala bych i tři hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok hlasí nástup na otevřené moře! A spolu s ním parta vnadných studentek v bikinách. Jejich profesor a studenti z pochopitelných důvodů neměli po jejich boku zhola čím oslnit. Neoslní ani triky. Film láká na bujné poprsí, na herecké výkony to určitě není, dvojice Brooke Hogan & Carmen Electra. A když to tak vezmu, je jich pro tenhle film škoda, ale současně jsou tím hlavním, co slabě zrežírovaný film dokáže udržet nad hladinou a nejen nad tou vodní. Pod ní se ostatně podíváme také nejednou. Brázdí si to pod ní bizarně vyhlížející žralok s tělesnou anomálií, který je legračně naanimovaný, útočící v nepravidelných intervalech na početnou posádku lodi, která se hned v úvodu musí nouzově vylodit na neznámém atolu. Film však s počátečním útokem žraloka dost otálí, což je dost překvapivé vzhledem k tomu, že v nabídce toho nemá až tak mnoho. První útok přijde zhruba po celkem zdlouhavé půlhodině plné debilního divení studentů, kteří podle jejich ještě debilnějších reakcí a otázek, nejspíše studovali zvláštní školu. Překotná sláva to není ani s útoky žraloka, které se sice postupem času vrší, ale jsou z hlediska kamery dost nešťastně zabírané a technicky celkem nezvládnuté, ačkoliv krevních konzerv bylo k dispozici dost. Chybí jim řemeslná zručnost, větší údernost a s tím spojené elementární napětí a také určitý moment překvapení. Úmrtí probíhají vždy různě. Většinou jsou až bizarní. Byla při nich dobře znatelná disproporce žraloka. Pod hladinou se jevil o dost menší, než když se nad ní vynořil, kde z něj najednou málem byl Moby Dick. Dialogy byly opravdu na té nejnižší možné úrovni a zcela neposlouchatelné. Dabing jméno jejich profesora vyslovoval "Babiš". A aby film dostal ty správné grády a mimořádně bizarní rozměr, musel by se na atolu slunit náš ministr financí a následně být predátorovi předhozen. Vzhledem k tomu, že nic takového ve filmu k vidění není, tak se nabízí otázka, čím chce tenhle žalostně zrežírovaný, a pokud jde o námět, stokrát přežvýkaný produkt v ubohoučkém trikovém provedení, vlastně zaujmout. Kromě dívek, které to prakticky dají do bikin, některé si troufnou i dál, se tady nic kvalitního nevyskytuje. Od dob "Čelistí" se žralok objevil ve filmech v mnoha podobách, avšak se sestupnou tendencí. Tentokrát je to však ještě větší soda, než se čekalo. Koho nesežere žralok, může si zatipovat, která z dívek se chlubí silikonovým poprsím a kterou příroda štědře obdařila. Vyplatí se to. Jistotu silikonů máte jen u Carmen Electra. I když u Asylum, není nic nemožné ani jisté, a už vůbec ne dost absurdní. Pozitivně hodnotím Brooke Hogan a dívčí sestavu kolem ní, několik dobrých nápadů, včetně explozivního finálového zúčtování. 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrá konina od Asylumu. Je to strašná sračka naneštěstí si to tvůrci uvědomují a tak na nás cpají jednu kravinu za druhou. Dvouhlavý žralok tu ještě nebyl, a naštěstí efekty nebyly zase tak hrozný a mrtvol je dost. Herci jsou příšerní a jejich postavy taky a to nemluvím o chování některých postav. Příšernost ale zábavná. Nicméně to není zase tak extra dobrý že bych to chtěl vidět znova. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ale jak ho sem dostaneme ??" - "V tom je právě ten vtip !! Připlave sám, až zjistí, že tu jsme !!" - "Jo ?? Já myslel, že vtip je v tom, že my už tu nebudeme, až připlave !!" ;) ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já se královsky bavila, ve vodě dvouhlavá nestvůra, na obzoru ostrov, který se propadá do moře -prásk, palma padá k zemi jako podetnutá, obláček prachu, loď s dírou, co furt drží na vodě i když je pod čarou ponoru, neuvěřitelně stupidní skupinka lidi, co skáče do vody v hrůze velmi ochotně už jen když na obzoru zahlédne ploutev a žralok, to bylo nêco, jak bojoval sám se sebou, když si jako každá hlava usmyslela, že poplave na jinou stranu. Zvlášť ke konci se mrskal dobře:-) :-) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale tenhle film je snad první relativně koukatelná asylovka. Ano, je to typicky asylácky tupé a jednoduché, ale lokace a svižnost děje dělají z Útoku dvojhlavého žraloka slušně zábavné céčko. Tady se kecá minimálně, děvčata se opalují a vystavují na odiv své vnady, tupí studenti (s aspirací tak maximálně na absolvování základky v našem ghettu) se hloupými hláškami vozí po chytrých studentech (kteří naopak vědí úplně všechno), krvelačná potvora nešetří stylovými způsoby sežrání svých nebohých obětí, triky nejsou oproti starším asylovkám až tak okatě digitální a všechno se to odehrává na tichomořském atolu - ukažte mi někoho, kdo by v takovém prostředí nechtěl strávit aspoň den. Tentokrát jste to opravdu vytáhli na dvě hvězdičky, bros. (750.) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Béčko, ale já se docela dobře bavil. někdy mě takovýhle film baví víc než vysokorozpočtový blábol. A mimochodem žralok byl moc pěkný.(ale potkat bych ho nechtěl) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Čím víc pruhů, tím víc Adidass, čím víc hlav, tím víc čelistí. Příběh je na tento specifický žánr překvapivě solidní: skupinka školou povinných pobíhá mezi potápějící se lodí, potápějícím se atolem a skákajícím žralokem. Na nikom z nich vám nezáleží, ale sem tam je to i napínavé. Třeba při prohlídce opuštěných chatiček jsem pořád čekala, ze které žralok vybafne. ()

TheRoller 

všechny recenze uživatele

"Je možné benzín odpáliť?" - NIe, to nie je otázka 12 ročného dieťaťa typu "Hoří hovno?", ale jedna z mnoha podobných replík tohto počinu. Nieže by som nevidel aj väčšiu kravinu, ale táto bola tiež kvalitná. Oceňujem ale jeden filmársky ťah - hrudníky viacerých dievčin priťahovali zrak viac ako krv žraloka, hoci aj dvojhlavého, a tak sa dalo vyhnúť veľkej dávke nehereckých výrazov. Práve vďaka veľkej koncentrácii dvojičiek veľkosti 3 až 4 (pri niektorých majiteľkách som sa nedostal ani k ich tváram) sa to dalo prežiť bez väčšej ujmy. Prízemné a tupé, ale je to tak. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Náhodou mezi ostatníma shitžralokama a jinejma zmutovanýma potvorama je to slušná práce. Žralok je celkem slušně zpracovanej a neherci se snažej i trošku hrát na úrovni a to je co říct. Jen občas nějaké scény a záběry jsou extrémě nelogický a útoky žraloka (a že jich je nečekaně hodně) jsou graficky taky hodně slabý, musí se hold šetřit. Hvězdičku za stále krásnou Carmen, která se sakra PĚKNĚ vystavuje (ne nahá). 37% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Kde hra Carmen Elektra,to znaci,ze vacsinou film bude na nizsej urovni a bohuzial to tak aj bolo,herci ubohi,triky a zralok taktiez,ale na druhej strane vynikajuci napad a dobra zabava,clovek sa aj zasmeje,takze za tie dve posledne spomenute veci davam dve hviezdicky...:-) ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Kozy, kozy, kozy, Carmen, dvouhlavej žralok, kozy, kozy, kozy. Odpočinková zábava po nedělním obědě. Dialogy tak stupidní že jsem se chlámal snad pokaždé když někdo promluvil. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Béčkové horory mám celkem rád, takže nechápu tu drsnou kritiku. Prvním předpokladem takových filmů přece je, že jsou to ptákoviny, no ne? Já jsem vypnul svůj intelekt a celkem se bavil. Hádal jsem, že největší devízou snímku bude božská Carmen Electra (která se tu božsky opaluje), ale ještě více mě bavila jakási Brooke Hoganová, krásná bloncka s velkejma prsama. Navíc miluji horko, léto a děvčata v bikinách, takže dávám dvě hvězdičky. Kdyby ten žralok nebyl takové sci-fi, klidně bych přidal. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Pokud jste to viděli a nedali odpad, má to pouze dvě příčiny. Za A. se rádi mučíte a bičujete nad velkolepými počiny studia Asylum nebo za B. vaším lákadlem byla Carmen Electra. V mé případě táhly obě příčiny a dopadlo to opět podle očekávání. Nespecifikované herecké výkony, scénář z pera nočního hlídače konajícího velkou potřebu, a teď POZOR, efekty posunuté o level výše, pokud máte šedý zákal nebo jste doteď bydleli na smeťáku. A abych nezapomněl Kuřmen Electra je tu dobrá akorát na vyplnění míst, do kterých by se klidně vešel Horst a Peppi s celým Telešoupingem, neboť zabírají většinu filmu. Vážně: je to konina ja sviň, ale svým způsobem je to důvod proč to zkouknout, něco tak "originálního" páni zase dlouho nenatočí:-D ()

entronov 

všechny recenze uživatele

Film je celkem i zábavný nebo lépe řečeno vyloženě nenudí. Hvězdu dávám za nápad a krásné prostředí + herečky, druhou hvězdu za scénu kdy si ta sympatická slečna sundá podprsenku :) a dal bych i třetí za celkový dojem z filmu, ale ke konci jsem dostal záchvat smíchu takže nic. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Kdyby režisér byl chytřejší,mohl to natočit i jako porno,ono to vlastně tím vším tupenstvím,hezkým holkám s velkýma dudama a mizernýma trikama,mohl by to prodat vzlášť jako film a vzlášť jako porno a penízky by se hrnuly víc :) ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Waw treba to brať z nadhľadu a je to bomba. Mne sa to páčilo , tá naivita, to že na lodi máte pocit , že ich je 10 a keď sú na ostrove a začnú miznúť je ich tam dvojnásobne . Ako bonus tu máme záchranársku z Baywatchu . Osobne pokiaľ by spravili z tohoto filmu nejaké pecko bolo by to o trošku zaujímavejšie. Casting bol robený na super kočky , na ktorých by si nepochutnal len žralok . Práve som zistil , že natočili aj trojhlaveho žraloka tak na to sa teším ešte viac . Podľa hodnotení to ma o 2% viacej takže to bude bomba . Za mňa a za tú srandu 3/10 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Asylum těžce zklamalo a tuto capinu považuji za jejich nejhorší dílo. I ten poster, vykrádající plakát k Piranha 3D je lepší, než celý tento "Shark Shit." Na druhou stranu, velmi inspirativní. Aneb 2 Headed Shark meets Hotel Paradise. Účastníci reality show Hotel Paradise jsou ohrožováni útokem dvojhlavého žraloka. Přesně takto by to vypadalo, kdyby se žralok setkal se skupinkou metrosexuálních, nadržených svalovců a primitivních, vyumělkovaných nádher z tohoto sračkoidního pořadu. Vše by zcela odpovídalo. Absolutně nezajímavé, otravné a dementní postavy, scénář i dialogy. Mám dojem, že úroveň inteligence i rozmluv by byla naprosto totožná:) Logika i triky dosahují statusu "The worst" a já chvílemi kroutila hlavou nad tím, kam Asylum zahodilo ten svůj nezaměnitelný MEGA styl. Již v začátku přichází dynamický úvod a následné WTF? po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody při útoku na skupinku lidí. Jerry O'Connell svou rolí v Piranhi 3D zřejmě inspiroval bratříčka Charlieho, který se rozhodl, že jeho životní rolí bude směšná postava profesora Babishe. Za povšimnutí stojí Carmen Electra a její erotické pohyby a kroucení, když se opalovala na palubě, zatímco ostatní šli bojovat proti zrůdné příšeře. Ona si normálně nelehla a neopalovala se, takže to vypadalo, jako kdyby dělala záběry do nejnovějšího porno kousku Rocca Siffrediho. Milý pohled je rovněž na lesbickou scénu, kterou jsem si však nemoha užívat natolik, jak jsem chtěla, protože jsem byla naprosto zdrcena strachem a úzkostí, když se k nim zrovna děsivou rychlostí blížil dvojhlavý žralok:D "Díky bohu, civilizace!", pronesla o rozum ochuzená blondýna, při pohledu na liduprázdný ostrov. Loď má trhlinu, vznikají obavy z potopení, ale po celý film se vesele houpe na hladině, aniž by klesla. Ostrov se začíná potápět, ale při pohledu z dálky vypadá naprosto neporušen, lidé na něm se zdají byt v naprosté pohodě, žádná panika. To a ještě mnohem více uvidíte a uslyšíte v titulu roku!:) Ideální pro uveřejnění do legendární rubriky BRAVA, která pomáhá náctiletým na jejich trnité cestě dospíváním. Lyndsey, 27. Milé Bravíčko, útočí na mě dvojhlavý žralok. CO MÁM DĚLAT?:D "Vím, že je hysterka, ale má právo mít obavy", "Dá se benzín odpálit?", "Kate, deset let jsi nevlezla do vody, když tě strach přemůže, ta věc tě roztrhá na kusy." ()

Reklama

Reklama