Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 1
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 1

Recenze (116)

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Intriky, manipulace, boje o moc,... a tak pořád dokola. The Originals (Původní) jsou seriálem, který svišti, který toho v každém dílu nabízí hrozně moc (dějové zvraty, nové informace, hodně postav, atd.) Skoro bych řekla, že by zasloužil nějaké "vložky" :) třeba víc milostných linií nebo občasné zamyšlení jaké to je být nesmrtelným hybridem. Takové tempo s sebou totiž přináší nevěrohodnost postav a jejich vztahů, totiž: když se rychle střídá jejich láska s nevraživostí, prostě jím pak už moc nevěřím, že za něčím nebo za někým doopravdy stojí, že se to zase rychle nezmění. Ale oceňuju, že každá postava, její chování a činy mají svoje pozadí, důvod a propracovanou historii. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Seriál je rozjetý slušně, uvidíme, co se z toho vyklube a jestli scénáristi velký potenciál nezazdí, jako se jim to povedlo u dalších řad kmenových TVD. Rodinku původních jsem si oblíbila, takže mi seirál vyloženě o nich rozhodně nevadí, i když mě trochu mrzí zmrazená linka Klaus+Caroline. Rozhodně vítám trochu dospělejší pojetí a odproštění se od scén typu: Miluju toho... ach ne, vlastně toho... nebo že by to byl přece jen ten první? :) ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvladol som pozriet 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Príjemne pokračovanie jednej dejovej línie z Upírskych denníkov, kde príbeh sa venuje rodine pôvodných upírov. Postava Klausa bola od začiatku pre mňa dosť zaujímavá, takže som rád že dostal väčší priestor v samostatnom seriály. Seriál je plný zvratov, zaujímavých postáv. Ak sa Vám páčili Upírske denníky tak Vás záujme aj toto. Kvalitou sa síce nevyrovná prvému zmienenému seriálu, pretože miestami mi to prišla ako taká stereotypná dráma o rodine, ale za pozretie to stojí. Akurát vytknem prvú sériu, ktorá bola nezaujímavá a nudná. ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

První díly jsou celkem nekoukatelné, ale kvalita naštěstí po uvedení do děje stoupne. Seriál bohužel trpí stejným neduhem jako jeho starší bratříček - hezcí herci mají přednost před charismatickými a praktické činy, jako zbavit se někoho, kdo vás zradí každý druhý týden, se nedějí. Přes to všechno je to celkem příjemná oddechovka. A absence středoškoláků je velkým plusem. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)

Reklama

Reklama