Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 1
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 1

Recenze (116)

Knightey 

všechny recenze uživatele

Na tenhle serial jsem zacal koukat spis z nudy. Nic pred tim, jsem na podobny styl nesledoval a nevidel. Bohuzel moje ostatni serialy nejsou uz a diky hodnoceni na CSFD jsem vybral tento. A nelituji. Je fakt ze prvnich par dilu jsem byl kompletne mimo ale postupem casu se to zlepsuje a obcas me dej mile prekvapi. Takze za me super na odreagovani u TV :) ()

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi na tom pači že tam nenajdete žiadne kladne postavy, pretože sa da povedať že aj hlavne postavy su zaporaci. Konečne nejaka zmena oproti väčšine serialov, kde sa z hlavných predstaviteľov snažia spraviť neviem-akých hrdinov. V tomto serialy to nenajdete, tu sa nikto na svojej ceste za svojim cieľom nezastavi pred ničím. Dobre mi tam pasuje aj ta brutalita a krv lebo bez nich by to nebolo ono. Obľubené postavy: Rebekah, Elijah. 9/10 ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Spíše zbytečný spin-off k TVD, který se může v dalších sériích trochu rozvinout a zlepšit. Celé se to odehrává v New Orleans, kde se celou řadu poštěkují mezi sebou skupinky upírů, čarodějek, vlkodlaků a původní trojky. Prakticky tady není žádná dobrá a zlá strana, sympťáků a zároveň nesnesitelných tu může být celá řada. Chtělo by to nějaký pořádný příběh. Sledoval jsem především díky krásné Phoebe Tonkin. (hodnocení za 1. - 5. sérii - konec) ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Zatím seriál na slušné úrovni. A nejen proto, že mám slabost pro Niklause a jeho britský přízvuk. Jde o to, že v Upířích denících se vše točí kolem teen lásky, rozchodů a zase lásky a mezitím se něco děje. Ale v The Originals jde o víc. Má to děj, má to zápletky a vážně se na to koukáte s napětím a očekáváním, co bude dál. Je blbost to srovnávat s Deníky, ale je to tak, Původní jsou prostě vyšší úroveň. ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

První díly jsou celkem nekoukatelné, ale kvalita naštěstí po uvedení do děje stoupne. Seriál bohužel trpí stejným neduhem jako jeho starší bratříček - hezcí herci mají přednost před charismatickými a praktické činy, jako zbavit se někoho, kdo vás zradí každý druhý týden, se nedějí. Přes to všechno je to celkem příjemná oddechovka. A absence středoškoláků je velkým plusem. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)
  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)

Reklama

Reklama